Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 35 447
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Sunshine202, честито! Бързо възстановяване и на двама ви и скоро да се гушкате. И аз мисля, че сте в добри ръце и скоро всичко ще се нареди.

# 181
Sunshine, честито бебче! Да е здрав и с много късмет да расте! Heart

# 182
Полина, ти си се понатоварила с тази фотосесия. Обичайно с е правят до към 8 месец, знам го от приятелка фотографка. То и не бременна да си пак е натоварващо. Аз съм си правила лична, имаме семейни, на баткото отделно и доста се натоварвам. Зависи и от фотографа как ще те предразположи , но перфекционист ли е, има ли декори повече от един си е работа и З а него и за модела/ите. Мъжът ми например не желае да се снима повече и все пак се съглася с подходяща обработка като при последния фотограф(мъж) сам каза, че било леко и приятно , ама пак се седяло доста и било неудобно 🤣. После снимките стават прекрасни, хубав спомен са и си ги гледаме ежедневно, защото аз имам места из къщи, където ги поставям. В 9 месец пък сесията ще е станала много хубава като си вече с големия корем. Гледай днес да си почиваш повече, заради вчера и така Simple Smile
Мама Лиса, благодаря за съветите! Днес почивам повече и даже се готвя да ходя на една лекция за раждането. И фотографката беше изненадана, обаче на мен чак в средата на 8-ми месец ми пролича, а и не беше на всяка цена - само ако успея да го организирам и покрай задачите, остана за финала. Но да, аз съм с дискретен корем, качила съм 5кг от забременяване досега Rolling Eyes Но не съм фактор - през първите 3-4 месеца само отслабнах с 6 кг някъде примерно, но какво да се прави  Flowers Hibiscus
Иначе и ние обичаме снимките - от следсватбенато фотосесия и други моменти са си около нас вкъщи Two Hearts

# 183
  • София
Съншайн,честито бебче ! Да е здрав и скоро да се гушкате !
Сигурна съм ,че всичко ще бъде наред Heart

# 184
Честито бебенце, Съншайн! Blue Heart

Момичета, леглата ви са много хубави, но при нас цвета ,който явно е основен БЯЛ не ни се връзва ама никак Grinning
Мислех си точно в Никол да попитам за опция за друг цвят или поне комбинация  Confused

# 185
Sunshine202, честито момченце! Прегръщам те силно! ❤️🍀🍀🍀 Вярвай, че всичко ще бъде наред, ще се оправи милата душичка! Сега събирай сили! 💞🙏💚

Аз съм утре на бременна фотосесия в 35+2. Ще видим какво ще се получи, ще е вътре, а не навън, не бих издържала. Имам голям корем, но май не е чак огромен, макар че на мен май изглежда такъв. Някъде 110 ми е обиколката.

Вече два пъти като се понатоваря, ме боли корема, но добре че ми минава по някое време до края на деня.

Да си призная, имам малко разочарование от това, че от 33+0 ми повтарят, че съм на термин и едва ли не мога да раждам вече ...

Ivchoni, какво наложи при теб секцио предо 37 гс? За планирана операция ми се струват малки килограмчетата. Поне към 2600 да бяха. Аз съм родена 2750 пет дни преди термин и пак са ме имали за малка навремето.

# 186
Честита радост, Sunshine202!!! Пожелавам ви бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи!

# 187
Честита радост, Съншайн. Номрално е да е емоционално,но всичко ще е наред. Ще видиш,че бързо ще се оправи малкият и ще си се гушкате. За кураж - въпреки че моите бяха почти 4 кг бебета и те имаха трудна адаптация. Малкият беше на палатка 24 часа заради липса на насищане на кислород в кръвта,а големият също не проплака веднага, бяха го взели пак за наблюдение заради форцепса,после ЦРП-то му се оказа много високо(казаха,че моите левкоцити са били много високи и е възможно да е лепнал някоя инфекция), та беше на антибиотик,но понеже са им много мънички ръчички и краченца,не бяха успели да му го сложат там, а на главата. Целият беше надупчен,милият, аз също много плаках тогава, но всичко мина. Сега и двамата са прекрасни и гушливи калпазани, така че просто се довери на лекарите инвярвай,че всичко ще е наред! Прегръдки Heart

# 188
Mama2288, по принцип датата ми беше 17.07. (което е точно 37 гс), но я изместихме с няколко дни по-рано, защото буквално се бях сринала психически и физически последната седмица. Докторът ме видя колко съм измъчена и заедно взехме решение, че по-добре да действаме. Понякога границата е много тънка и да се чака до последно може да бъде рисковано. А и бебоците всъщност са си ок, дишат самостоятелно, адаптират се добре, не са в кувьози, а на термолегла. Зарадваха ме, че има вероятност още утре да ми ги оставят при мен, което би било супер! 🥰 А след това, ако всичко върви по вода,  дори може и заедно да ни изпишат Simple Smile
Стискам палци твоите бебоци да стоят максимално дълго на топличко 🍀🍀🍀

# 189
За тези които са раждали вече, имахте ли някакво предчувствие кога дг ще се случи? Аз имам чувството , че никога няча да родя 😂. Някакво усещане имахте ли

# 190
Честита радост,Sunshine202!!!
Пожелавам Ви бързо възстановяване и скоро да се гушкате двамката!
🩵 Всичко ще е наред, вярвам силно в това! 🩵 На всички ни предстоят най-хубавите мигове и емоции, нека събираме сили, защото няма да е и лесно! 🩵 Стигнахме до тук и остана още съвсем малко ❤️‍🔥.....

# 191
Как ще са малки бебетата на Ivchoni, особено за близнаци!Чудесни са си!Не е лесно да се носят 5 кила бебета , от личен опит го казвам.
Щом с лекаря сте преценили , че е настъпил момента , значи е било най-удачно да е тогава.
Децата бързо ще се адаптират и ще се гушкате!❤

# 192
За тези които са раждали вече, имахте ли някакво предчувствие кога дг ще се случи? Аз имам чувството , че никога няча да родя 😂. Някакво усещане имахте ли

Никакво предчувствие нямах. Нямам и сега, точно както казваш имам чувството че ще съм си постоянно бременна. 😵💫

Ivchnoni, честити бебета! Новините са добри, а като за близнаци размерите са супер! Пожелавам скоро да сте вкъщи и ти бързо да си на крака и във форма!

# 193
Sunshine202 честита радост! Страхотна новина. Всичко ще е наред. Лекарите си знаят работата.
Аз нямам усещане изобщо... Терминът ми е след една седмица, за момента не виждам признаци да настъпва раждане.. Нощем си ставам по 4-5 пъти до тоалетна, но това си е стандартно... Като гледам може и да пренося.. Лошото е, че лекаря ми май от 26ти до 28ми ще отсъства. Терминът ми е за 22ри та ако не тръгне, вероятно ще се предизвиква... От това предизвикване ако се стигне дотам да ви кажа най - много ме е страх....

# 194
Съншайн , честита радост и само бъди спокойна в този момент! 🍀💙 Стискам палци и се моля всичко да е нареди скоро да се гушкате с малчо!
Аз снощи имах една идея по-осезаеми болки както ниско долу, така и в кръста, отделно и стомаха ми беше разстроен и все в тоалетната стоях и както съм чела, че са възможни симптоми си бях готова да тръгвам😁 Но пих но-шпа повъртях се някой час и отминаха, днес пак след движение из нас и навън ми падна кръвното и пак имах за известно време стягания, но бързо отминаха. Моля се при всички ни раждането да се развие по-възможно най-добрия начин и да са добре бебоците и ние също!

Общи условия

Активация на акаунт