Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 376
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Тази обградената в червено  е май Рени /от Рени и Сузи инфлуенсъри/
Не мисля, на една друга снимка се вижда малко повече плът и една татуировка липсва, но може и да греша (заради много лошото качество не я бях постал досега)

Ето я тук профилната снимка на тази Рени:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 17:16 от dido2k

# 121
Бая зор са видели тези варели Joy
Очукани,  лющеща се боя
А, бе колко струва един варел? Скъпи ли са толкова?
Не могат ли да ги сменят?

# 122
  • София
Тези грозни и май ръждясали под мацнатата отгоре боя варели как ли се нагорещяват при тези жеги ...

# 123
  • София
Намерих няколко нови/стари снимки от ИВ.
Първата (скрийншот от клип) би трябвало да е от една от най-най-първите игри (клипчето е от 20-и Юни). Цветовете на варелите обаче тук са Син, Жълт и Червен (няма следа от Зелени или Лилави, така че може би са разделили отборите в началото в различни дни).

Следващата е от третата арена (намерих я благодарение на пост от основната тема, че Арена№3 е до Езерец):

Тази пък е тагната към игри на волята (мен ми изглежда като да е новото "стопанство", което също така е отбелязано в Шабленска Тузла, ама да видим):

И накрая една нова снимка (от клипче пуснато лайв по-рано днес), която мен лично вече ме обърква, защото цветовете тук са червен и лилав (този от лилавата стена пада първи, но все пак има вероятност да е от кастинг битка):

П.С. Ако някой се интересува от последното клипче мога да пратя линк

# 124
В инстаграм видях Мартин и Денислава тагнати да пътуват заедно някъде. Мартин доста тренира от месеци насам, мисля си, че за кастинг битка ще да е било.

# 125
  • Другата България
Joy
Най-сетне Денислава успя да се докопа до Мартин, така ли стана? И защо бяха тия циркове от негова страна - обиден, предаден, няма да я погледне......като накрая пак двамата? ЕФтин театър, като инвентара на ИВ.

# 126
Не знам колко го е докопала, просто този на снимките от лайва днес, доколкото се вижда, прилича на неговия силует. 😀

# 127
  • Другата България
Кой “лайв“?
Аз говоря за сторито на Мартин в ИГ.

# 128
За Мартин Елвиса ли говорите?

# 129
На Шабленска тузла бях миналата седмица, не знам къде може да е това ново стопанство, но около къмпингите, бунгалата и двата ресторанта не съм видяла. Пък и е доста населено, за да са там, според мен.

# 130
  • España
Преди няколко дена видях Мартин да си пие коктейли в един бар в София в изцяло мъжка компания

# 131
Кой “лайв“?
Аз говоря за сторито на Мартин в ИГ.

# 132
Благодаря за снимките!
Какво виждам аз на тях.

Битки между 4 племена:
Скрит текст:

Явно става въпрос за различни битки, защото подредбата на стълбите в двата кадъра е различна.

Тук може и да са 3 - зависи къде се намира слънцето. Wink Всъщност слънцето е на запад.

Битки между 3 племена:
Скрит текст:

Битки между 2 племена:
Скрит текст:

Червени - лилави

Тук имаме надпис "Арена" и червени и лилави колчета. Вероятно битка между червените и лилавите за оставане в играта. Все пак това са двете племена, които бяха без знамена.
Битки за спасение:
Скрит текст:

Надпис "Арена" имаме при битка за спасение.

Евентуално и на този кадър - двама червени срещу двама сини.
Други "двуцветни кадри":
Скрит текст:

Интересното тук е, че срещу лилавия пъзел имаме синя прашка, а срещу жълтия - зелена.
Може и от кастинг битка да е.

Какво наричам "прашка":

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:09 от Bilyana14.

# 133
  • София
Bilyana14, прекрасна компилация както винаги.Hands Clap
Аз имам още една, на която изглежда също да са 3 племената, само че са Червени, Зелени и Сини (синьото е малко скрито от едно дърво). Възможно е тук да има и някъде скрита Жълта арка, но аз поне не я виждам:

# 134
Интересното на този кадър, dido2k, е, че може да бъде разделен на 2 тройни битки:

• червени - зелени - сини

• сини - жълти - зелени

Дали не са намерили решение на недомислицата племето победител в първата номинационна битка да участва и във втората? 🤔 В предишните сезони нямаше значение дали на първата номинационна битка си първи или втори. На следващия ден пак се бориш за спасение от номинации.

Този кадър също е интересен:

Варелите наистина са сини, жълти и червени. Те обаче сякаш са встрани от трасето. На самото трасе се виждат синя и червена "прашка":

Възможно е да е имало битка между сини, жълти и червени, на която жълтите да са се спасили. После да са се състезавали сини и червени. 🤔

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 12:11 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт