Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 356
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 960
  • България
В Къщата на инфлуенсърите кои стигат финал? Днес в основната тема се написа Кико.

# 961
В Къщата на инфлуенсърите кои стигат финал? Днес в основната тема се написа Кико.

Същият юзър беше писал и за Георги, че е на финал. А пък аз онзи ден попаднах на стори на сестрата на Веска, за което силно се надявам да не е истина

# 962
  • България
Павел и Ицака трябва да надзирават освен участниците и родата на участниците за спойлери. От видяното в нета мога да предположа, че на финал са Кико, Дани, Жорко и Веси.

# 963
ИВ
И сега кой ще е първи? Има ли шанс да е Анита? Не мога да си прдеставя да е Кралев

# 964
Кралев май си разчиства сметките с Добрин Simple Smile
Има ли инфо кога Кралев изчезва от Игрите ?!

# 965
Какво имаме сега -утре Пелипенко е изпратена от Кралев при Зелените ,тя пък изпраща Мирияна в блатото.Така ли е?

# 966
  • София
Поправям се на промото показаха кого изпраща при зелените (точно Пелипенко, вижда ий се татуировката на лявата ръка) и тя изпраща Миряна, защото другите три са на играта. Тук се вижда Виктория, а Анжи и Силвия ги дадоха да копаят

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:52 от dido2k

# 967
  • Stockholm
А за Миряна сигурно ли е? Не искам да пипат никой от мъжете Joy

# 968
После Миряна се връща или се откупва там с грошовете ли?Че изпраща Виктория в блатото?

# 969
  • Другата България
Поправям се на промото показаха кого изпраща при зелените (точно Пелипенко, вижда ий се татуировката на лявата ръка)
Скрит текст:
и тя изпраща Миряна, защото другите три са на играта. Тук се вижда Виктория, а Анжи и Силвия ги дадоха да копаят
Ти снощи не ми повярва ли? Blush

# 970
  • София
После Миряна се връща или се откупва там с грошовете ли?Че изпраща Виктория в блатото?
Аз имам друга теория. Ето една по-късна снимка:

Единият от червените ми прилича на Калоян. Разбира се може на по-късен етап да е станал червен

Ти снощи не ми повярва ли? Blush
То снощи бяха толкова неща накуп, че вероятно съм го пропуснал/забравил това

# 971
Павел и Ицака трябва да надзирават освен участниците и родата на участниците за спойлери. От видяното в нета мога да предположа, че на финал са Кико, Дани, Жорко и Веси.

На финал са Кико, Жоро, Валерия и Янков. Надявам се да не е лъжа, лично е казано от един от участниците (няма да казвам име поради разбираеми причини) на мой приятел. Дотук всичко казано от него се случва.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 23:50 от username26-just a girl

# 972
Съгласен съм, че има известни разминавания във спойлерите за следващите 2 (дори) 3 седмици, което аз си обяснявам със това че в момента навлизаме във хаотичната част на играта: предстоят ни толкова много неща за малък период от време, че свят ще ни се завие.
Хронологично това което беше открито през лятото:
1. За Павел излезе инфо, че преди 10.Юли е отпаднал от играта (вчера териториалната се е е провела на 02.07, а елиминацията която ще бъде в петък е снимана на 06.07), което съответства на този спойлер.

Възможно ли е объркването за спойлерите с датите на снимките да идва оттам, че седмицата в ИВ не е 7 дни 🙄

# 973
Червените ще гонят ли изобщо някою тази седмица ?!

# 974
  • София
Възможно ли е объркването за спойлерите с датите на снимките да идва оттам, че седмицата в ИВ не е 7 дни 🙄
Всички сметки съм правил на базата на 5 дневен цикъл: териториални битки: 02.07; 07.07, 12.07 ... до 27.07 когато Дръзки се разпадат и остават само зелени и червени.

Червените ще гонят ли изобщо някою тази седмица ?!
Би трябвало, и то да е някой от мъжете, защото мисля че "генералшата" я разпознах на по-късна снимка където висят на кръстовете

Общи условия

Активация на акаунт