Невъзможна любов - моля за съвети

• 6 604
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
И на мен не ми звучи сякаш на всяка цена иска да се нанесе в апартамента му.
Но това с родителите му е голям проблем, ако ще не на 27 а на 57 да беше.
Пак казвам, да се противопоставиш срещу такива родители, си трябва смелост. А той явно не е от тези хора и продължава да ги слуша за да няма конфликти. Някой така цял живот си Карат - оставят си сами с мама и тати.

# 106
Не ми прилича да е толкова оправна авторката. Разсъждава като малко дете, не може да се контролира. Мисля си, че драпа да се "закачи" за мъжа, точно защото й е трудно да е самостоятелна.

# 107
И на мен не ми звучи сякаш на всяка цена иска да се нанесе в апартамента му.
Естествено, че не. Просто като пишеш в този раздел рискуваш някакви хора да проектират собствените си страхове и житейски разочарования върху теб. 😀

Казусът май се изчерпа вече, очакваме ъпдейт от авторката след време.

# 108
Авторке, ако мен някой баща ме посрещне със “знам коя си”, ще се обидя и ядосам жестоко. Та това е простотия, най-малкото от възпитание човек може да подаде ръка и да се представи. Грешката ти е, че още тогава не си скръцнала със зъби на гаджето и не си дала да се разбере, че не може да те третират така.

Ти звучиш в момента като да си в някаква пасивна позиция.  Те да те харесат, те да те приемат, той да те покани…. Почни повече да се отстояваш. Попитай гаджето си - ти как виждаш нашите отношения да се развиват? Аз искам да съм приета и поне уважавана от родителите, ако не обичана - как можеш да помогнеш? Можете ли вие да ги поканите на ресторант или на някаква разходка, излет, театър? Аз лично бих опитала да покажа някаква добра воля, не безкрайно, разбира се. Според мен му е времето да много сериозен разговор с приятеля ти как вижда бъдещето ви и какво може да направи за тази ситуация. Може би съм наивна, но освен ако хората не са много кофти, ако синът им сериозно и стабилно стои до теб и опитва да ви сближи, има шанс нещата да се развият положително.

Има и вариант те да си имат в главата точна идея каква снаха искат и всичко останало да е неприемливо, ако ще да е златно. Ключът е в приятеля ти и дали ще пее в техния хор. Успех!

# 109
Авторката иска да живеят заедно. За мъжа не знаем.

Авторката ми е ясна - драпа с нокти и зъби да се намести в имота на гаджето. Голяма победа ще е да обяви, че живее със софиянец с апартамент. Кварталните клюкарки има да цъкат с език как се е уредила.
Той не е очарован от перспективата. Все пак сега е сам в столицата. Може би търси нещо по-перспективно от колкото някоя си от дълбоката провинция.
Моя съвет е ако иска да работи в София да си намери работа и квартира, да си живее отделно. Срещи - на нейна територия, задължително.
Може пък родителите му да вдянат, че и без великия апартамент тя се оправя с живота и да я погледнат по-благосклонно.
Комплексарщина, Айша. Приписваш свойте грозни качества на непознати хора в интернет. 😀 Разбира се, че ако искам да съм в София, ще си наема апартамент и съответно ще закупя жилище, но аз не отивам заради себе си, а заради мъж. Искам да те питам следното - ти ако си във връзка с даден мъж, който не те допуска до дома си, за да живеете като нормална двойка, ще отидеш ли в неговия град на квартира, за да го преследваш?
Аз не бих.

Към фрау данна, именно той ми казва че ще живеем в апартамента му. Никога не съм го поискала аз.
Оправност си имам, самостоятелна съм и пари изкарвам.

Не схващате какво е обич ли. Държа на него, все пак живяла съм с него 2г., преминали сме през много заедно - ценя времето прекарано в опознаване, напасване на характери, свикнение. Той вече не е просто някакво гадже за мен. За това не мога и с лека ръка да загърбя всичко.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 02:35 от Victoria Ivanova 653781

# 110
Ти вече не си във връзка с този мъж.

# 111
Безумно е да се твърди, че щом едно момиче е от "дълбоката провинция", значи не е перспективна и е втора ръка едва ли не

# 112
Безумно е да се твърди, че щом едно момиче е от "дълбоката провинция", значи не е перспективна и е втора ръка едва ли не
На всичкото отгоре по цял си мечтае на село под липата как ще иде в големия град и ще скъса завинаги със селския бит и цървулите, щом веднъж си хване столичанин...

Все едно четях пост, писан по времето на романа "Тютюн". 😀😀😀

# 113
Да, безумно е. Както цялото въпросно мнение.

# 114
Чак пък толкова да не проумяваш, че този мъж не те иска. Само ти страдаш от фантазиите си.

Да, той просто не я иска. Не знам за какво се бори момичето, явно за проблеми, защото само проблеми има с такива. Авторке,  с много голяма вероятност, този и на 40+ години ще е със сегашното си поведение. Има страшно много такива примери. Той отказва да порасне. Това мислене и премисляне, както и държане за родителското тяло, са характерни за страхливците. Той не е на ниво ние, а на ниво аз, а ти ще се съобразяваш с мен.

# 115
Авторке, само с добри чувства ти го казвам, но това е загубена кауза. Вие не сте деца. Живеели сте заедно. Ако един мъж има сериозни намерение, той не става и заминава, а гради бъдеще с теб. Той просто те поставя пред свършени факти. Най-добре се насочи в друга посока.

# 116
Извинете но това е голяма простащина: ако някой не е от столицата, значи е човек втора класа? Ама сериозно ли ?

# 117
  • София
Той може и да я иска, но повече държи на отношенията с родителите си. Което обезмисля техните, защото тя никога няма да е на първо място и винаги ще трябва да се съобразява с тяхното мнение, защото това е мнението, което той слуша.

# 118
  • София
Ако мъжът е от София и е бил в друг град само за следването си, е разбираемо да иска да се върне.
За мен показателен е фактът, че не смее да я покани, без да го съгласува с родителите си, а авторката се надява на нещо повече. Този мъж е крайно несамостоятелен, не смее да взема елементарни решения и да поема отговорност. За квартирата щели да се обидят родителите му, жива да не бях.

# 119
  • Washington,USA
Иска да те разкара и се оправдава с майка си.

Общи условия

Активация на акаунт