Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 009
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 210
Скъси ми живота твоето миньонче. 🤪🤣🤣🤣
Тц. Countess_M, дай някой жокер. 🤣 И Ковид го прави, като забием. 🤣 А къде бил ходил Ковид? 👀😉
[/spoiler]
Анджела Костадинова е тяхното миньонче Blush

# 211
  • София
Теа даже и роза е получила.
"Ще приемеш ли тази роза от мен, Теа?" Simple Smile

# 212
Много благодаря! ❤️

Само с Никол и Силвия Радулова нямаше как да я заподозра. 😂

# 213
  • На Изток от Рая
Еее, жалко, мислех да ви мъча до край... За мен тя е жена напълно способна да спечели игрите чисто физическо, не знам как е с логическите и социални игри. Тя е Супер човек

# 214
Малко прекъсвам спойлерите за ИВ Simple Smile Не знам дали е спойлер или чиста клюка от моя страна, но видях снимки на Теа (от "Ергенът" 3), която сега участва в "Диви и красиви" от едно латино парти във Варна, на което май е с един от участниците - доколкото разбирам Симеон. Поне на него ми прилича по татуировките.

Теа защо ми се струва с подозрително подуто коремче Grinning
Възможно ли е натискането в банята със Симеон да не е било само натискане и да им се е наложило след известно време да си поукротят негативизма един към друг...

# 215
Вай, сакън, то не е добре някои хора да се размножават. И сами по себе си са предостатъчни на света....
Кога е снимано това чудо? Гледам само отделни сцени във видеата на Кукушев.

# 216
Малко прекъсвам спойлерите за ИВ Simple Smile Не знам дали е спойлер или чиста клюка от моя страна, но видях снимки на Теа (от "Ергенът" 3), която сега участва в "Диви и красиви", от едно латино парти във Варна, на което май е с един от участниците - доколкото разбирам Симеон. Поне на него ми прилича по татуировките.
Скрит текст:

Хм, освен това интересно как е изрязана друга жена, която и на двете снимки е сложила ръката си на Симеончо.

# 217
Жената не е публична личност, доколкото ми е известно, затова съм я изрязала. Докато и Ергенката, и Симеон (Богатия) драпат за слава. Също и съм задраскала лицата на други хора, които се намират в кадър. Не смятам, че е уместно да ги развявам тук. За разлика от двата индивида, които се виждат.
Не разбирам какво Ви притеснява Simple Smile

Снимките са от парти на 26.06 за протокола.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 13:06 от Le`Ciel

# 218
Жената не е публична личност, доколкото ми е известно, затова съм я изрязала. Докато и Ергенката, и Симеон (Богатия) драпат за слава. Също и съм задраскала лицата на други хора, които се намират в кадър. Не смятам, че е уместно да ги развявам тук. За разлика от двата индивида, които се виждат.
Не разбирам какво Ви притеснява Simple Smile

Снимките са от парти на 26.06 за протокола.

Не, не ме притеснява, даже приветствам много такива снимки!
Просто идеята ми е, че за тези, които не знаем цялата картинка, може изрязаната жена да е със Симеон, а Теа да е застанала до тях.

Съгласна съм, че е нормално само техните лица да са видими.

Просто не ми изглежда интимна снимка между Теа и Симеон, докато има друга женска ръка на .. кръста му.

Иначе за тях двамата точно грам не би ме учудило да са си продължили "забавленията", нищо че грам уважение не видяхме от него към нея (не че нейното поведение будеше уважение, де), както и обратното.

# 219
Ще се изразя по следния начин: дамата, чиято ръка е на кръста на Симеон, може да му е майка (говоря за възраст), според моето скромно мнение. Което не означава, че не може да са двойка Simple Smile

Разрових се из другите снимки - ей ги тук двамцата танцуват салса. И на други снимки ги има, но ще е трудно да кропна само тях.
Скрит текст:

# 220
  • София
Обратно към ИВ: Тази снимка е тагната като "Локацията на мизерстващите" (А.К.А. Дивият плаж). Наоколо било пълно със празни бутилки минерална вода и всякакви други боклуци (дали след края на снимките ще си ги изчистят, едва ли):

Намерих също така тази стара снимка(от преди може би две седмици или повече) най-вече за да видим как ще изглеждат тази година драконите/змиите (пък и да си припомним с носталгия цветовете на вече падналите племена Joy )

# 221
Обратно към ИВ: Тази снимка е тагната като "Локацията на мизерстващите" (А.К.А. Дивият плаж). Наоколо било пълно със празни бутилки минерална вода и всякакви други боклуци (дали след края на снимките ще си ги изчистят, едва ли):

Намерих също така тази стара снимка(от преди може би две седмици или повече) най-вече за да видим как ще изглеждат тази година драконите/змиите (пък и да си припомним с носталгия цветовете на вече падналите племена Joy )

Е, не! Не мога да разбера защо им е да има мизерстващи като и без това почти не ги дават. 🤦🏻♀ Това е най-голямата тъпотия.
Ако гледаме от положителната страна - тука  поне сянка има в близост..

# 222
  • София
Е, не! Не мога да разбера защо им е да има мизерстващи като и без това почти не ги дават. 🤦🏻♀ Това е най-голямата тъпотия.
Ако гледаме от положителната страна - тука  поне сянка има в близост..
Под "мизерстващи" се има предвид тук падналите на териториална битка (т.е това което досега беше Дивата Река, по-рано в темата имаше и други снимки пуснати от там, просто тази снимка дава по-общ план), а дали е имало четвърта локация за скритото племе и къде е била и дали са мизерствали и те: досега не сме намерили никаква информация

# 223
Да ви кажа и аз бих мизерствала на този плаж Grinning

# 224
Доообре. До 40 участници няма да ги докарам, но да видим какво имаме до момента като сигурни и възможни попълнения за сезон 6.

Сигурни
1. Георги Гешев
2. Бисер Русимов
3. Изабела Здравкова
- спечелили кастинг битка
4. Ренета Георгиева
5. Павел Николов - музикант

Възможни:
Скрит текст:
6. Магдалена Иванова - световен шампион на "Българска топка"
7. М. Н.
8. Ангел Русев - щангист, четирикратен европейски шампион в категория до 55 кг
9. Добрин Добрев (отпада бързо, ако въобще участва; вероятно лилав 🤪) - европейски шампион за 2023 г. по стрийт фитнес
10. Малвина Бонева - кинезитерапевт
11. Васил Пиларски - боксьор, национален шампион
12. Светлин Митев - калистеника
13. Иванина Тодорова - фитнес
14. Галина Петкова - докторска степен по психология (вероятно червена)
15. Владислав Терзиев - плувец
16. Дария Тимчева - балерина
17. Мария Петкова
18. Янислав Първанов
19. Джорджита Ценева
20. Ирена Георгиева
21. Изабел Крамарска
22. Натали Климентова
23. Габриела Димитрова - гримьорка (може и от екипа да е)
24. Стела Димитрова
25. Симеон Кралев
26. Йоана Велева
27. Никол
28. Айа
29. Миряна
30. Адриан Пеков
31. Петър Дж.
32. Габриела Денчова
33. Калоян Стоянов
34. Калоян Цветанов
35. Мари Шуманова
36. Милен Шуманов
37. Приятелчето на Стратимир (DAKAMARU)

Днес ми казаха за N23 Габриела Димитрова, че е била в играта. Излязла е около 15-17 юли.

Общи условия

Активация на акаунт