Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 213
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 170
Здравейте на всички🌷
Виждам, оценките и баловете са нанесени в системата вече. Значи чакаме скоро и класиране😀
Успех, късмет и сбъднати първи желания🍀
И баловете? В коя област?

И за Русе вече има балове. А на сайта на училището на детето дори тази сутрин са пуснали съобщение относно записванията и информация, че първото класиране се очаква "до 12 юли". Това ми дава искрица надежда да го пуснат днес.

# 1 171
Вярно , че и баловете са заредили / РУО - Сливен /
Но може би затова е този ден между реденето на желания и класирането, ако има грешки някъде да се сигнализира и да се коригира .

# 1 172
Май ще сме последни. Но то баловете си ги знаем, класиране чакаме Simple Smile

# 1 173
Във Велико Търново все още няма оценки от свидетелствата. Само тук ли е така?

# 1 174
  • София
Май ще сме последни. Но то баловете си ги знаем, класиране чакаме Simple Smile
То ние си ги знаем, въпросът е да проверим дали те ги знаят. Joy

# 1 175
  • София, Лагера
Оле, нямате изчитане! Последната седмица съм свършила работа за 2 лева. Дано не ме уволнят! Smiley

Velina_p, радвам се, че са се оправили нещата, направо изтръпнах, като прочетох за гафа!

Аз не съм нетърпелива за резултати. Предполагам къде ще влезе на първо класиране и там ще си и остане на второ. Няма да доборим до първо желание.

# 1 176
Във Видин също няма балове, но те и вчера заредиха оценките от свидетелството

# 1 177
А, моля, моля! РУО Варна традиционно са винаги последни! Wink

# 1 178
И за Стара Загора нанесоха баловете.

# 1 179
А, моля, моля! РУО Варна традиционно са винаги последни! Wink

Абсолютно! 😆😅

# 1 180
Публикувам отговора на МОН относно кандидатсването в градове в различни области

# 1 181
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
За медицинското, нашата лекарка направи обстоен преглед, включително на очи и на цветоусещане, но тя си държи на профилактичните и винаги са си прегледи. Не сме го плащали, каза, че ученическото не се заплаща, извади ни и здравно-профилактичната карта, че да не се редим пак, при нея е много сложно с часовете, много трудно се хваща час, а без се чака с часове.
Ние още не сме взели и дипломата, защото когато са ги раздавали бяхме на море, а сега вече 2-3 ден класната не отговаря на съобщенията на синковеца.
Отидете с детето в училищната канцелария. Класната не ви трябва, в канцеларията са книгите за подписване... След седмица тази диплома ще ви трябва.

Да, така ще направим накрая, че ще ни е нужна за записването, но все пак се очакваше, че класната е човекът, който ще насочи детето кога и къде да отиде за да си я получи.

Иначе, при моя още не са нанесени баловете.

# 1 182
На моето дете вече са изчислени и видими баловете и в двете области. Нисички са, от 206 до 274, но се надяваме все за едно желание да стигнат.

# 1 183
  • София
През цялата учебна година, един сън за НВО не съм сънувала. Но тази нощ пренареждах, въртях желания, системата ми смяташе някакви странни балове и аз все сменях местата на училищата по новите числа, които ме подлудяваха. Явно ми дойде в повече това редене. Изпих първото кафе да ми се махне този реалистичен сън от главата, ама не става. Ще взема да си направя още едно. Рано ми е за коктейли още.
и аз сънувах балове, че срещу специалност се виждат цифри...побъркахме се
Aз бал не вижда, само са качени оценките, нищо друго няма. За София

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 12:14 от Nikolina-Pikolina

# 1 184
Обещах да пиша, ако има развитие с казуса, при който детето под 14г. го няма на записването. На официалния мейл до РУО беше отговорено с неофициално телефонно обаждане от тях с думите: “нека излезе класирането и тогава ще видим какво ще правим.” На въпросът: “Но нали подписът на малолетен е нищожен?”, отговорът: “Нека не задълбаваме в тази тема. Няма ли начин да дойде детето, да пътува по- късно? Ама защо сега точно решихте да пътува, от август 2023 сме обявили датите за записване.” Та това е. Стискайте палци да мине гладко всичко и да не се налага с телевизия да го записват.

Моя позната ми каза, че може да се направи пълномощно при нотариус. Ние сме със същия казус и така ще подходим, но не сме направили пълномощното все още.

Общи условия

Активация на акаунт