СМГ "Паисий Хилендарски" - 15 тема

• 66 017
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Не е млада, може би имате предвид някоя друга.

# 31
Не е млада, може би имате предвид някоя друга.
Възможно е да греша тогава. В пети клас водеше ИТ на групата на дъщеря ми и е възможно да я бъркам с другата учителка, че не помня на родителските срещи толкова назад във времето.

# 32
Друга е, тя си изведе 12-ти клас и веднага хвана 5-ти по мат преди 3 години.

# 33
Знаете ли нещо за лагера Национални маршрути? Заявихме желание, но няма информация за класиране. Ясно е, че сега е кампания по прием, но дали има някакъв график за резултат?

# 34
Миналата година училището не беше получило министерското одобрение и не се проведе. Не помня Тонев в кога го съобщи.
П.П. В началото на август е било.

# 35
Не се проведе миналата. Тази се пускаше наново.

# 36
  • София
Знаете ли нещо за лагера Национални маршрути? ....

Доколкото разбрах от други родители, чиито деца  са кандидатствали, списък с одобрени 80 деца, е получен в Школо, но това на децата, вижте дали там няма инфо. Датите са 06.09.-11.09. Ако не, им пишете в Школо или по имейл, какво като е кампания.

# 37
Да, благодаря. В детския профил беше.

# 38
Здравейте!
Ще се радвам ако може да ми препоръчате учител по математика за индивидуални уроци - подготовка на ученик в 12 клас?
Благодаря Ви!
Поздрави!

# 39
Не мисля да споря. Назад има доста информация. А който има възможност, нека се поинтересува от деца, които учат там в момента от випуска. И да си прецени сам.
Дали може да дадете малко повече подробности, моля Ви.. Учителката е строга.. или груба.. или незаинтересована.. или прекалено изискваща.. или не обяснява добре? Има хиляда и една причини, заради които децата могат да “отхвърлят” преподавател - в повечето случаи са основателни..Ние сме приети в СМГ с немски по първо желание - няма какво много да се направи оттук нататък, но поне да смекчим последствията.. Много тъжно е, че подобна информация не е публична..

# 40
Не го мислете толкова! Добрева е особена леко грубовата, НО децата си я харесват. Бързо й свикнаха на нрава и бих казал, че даже се забавляваха през трите години и то много. Децата много се сближиха и си създадоха чудесни приятелства.
Всички деца показаха страхотни резултати на НВО-тата и по всички останали предмети, дори и тези, които им беше по-трудна математиката.
Така, че който каквото и да говори проблем по отношение на Математиката, няма.
Проблем имаше по Компютърни моделиране, където "образът" Василев написа на децата слаби оценки накрая на годината. Това уплаши повечето и се насочиха към паралелката с физика.
Не мисля да споря. Назад има доста информация. А който има възможност, нека се поинтересува от деца, които учат там в момента от випуска. И да си прецени сам.
Дали може да дадете малко повече подробности, моля Ви.. Учителката е строга.. или груба.. или незаинтересована.. или прекалено изискваща.. или не обяснява добре? Има хиляда и една причини, заради които децата могат да “отхвърлят” преподавател - в повечето случаи са основателни..Ние сме приети в СМГ с немски по първо желание - няма какво много да се направи оттук нататък, но поне да смекчим последствията.. Много тъжно е, че подобна информация не е публична..

# 41
  • В офиса
Защо съм останала с впечатление, че образът Василев пише тук? Може да бъркам, де Grinning
В съседна тема коментират, че Толев ще преподава в Иззи. В Иззи?!

И още един въпрос - масово ни заливат статии какво трябва да се случи с НВО. ОК, трябва да се затвори ножицата, супер странно ми е среден резултат за България oт 43 т. на фасулските задачи от тази година, на фона на среден резултат над 99т. в един от класовете в СМГ. Но какво става с борбата за специален изпит в СМГ? Особено за онези, които само след 2 години ще държат НВО по всички предмети.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 19:41 от Тинкърбел

# 42
  • В Страната на чудесата
Защо съм останала с впечатление, че образът Василев пише тук? Може да бъркам, де Grinning

Toй е, Евгений. Очаквах в миналата тема да се включи да "се защити", но не би.

И още един въпрос - масово ни заливат статии какво трябва да се случи с НВО. ОК, трябва да се затвори ножицата, супер странно ми е среден резултат за България oт 43 т. на фасулските задачи от тази година, на фона на среден резултат над 99т. в един от класовете в СМГ. Но какво става с борбата за специален изпит в СМГ? Особено за онези, които само след 2 години ще държат НВО по всички предмети.

Нашият набор даде своя дан в тази борба миналата година - нула резултат. Всяка година трябва да се вдига "гюрюлтия", поне резултати от областен кръг на олимпиадата да включат към бала.

# 43
  • София
Пише понякога.
Но и аз да бях на негово място и аз нямаше да се включвам "да се защитавам". Темата нещо напоседък стана доста хейтърска. То че не всичко е идеално, е факт, но това важи за всяко едно училище. И последните страници не отговарят много на духа на училището.

# 44
Здравейте, ако някой чака второ класиране за математически с АЕ ще се освободи едно място.

Общи условия

Активация на акаунт