Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 308
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 945
  • Другата България
Това ми е инфото, пак казвам - цветовете не ги знам.

# 946
Поли сега е в жълтите явно после ще стане зелена след блатото. Как ще отиде не се знае. Явно Анита ще я прати там. Сега обаче Кралев не се знае кой ще прати там.

# 947
  • Другата България
Поли сега е в жълтите явно после ще стане зелена след блатото. Как ще отиде не се знае. Явно Анита ще я прати там. Сега обаче Кралев не се знае кой ще прати там.
Ами ако Благой отиде на въпросното блато, Кралев няма да праща никого.
А ще изпрати Пелипенко в друго племе.
Така мисля, че съм разбрала инфото, но е твърде възможно да греша, защото не следя формата.

# 948
Предполагам че схемата е следната: Понеже миналата седмица, на съвета на Храбрите, отпаднаха двама, а не един участник. Така явно този на четвърто място от елиминационната битка влиза в блатото (Благой най-вероятно). Така беше и миналата година с Мартин.

# 949
Ами ако Благой отиде на въпросното блато, Кралев няма да праща никого.
А ще изпрати Пелипенко в друго племе.
Така мисля, че съм разбрала инфото, но е твърде възможно да греша, защото не следя формата.
Ясно явно така жълтите стават 5 другата седмица.

# 950
Здравейте някой има ли идея Кралев колко дълго ще остане ? Надявам се на все повече без него скука...

# 951
И нищо за Борисенко ?!

# 952
За Къщата на инфлуенсърите

# 953
Днес слушах лайфа на Надкаст и Неделчо изрази съмнение, че новата, Десислава, е сестра на Добрин от зелените, защото визуално много си приличат. Някой знае ли нещо по въпроса?
Иначе - наистина има голяма прилика.

# 954
Днес слушах лайфа на Надкаст и Неделчо изрази съмнение, че новата, Десислава, е сестра на Добрин от зелените, защото визуално много си приличат. Някой знае ли нещо по въпроса?
Иначе - наистина има голяма прилика.
На мен визуално тя ми е като женската версия на Роналдиньо, но едва ли му е сестра.

# 955
  • София
Съгласен съм, че има известни разминавания във спойлерите за следващите 2 (дори) 3 седмици, което аз си обяснявам със това че в момента навлизаме във хаотичната част на играта: предстоят ни толкова много неща за малък период от време, че свят ще ни се завие.
Хронологично това което беше открито през лятото:
1. За Павел излезе инфо, че преди 10.Юли е отпаднал от играта (вчера териториалната се е е провела на 02.07, а елиминацията която ще бъде в петък е снимана на 06.07), което съответства на този спойлер.
2. За следващия понеделник (провел се на 07.07) е спойлера, че жълтите са 5 и им добавят жена с червен екип.
3. Снимката със Митко, Благо и Наталия на битка за спасение беше пусната в темата около 15.Юли и по първоначални данни трябваше да е за следваща седмица, обаче по инфото на Мери, на което няма причина да не вярваме се случва тази седмица (макар че аз все още мисля че вторият син на тази снимка, който е скрит и му се вижда само кърпата на главата е доста по-нисък/а от Павел).
Та и аз се опитвам да навържа нещата и ето какво ми идва на акъла:
1. Кралев печели днес (потвърдено от Мери): продукцията решава да го прати обратно при жълтите и той да изпрати някоя от жените на гордите при зелените. Може да е всяка една от трите
2. Отлъчената от жълтите отива при Силни и праща Миряна на блатото.
3. Миряна се откупува с нейните 100 гроша и се връща като "отмъщава" и праща Гордата на нейно място
4. На битката за спасение правят врътката с Елвиса от миналия сезон и последния отива на блатото, а вторият и третият се бият на елиминация. Така още 1 жълт отива на блатото и те стават 6
5. На елиминацията Павел губи и си тръгва вкъщи с което се изпълнява спойлера за него
6. На кастинг битката зелените печелят залог и отмъщават отново на жълтите като пращат още един от тях на блато, заменяйки го с Анита например.
Има и вариант още днес на капитанската този "черен" печат да е пращане на някой на блатото: победителят избира кого да прати (както стана с Цецо миналата година), обаче тогава т.4 не трябва да се случва, но тогава пък жълтите няма как да станат 5, а и моментът на вкарване на червена жена преди териоториалната битка в понеделник (какъвто е другия спойлер) няма да съотвества.
А за Пелипенко: тя е видяна при зелените чак на 25.07 което е след 4 цикъла, така че има време да се случат и при нея нещата. Не е казано че още отсега трябва да сменя екипа (просто имаше такива предположения вчера за нея)
Разбира се напълно е възможно да имаме грешен спойлер и заради това да се получават тези обърквации

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:24 от dido2k

# 956
Има ли спойлери за Островът за тази седмица?

# 957
Съгласен съм, че има известни разминавания във спойлерите за следващите 2 (дори) 3 седмици, което аз си обяснявам със това че в момента навлизаме във хаотичната част на играта: предстоят ни толкова много неща за малък период от време, че свят ще ни се завие.
Хронологично това което беше открито през лятото:
1. За Павел излезе инфо, че преди 10.Юли е отпаднал от играта (вчера териториалната се е е провела на 02.07, а елиминацията която ще бъде в петък е снимана на 06.07), което съответства на този спойлер.
2. За следващия понеделник (провел се на 07.07) е спойлера, че жълтите са 5 и им добавят жена с червен екип.
3. Снимката със Митко, Благо и Наталия на битка за спасение беше пусната в темата около 15.Юли и по първоначални данни трябваше да е за следваща седмица, обаче по инфото на Мери, на което няма причина да не вярваме се случва тази седмица (макар че аз все още мисля че вторият син на тази снимка, който е скрит и му се вижда само кърпата на главата е доста по-нисък/а от Павел).
Та и аз се опитвам да навържа нещата и ето какво ми идва на акъла:
1. Кралев печели днес (потвърдено от Мери): продукцията решава да го прати обратно при жълтите и той да изпрати някоя от жените на гордите при зелените. Може да е всяка една от трите
2. Отлъчената от жълтите отива при Силни и праща Миряна на блатото.
3. Миряна се откупува с нейните 100 гроша и се връща като "отмъщава" и праща Гордата на нейно място
4. На битката за спасение правят врътката с Елвиса от миналия сезон и последния отива на блатото, а вторият и третият се бият на елиминация. Така още 1 жълт отива на блатото и те стават 6
5. На елиминацията Павел губи и си тръгва вкъщи с което се изпълнява спойлера за него
6. На кастинг битката зелените печелят залог и отмъщават отново на жълтите като пращат още един от тях на блато, заменяйки го с Анита например.
Има и вариант още днес на капитанската този "черен" печат да е пращане на някой на блатото: победителят избира кого да прати (както стана с Цецо миналата година), обаче тогава т.4 не трябва да се случва, но тогава пък жълтите няма как да станат 5, а и моментът на вкарване на червена жена преди териоториалната битка в понеделник (какъвто е другия спойлер) няма да съотвества.
А за Пелипенко: тя е видяна при зелените чак на 25.07 което е след 4 цикъла, така че има време да се случат и при нея нещата. Не е казано че още отсега трябва да сменя екипа (просто имаше такива предположения вчера за нея)
Разбира се напълно е възможно да имаме грешен спойлер и заради това да се получават тези обърквации
Тоест продукцията ще прецака и жълтите, и зелените, като наруши собствените си правила и прати Кралев в жълтите, а не в зелените, както е редно. Но не бих се изненадана ако се случи. Аз си мисля, че може да са завъртяли нещата по следния начин:
Кралев печели днес и отива в зелените, оттам решава да прати Миряна на блатото, но тя използва грошовете си и отново се разменя с Кралев. При жълтите Крамарска отпада по медицински причини след първата/втората номинационна, а Благой отпада/отива на блатото след елиминация. Тук може наистина да са врътнали номера с Елвиса и Благой като 4-ти да отиде на блатото, Павел да отпадне след битка, но той може да падне и на капитанската следващата седмица и датата ще е излезнал преди 10-ти. В събота правят извънредна битка между червените и така Ани се озовава при жълтите за териториалната на мястото на Крамарска. Знаем, че Кралев праща Пелипенко при зелените, но сигурно ли е, че жълтите по това време още съществуват и Кралев се е върнал при тях, и по неясен начин е спечелил предимството да прати Поли при зелените, или  тази смяна става, след като червените се появят отново на арената, а жълтите са преразпределени?

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 19:24 от Lilly_Gr

# 958
Има ли спойлери за Островът за тази седмица?

Еляса и Грозденка трябва да са скоро отпаднали. Някаква интрига ще има между Еляса и Кънчо. Та ще видим.

# 959
Това от уикипедия леко спойлерче ли е или просто някой си го е редактирал Joy

Общи условия

Активация на акаунт