Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 247
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 75
Мъжа от жълтите са го натоварили с любимите им тежки жилетки. Тея предимства по време на елиминациЙ  се надявах ,да са история

# 76
Много ми е интересно дали някой има запис на цяла игра от някой ден.

# 77
  • София
Операторите на Нова имат (при това на всички игри досега) JoyJoyJoyJoy
Сега малко по-сериозно: тази година достъпът до площадките е по-труден и има по-малко места от където може да се "открадне" някоя снимка (при това от доста далеч), но шансът някой да успее да снима продължително време е направо илюзорен и видеото би било с много лошо качество.
Няма ги вече историите от Царево, където да се гонят из храстите с охранителите Grinning
Инак не правят проблеми ако някой иска да присъства на самата арена, но само да гледа. Учтиво карат хората да си оставят телефоните и фотоапаратите в колите, но доколкото достига информация: няма особено много мераклии да ходят да гледат. В началото (през Юни) имаше някакъв интерес и половината хора от Добрич минаха да се снимат и отбелязват там (аз за първите 1-2 седмици от снимките събрах от нета 100-ина снимки), докато за Юли досега съм намерил само 3-4 (при това само на части от арена и нищо което да се доближи до станалата вече култова снимка на цялото синьо племе, която също е от 20 и някой Юни).

# 78
Пак ще има потрошени явно, жалко.
Дано болницата в Добрич има добри травматолози.
Имената на племената са от скучни по- скучни, но Тупарев и компания толкова си могат.
Знае ли се кога започват излъчванията на епизодитеи в кои дни ще са?

# 79
В Добрич ли ги водят? Лоша работа, там болницата е в окаяно състояние, позната работи там. Дано ги насочват към Варна.
Не знам защо за 5 сезона не направиха поне нещо, за да обезопасят участниците. Жалко е колко хора искат да са известни и са готови дори да се осакатят. Като казват всяка година колко кандидати е имало и се отчайвам от огромния брой.
Неделчо, Туджаров и още хора са направили онлайн реалити “Диви и красиви”, казаха, че 10 000 човека са се явили на кастинг…

# 80
Операторите на Нова имат (при това на всички игри досега) JoyJoyJoyJoy
Сега малко по-сериозно: тази година достъпът до площадките е по-труден и има по-малко места от където може да се "открадне" някоя снимка (при това от доста далеч), но шансът някой да успее да снима продължително време е направо илюзорен и видеото би било с много лошо качество.
Няма ги вече историите от Царево, където да се гонят из храстите с охранителите Grinning
Инак не правят проблеми ако някой иска да присъства на самата арена, но само да гледа. Учтиво карат хората да си оставят телефоните и фотоапаратите в колите, но доколкото достига информация: няма особено много мераклии да ходят да гледат. В началото (през Юни) имаше някакъв интерес и половината хора от Добрич минаха да се снимат и отбелязват там (аз за първите 1-2 седмици от снимките събрах от нета 100-ина снимки), докато за Юли досега съм намерил само 3-4 (при това само на части от арена и нищо което да се доближи до станалата вече култова снимка на цялото синьо племе, която също е от 20 и някой Юни).
И как така няма мераклии, като тепърва предстоят финалите? Joy

# 81
Тук е 40 градуса, никой няма да седне да виси на къра, за да гледа вместо да е на плажа или вкъщи с климатик.

# 82
В Добрич ли ги водят? Лоша работа, там болницата е в окаяно състояние, позната работи там. Дано ги насочват към Варна.

С такова впечатление съм останала. Rolling Eyes

# 83
  • София
И как така няма мераклии, като тепърва предстоят финалите? Joy
Аз в момента имам нагласени следения на всички локации в района: кой се чеква или геотагва снимка/видео и после им гледаме профилите какво са поствали. И на ден излизат по няколко акаунта, обаче постовете им са само разни маси или как се търкалят по плажа, но нищо от арените или близо до тях.
От друго място знам, че като цяло от началото на снимките (с изключение на първите 1-2 седмици) малко хора се въртят около снимачните площадки, може би наистина заради ужасните жеги. Пък и местата от които може да се види нещо там са малко и най-доброто такова вече го вардят и в крайна сметка просто не излизат много снимки в нета (даже никак). Тази снимка на сините (която я намерих абсолютно случайно) се оказа единствената смислена досега която съм виждал, и не напразно вече 2 седмици я развяват като прани гащи из всички клюкарски сайтове.

# 84
А скритото племе, червеното ли беше, как го охраняват имате ли идея?

# 85
  • София
Аз поне нямам информация за такова "скрито" племе. Това което съм чул от няколко места: едно от племената след загуба на битка, просто си е ... отишло вкъщи

# 86
Аз поне нямам информация за такова "скрито" племе. Това което съм чул от няколко места: едно от племената след загуба на битка, просто си е ... отишло вкъщи

Написах го във връзка с този пост от 4- та странца на темата:
Скрит текст:
Здравейте, включвам се в любимата ми тема със закъснение. Тази година сезонът се снима в Дуранкулак, мой съученик е присъствал на снимките на една от битките, която е била за отпадане и е бил в резиденцията. Локацията не е река, а езерото в Дуранкулак.
Отборите действително са 4 и са точто с тези глупави имена Смели, Дръзки, Горди и Храбри. Това, което той ми каза е, че познат го е допуснал да гледа снимките, като хората от екипа за говорили с него да гледа, но да остави телефонът си в колата. Каза ми, че тази година са заложили основно на млади участници и няма да има такива на 40-50 години като например Стоян от сезон 3. Четвъртото племе е скрито и никой не знае за същуствуването му.
Това, което е разбрал е, че Игрите ще се снимат още 4 години на същата локация и още миналият сезон е трябвало да бъде сниман там, но е имало някакви неуредици.

# 87
  • София
Не е точно спойлер но ми попадна тази снимка:

В долния десен ъгъл се вижда част от инвентара на ИВ а пък бусчето много прилича на това с което карат участниците. Та може и да са имали премеждия извън арените JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 22:20 от dido2k

# 88
  • София
Благодаря за темата!
Нямам спойлери, само забелязах, че този от гривните, който го разгадахте за участник, беше тагнат в стори на Виктория от Ергенът 2. Явно го познава, може да познава и други участници.

# 89
Благодаря за темата!
Нямам спойлери, само забелязах, че този от гривните, който го разгадахте за участник, беше тагнат в стори на Виктория от Ергенът 2. Явно го познава, може да познава и други участници.

Да, той е “инфлуенсър”.

Общи условия

Активация на акаунт