Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 220
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 080
Мен пък един път не ме проверяват сейвнала съм си паролата и ме логва.

Е, то и аз съм си ги сейвнала, но при всеки опит за влизане в профила, ми излиза екран: Verifying that you are human. This may take a few seconds. Smirk И чак след като се уверят, че все още съм човек, ме пуска да продължа напред.

Това е, защото адвокатите не сме хора. Simple Smile

# 1 081
Добро утро, нека всички набори влезнат по първо желание 🍀
Аз залагам на петък след 12.00ч. да излезе класирането.

Само да кажа че 1АЕГ е точно в центъра на центровете и няма по-централно място 😆

# 1 082
Lolinata, благодаря ❤️

Всеки е център на своята вселена 😂. И статистиките всеки ги чете както си иска и интерпретира

Англия и Испания да видим и кой бие на Европейското. Франция не изплува, може ФЕГ тази година да изненада.

Успех 🤞и да са доволни рано или по-късно всички. 🤩

# 1 083
От личен опит мога да кажа, че в процеса на  редене и класиране  има две кофти ситуации. Първата е, когато желанията на детето не отговарят на показаните на нво възможностите  (не му стига бала, класирането не е желаното, разочарованието е голямо) . Втората е когато балът е достатъчно висок, детето  може  да влезе навсякъде където иска и затова  подредбата е много трудна ( на тази възраст рядко деца имат точно дефинирано предпочитание и Все му се струва че не е постигната перфектната подредба. Желано се оказва нещо сложено на втора или трета позиция).
Успех на всички деца и родителите! Нека желанията съвпаднат с възможностите на детето!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 08:16 от _re_ge

# 1 084
  • София
За мен 7мо е най в центъра.😀

# 1 085
  • София
Още от първия ден прочетох в заглавието на темата и аз като доста вас РЕНДЕ . Sunglasses

Аз мисля , че към момента каквото им се учи това да изберат , след време нещата и интересите могат да се променят , е разбира се някои си имат цели от сега и ще си ги следват дълго време.
На времето аз избрах МГ , и честно казано изобщо не ми беше там мястото , загуба на време , нито задачите научих , дори не помня как се решават повечето.
Но пък чудесна среда и приятели намерих.
За това не съжалявам.
Поне 50% от класа не им беше там мястото, но на времето това беше избора или МГ или ЕГ или икономическа гимназия.

# 1 086
На вас тя първо желание ли ви е?

Добро утро, нека всички набори влезнат по първо желание 🍀
Аз залагам на петък след 12.00ч. да излезе класирането.

Само да кажа че 1АЕГ е точно в центъра на центровете и няма по-централно място 😆

# 1 087
Край на реденето. Системата е заключена.
Дано дечицата бъдат приети на най-правилното за тях място, да случат на всеотдайни учители и да намерят много нови приятели Heartpulse

# 1 088
За мен 7мо е най в центъра.😀

И аз така си мислех преди да имам деца и да се интересувам от училища понеже си е на централно място, както и 6то. 133 изобщо не знаех, че е там.

Имаше един сайт с карта на училищата. Беше удобен за разглеждане, не съм си го запазила.

# 1 089
  • при моите любими
През цялата учебна година, един сън за НВО не съм сънувала. Но тази нощ пренареждах, въртях желания, системата ми смяташе някакви странни балове и аз все сменях местата на училищата по новите числа, които ме подлудяваха. Явно ми дойде в повече това редене. Изпих първото кафе да ми се махне този реалистичен сън от главата, ама не става. Ще взема да си направя още едно. Рано ми е за коктейли още.

# 1 090
Късмет на децата, дано всеки е приет в най-желаното училище!

# 1 091
Още от първия ден прочетох в заглавието на темата и аз като доста вас РЕНДЕ . Sunglasses
За рендето не знам, ама един мъж англе имаше по- напред в темета, все алангле ми се привиждаше Laughing

# 1 092
Сигурно от другата седмица рязко ще спадне напрежението в групата....Почти доживяхме този така дългоочакван момент!
Мъж алангле....апетитно звучи Simple Smile

Добро утро! Simple Smile

# 1 093
Я спадне, я не!
После ще дойдат тука едни да “се хвалят” че са топа на топовете на първо, едни други ще се обидят на дискриминирани, трети по стар обичай ще се идентифицират с нечии думи и ще опишат пространни постове…
После ще чакаме второ
После ще се записваме
После ще търсим кой с кой е в един клас 😎
Абе дълго лято с хиляди постове ни чака 🍸🍸

# 1 094
Рано ми е за коктейли още.
Искам да ми дадете приз за най - видна "съоткачалка". Полага ми се. 😁
Оцелях, хора, оцелях! 😂
Без нито един коктеил.
Ха, добрютро ви!
Мъж ми ми направил закуска, кафенце.
Отметнах вече сума ти служебна работа.
Моля вселената за ден почивка. Ни щЪ дЪ сЪ стряскам от никви резултати.
В блажена нирвана съм. 😂

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:28 от *FIORE*

Общи условия

Активация на акаунт