Странна интуиция или друг проблем

• 8 780
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Че ти си му резерва, а дори не полага усилие да се крие. И с дете плюс това.

# 16
  • Най-красивата страна
Не зачиташ личното му пространство.
Кой му писал,какво му писал..
Поискала си да му погледнеш телефона...Какво показваш с това-че си несигурна в себе си,че му нямаш доверие,че си ревнива и обсебваща..Все минуси за теб.

Проверки му правиш дали си е вкъщи?Не е нормално това.
Една уважаваща себе си жена няма да го направи.

Работи върху самочувствието си.Недей да си тровиш нервите за глупости.
Недей да разпитваш за бивши.Те са минало.
Не рови в телефона му.Това прави лошо впечатление.
Вместо да го следиш дали си е вкъщи,прекарай си времето приятно,облечи си новата рокля и излез с приятелки например.

Ако един човек е решил да изневерява,той ще го направи и никой не може да го спре.

# 17
думите му бяха: аз знам, че си минала да провериш дали съм си в нас, отговорът беше малко по-надолу вляво.
Ако на някой мъж изобщо му дойде на акъла да ми отговори така бих се замислила защо давам сигнали и вид на преследвачка. Това е изключително унизително. Мъжът не трябва да усеща, че го ревнуваш, следиш и проверяваш никога.

# 18
  • София
И двамата звучите като да нямате доверие на другия пол. Ти се съмняваш в скрити отношения от едно съобщение, той явно има горчив опит с ревнивки. Реално си действала малко като лудата бивша, която му държала сметка за това, че честитил на колежката. Каквато и да е истината, и двамата сте кофти основа за връзка.

# 19
Човекът вероятно те е хванал временно, докато е в друг град за месец, да не стои на сухо, а ти си се вкарала във филм. От няколко седмици, от колко уж сте заедно, а ти му държиш сметка с кой какво си пише, и защо не ти е писал за добро утро или за лека нощ. Звучиш отчаяно. А той най вероятно си има друга връзка, в неговия град.

# 20
Звучиш ми като да си много токсичен човек. Тези шегички и прочее са ми познати и от мен да го знаеш - не са окей. Отделно, луди хора, които тормозят бивши свой гаджета има и това по никакъв начин не означава, че в случая този мъж, с когото имаш отношения, има каквито и да е отношения с тази жена.

Като цяло история ниво 8 клас.

# 21
Звучиш ми като да си много токсичен човек. Тези шегички и прочее са ми познати и от мен да го знаеш - не са окей. Отделно, луди хора, които тормозят бивши свой гаджета има и това по никакъв начин не означава, че в случая този мъж, с когото имаш отношения, има каквито и да е отношения с тази жена.

Да, като цяло само по себе си писането не означава, че има нещо. Но защо да го трие ако няма

# 22
няма никакъв навик да пише добро утро и лека нощ, а мисля че това са елементарни неща.
Какво? Simple Smile))) Бих отрязала мъж, с когото се виждам от скоро и ми пише за добро утро и лека нощ. Бих го възприела задушаващо, а също така е доста сладникаво. Но може и да са поколенчески различия.

# 23

Да, като цяло само по себе си писането не означава, че има нещо. Но защо да го трие ако няма

Ми аз също съм си трила разни чатове, просто защото не съм искала да ги виждам повече. И какво от това?

# 24
На 29 години, служебно ангажирана, чакаш да ти пише "Добро утро" и "лека нощ"Hushed Май май трябва да ти намерят повече задачки ръководителите ти, та да не мислиш за глупости.

# 25
И като добавка само ще кажа, че няма по-противно и отблъскващо нещо от това да излизаш с някого, с когото желаеш да бъдете интимни и да имате отношения и този човек да ти пуска шегички за фенове или фенки, шегички за бивши също, да се рови в кореспонденцията ти, да те разпитва по този начин кой, защо и как ти пише, да те кара да му се обясняваш, пък и да има изискващо отношение да ти пише със ставането и лягането. Това убива всичко. В буквалния смисъл. Бягам с двеста някои прояви ли подобно отношение към мен.

# 26
Абе вие от 2 седмици заедно уж, с хоризонт за още 2 седмици, и ти искаш да му четеш личните чатове и имаш странна интуиция. Сигурно и пръстен чакаш да получиш... Честно казано, не си добре.
Каква е сериозната ти професия, ако не е тайна?

# 27
  • София
От жегите ли, от отпуските ли, но напоследък чета все по-откачени теми.
Авторке, ако ми беше гадже и с тоя подход, щях да ти посоча скоростно вратата. В началото на връзката сте, а ти като питон се омотаваш около него и стискаш. Не твърдя, че и той е китка, но твоето излиза извън всякакви мои възприятия за нормално.

# 28
Изживявайте ги тези любови в по-ранна възраст! На по 30 години, а звучите като тийнейджъри...
п.п. по написаното си правя извод, че този мъж иска да има "опции" - ако ти не му вържеш, вече е при друга (не вдига телефона)
А твоите прояви на ревност не означават нищо друго, освен че нямаш самочувствие и си се хванала като удавник за сламка.

# 29

Защото не е длъжен да ти ги показва. Жена ми, с която сме заедно, не си позволява да ми поиска такова нещо, пък вие още в началото на връзката, преди да си му бръкнала в гащите, искаш да му бъркаш в телефона.

Общи условия

Активация на акаунт