Искам бебе

• 5 036
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Рано е да се каже дали е станало, но напрегнатите гърди са си симптом на бременност
На мен така ми се напрягат и болят винаги преди цикъл. 😕

# 61
  • Sofia
Рано е да се каже дали е станало, но напрегнатите гърди са си симптом на бременност
Да, това е симптом и за двете - ранна бременност и ПМС.

# 62

Симптомите на ПМС и на ранна бременност често са едни и същи

# 63
Дойде ми днес, 7 дни по-рано, а това никога не се е слчвало. Даже винаги ми закъснява. Какво се случва вече не знам… Май е редно да пусна някакви изследвания.

# 64
Здравейте, пиша тук с надежда да чуя нещо хубаво. Сравнително от скоро правим опити за много желано бебче, от 7 месеца. Всеки месец след опити ми закъснява с по 1 седмица до 10 дни единия път ми закъсня точно 14 дни. Тогава си казах станало е започнах да се радвам и като ми дойде се сринах тотално. Започнах да си мисля какви ли не неща.. цикълът ми дойде на 14.04 и продължи 5 дни (по принцип никога не е 5 дни винаги е 7 дни) правихме опити на 25, 27, 29, 30.04 и на 3.05 . Имам 10 дни до следващия цикъл. Дали е вероятно този път да стане? Започвам да се притеснявам малко вече. Ако продължи така ще отида на лекар.. благодаря Ви.

# 65
Здравейте
Преди 5 дена разбрах че съм бременна в 6 г.с
На 10 май бях на процедура за премахване на Филър в устните
Както и на 15 май бях на лазерно премахване на капиляри по лицето да подчертая,че не знаех,че съм бременна
Мъчи ме това дали би повлияло на бременноста(плода) и тн

# 66
Здравейте, искам да споделя с вас... Защото съм объркана моят цикъл е нередовен , но като тръгне си тръгва обилно дори с болки първите два дни корем и кръста ... Така на 7 април ми дойде цикъла и свърши на 11 април , а на 12 април правихме опити за бебе , после на 20 април също опити за бебе и след това на 26 април отново опити за бебе , на 30 май имах силни болки в корема и зацапване и на 1 май сутринта ставам и ми вървеше много кръв червена , така на 5 май ми свърши цикъла , на 9 май правихме опити за бебе , на 20 и 21 май ми беше много лошо първия ден отидох на работа сутринта взех си кафе както всяка сутрин и си запалих цигара обаче започна да ми се гади ,и започна да ми става лошо , пуснах си отпуска и се прибрах в къщи , полежех си защото не ми беше добре пак така ми се гадеше и ми беше лошо а първият ден даже и апетит не съм имала , после на вечерта малко температура дигнах пих един Нурофен и заспах не съм и вечеряла , така на следващия ден ядох една закуска и започна да ми се гади , добре изтърпях го за малко , прибирам се и на вечерта вечерям и пак започна да ми се гади след тези 2 дни 20 , 21 на 25 май и 26 май имах зацапване розово , но като се избърша след тоалетна нямаше нищо в урината нали , и така 2 дни съм имала и зацапвания розово , направих тест , не беше с първата урина и беше отрицателен , след тези 2 дни леко кървене розово-кафяво , а вчера на дата 28 леко червено , на вечерта пак леко розово и днес леко розово-кафяво но слабо слабо мен като ми идваше менструацията тя не беше толкова слаба вървеше ми много кръв , а сега даже болки в корема нямах гърдите ми са само напрегнати ,но няма болка , не знам какво се случва...

# 67
Здравейте този тест е от днес ,но не е с първата урина а с втората пречи ли това ,че и пих енергийна напитка преди това , много се съмнявам за цветна бременност , защото имах гадене и и след това зацапвания

# 68
Здравейте. Бих искала да се включа към темата. С годеника ми започнахме да правим опити две седмици преди настъпването на цикъла. Поради пътуване извън страната, имаше забавяне с 2-3 дена, но има. Проблема е, че по принцип е обилен и трае 4 дена, а от няколко месеца сякаш е по-осъден и се получава повече като зацапване. Отделно и самият цвят варира между светло до тъмно розово. Краят на месеца ми предстои преглед, но се колебая дали да не направя тест след като приключи цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт