Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 118
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 615
След като вчера подадохме заявление, тази вечер моята девойка каза, че е размислила. Второто ѝ желание изобщо отпадна от класацията. Зачеркна го, каза че не иска. Поне първото желание остава категорично. Другите претърпяха леко разместване. И двете ми деца са уж сериозни и отговорни, ама колебливи някак. Както и да е, подадохме ново заявление, с нов входящ номер. В системата се визуализира последното подреждане. Дано наистина да е последно. Има ли и други като нас? Сборът от точките по БЕЛ и Мат е 184 (очакван бал 468 за ЕГ)

# 616
Ох, това заблуждение със знаенето на английски ми е просто любимото.

Детето знае И руски към английския, ако си пропуснала.

# 617
Още в понеделник подадохме 2 заявления за съседни градове. Не спирам да се чудя правилно ли подредихме желанията и мисля утре да ги подложа на последно обсъждане. Всичко след първите две желания ни е някак компромисно, вероятно и затова не съм съвсем сигурна в подредбата. Предполагам, че след класирането ще ни е удовлетварено първото желание за единия град, а за другия ще сме класирани за второто или трето желание. Ще имаме ли възможност да запазим мястото си в града, където сме приети по първо желание докато изчакаме второто класиране за другия град и какви са вариантите? Благодаря!

# 618
За щастие остана само утре и кой каквото писал такова.
И мен ме изненада малко при писането на желанията, но сама размисли после. Уж всичко беше изчислено, наредено…

# 619
И ние подадохме. Младежът сам реди. 28 ги преброих. Малко ми се виждат.
Вече не мога за нищо да го пипна и питам.
Аз обаче имам колебания за 7 СУ от резервите, че го бутнах по - напред, заради Графа, църквата, многото любими мои малки заведейница и ремонтираните УЖ тоалетни, като в хотел. И главно заради първи АЕ.
Чета обаче разни други неща, че базата не била баш така но...... пропуснах подпис и печат за чужда воля 😁и после аз ще съм крива.
И тук да питам, макар че четем и тук и там, като разнооки 😁 - има ли му нещо на това
 7-мо СУ,като резерва?
Първо го изключихме заради мизерията.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:42 от *FIORE*

# 620
Още в понеделник подадохме 2 заявления за съседни градове. Не спирам да се чудя правилно ли подредихме желанията и мисля утре да ги подложа на последно обсъждане. Всичко след първите две желания ни е някак компромисно, вероятно и затова не съм съвсем сигурна в подредбата. Предполагам, че след класирането ще ни е удовлетварено първото желание за единия град, а за другия ще сме класирани за второто или трето желание. Ще имаме ли възможност да запазим мястото си в града, където сме приети по първо желание докато изчакаме второто класиране за другия град и какви са вариантите? Благодаря!
Тези два града, предполагам са в различни области. Предполагам, че може да се запишете, ако сте приети по първо желание в единия град и да чакате второ класиране в другия, но все пак задайте този въпрос на РУО. За трето класиране НЕ може, но за второ може и да стане.

# 621
Нищо му няма на Седмо, едно време продаваха водка в училищното кафене. Това вече го няма. Стига сте се шашкали.

# 622
  • София
Айде, подавайте ги вече тези желания, че да пускат класирането. Joy

# 623
Нищо му няма на Седмо, едно време продаваха водка в училищното кафене. Това вече го няма. Стига сте се шашкали.
😂
Язък, бе!
Махам го тогава. 😂😂😂 За нищо не става значи.
Мерсаж! 😂

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 23:02 от *FIORE*

# 624
Мама Ру, благодаря! 🌸
Да, градовете са в различни области. И аз мисля като Вас, но ще попитам и РУО за по - сигурно.

# 625
  • София
Тоалетните са ОК в 7 мо, няма манипулация.

# 626
На нас днес от училище ни напомниха, че утре е последният срок да редим. Ако някой търси начално училище в западните квартали, може да ми пише за препоръка. Даже от няколко години има и разширен испански за първокласници - баш по модата са. Шегата на страна, много съм доволна и наистина ще ми е мъчно за това училище. Особено за 1-4 клас нямам никакви забележки (две деца там са ми изкласили, различни випуски).

# 627
Няма да е скоро - оценки няма още. Имам чувството, че ще ги въвеждат в четвъртък. Явно не се прехвърлят автоматично…

# 628
Някои сме готови от понеделник, други още се помотават.
Едно от желанията на моето дете е природни науки, но достъпната паралелка е с японски и така си е обявена на сайта на училището. Обаче в разпечатания план-прием от РУО в графата езици пише "други езици", за разлика от другите две паралелки, на които е посочен езикът. И съм в чуденка - японски ли ще бъде или друг - английски, немски, руски, китайски 🤔. Пробвах да звъня по телефон, не успях. Що така на сайта на училище и в системата на инфо прием и РУО има разминаване?
Оценките днес след 11 часа при нас вече бяха качени в инфо прием, но балът още не е изчислен или се появява след класирането?

# 629
Предлагам да не се отвличаме в безсмислени спорове. Ясно стана какво искам да кажа. Ако ви харесва повече, ще кажа детето НЕ знае английски, ниво С1. Няма смисъл, естествено, да записва АГ и да започва от сегашно просто време отново.

Вие си знаете. Само не ми отговорихте на колко езика четете романи.
Аз само на български чета.  Защо?

Това обяснява всичко...Не можете да четете на нито един чужд език, но имате претенции как детето ви да знае поне три.
Малко беше грубо това. Може да владееш чужд език свободно и да предпочиташ да четеш на български

Общи условия

Активация на акаунт