Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 110
  • 675
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Изненада ме нашето училище.
Бяха подготвили кратка програма с няколко песни, танц от първи клас, народни танци и скеч.
Наградиха отличилите се ученици през годината, също и учители от начален курс.
После децата влязоха в класната стая за връчване на удостоверенията и грамотите.
Аз и още една майка подарихме ваучерите и айде кой от къде е.
Който е записан по програма “ Лятна грижа”, остана в училище.

# 571
Стана ми интересно за тази програма и потърсих инфо. Уви, само за Сф е Sad

# 572
  • Димитровград
И в Димитровград имат " Лятна грижа", или поне в нашето училище.
Нашият празник е днес. Ще празнуват в кабинета по технологии, защото в тяхната стая има нво.
Ходиха вече за втори път на екскурзия, Панагюрище и Копривщица, много са доволни, бяха с една нощувка. Няколко пъти бяха на кино, два пъти в музеи, имаха голям спортен празник - детски Игри на волята.
Аз съм много доволна.

# 573
Нашите имаха вчера купон с аниматори на двора, с лакомства, приготвени от родителите. Заедно са празнували 1, 2, 3 и 4 клас, но при нас те са по една паралелка само всеки випуск. Раздадоха им и свидетелствата Simple Smile
Ние сме в голям ремонт и чакахме този ден, за да се изнесем от вкъщи за известно време и майстора да си работи на спокойствие. От 3 клас живот и здраве, малката ще е с нова детска стая.

# 574
  • София
При нас раздаването на свидетелствата предстои днес - резервирали сме заведение в един парк с маси за родители и за деца. Ще си получат дипломите, ще потичат, поиграят и да се свършва вече тая учебна година.

# 575
На нашите са им ги раздали вчера на екскурзията. Доволна съм, спестих си допълнителна занимавка. Grinning Родителите искат да ги качваме на Витоша, а на мен грам не ми се ще - в последния месец и с двете беше ад от концерти, открити уроци и допълнителни занимания.

# 576
  • София
На нас са ни изпратили програмата за цялата седмица:
1. Вчера са били в Народната библиотека. Ние пътувахме и дъщеря ми от днес се включва.
2. Вторник- игри с тебешири
3. Сряда- спортни игри
4. Четвъртък -Учене
5. Петък - Посещение на Драгалевски манастир.

# 577
  • София
По време на екскурзия колко джобни на ден давате на детето? Второкласникът заминава за няколко дни с класа, има включени 3 хранения дневно в цената, входовете за забележителности ще платим отделно.

# 578
20 лв., за да съм спокойна, че има - всичко се случва. Класната казва около 10 лв. - за еднодневна.

# 579
15 - 20  лв. До сега ги давахме  на госпожата, да иска от нея при нужда. Но сега иска парите да си ги държи тя и когато реши да си ги харчи.

# 580
20 лв/ден дадох, но на четвъртокласника - малкият му брат все още не е бил на екскурзия с преспиване. Купувал си е сувенири, лакомства, жетони за билярд и въздушен хокей. Забравих да му кажа да не носи цялата сума в себе си, и съответно си беше забравил някъде портмонето, което после му върнали, но празно.

# 581
В нашето училище има лятна занималня, но не по тази програма. Търсих и никакви подробности не намирам, къде се прилага и прочее.

# 582
  • София
Нашите екскурзии бяха в три поредни дни в седмицата преди 24-ти май.
Давахме му по 20лв., но винаги имахме да погасяваме кредитите му към учителите за похарчени още пари  Joy

И да ви споделя нещо ... Онзи ден го водих в зала Асикс Арена /Фестивална/  на Лава Беър Фест - мероприятие на някакви ютубъри, които той фанатично следи. Блъсканица, истерично пищящи деца , ужас...  Там за първи път усетих, че го е срам от мен като го питах кой как се казва от тези "мега-известни звезди"  .. "Мамо! Как можеш да не знаеш!??!!" Joy

# 583
Лава беър са религия в нашето семейство, на подпрозоречната рамка чинно стоят подредени бутилки от всяка възможна разновидност, анатема е дори само да предложа да изхвърля повтарящите се Grinning Grinning

# 584
  • София
Лава беър са религия в нашето семейство, на подпрозоречната рамка чинно стоят подредени бутилки от всяка възможна разновидност, анатема е дори само да предложа да изхвърля повтарящите се Grinning Grinning

Да.. същата история Joy Мърч-тениска на Лава Беър за 40лв, маратонки за 100лв. пак на тези ютубъри..
Добра пазарна ниша са си намерили.. Плакати, картички с подписите им, пуканки Лава Беър ..

Общи условия

Активация на акаунт