Но съм виждала как хора претоплят манджата и още от първия разговор ти говорят за брак, деца с теб, или те преценят дали покриваш списъчето им от изисквания, или пък някои започват да ти се вричат във вечна любов. Отврат. На мен лично това вече ми идва неадекватно.
Това е направо психопатско и аз бягам от такива даже по-бързо и от тези с еднократните намерения. И аз смятам, че е добре да заявим какво търсим, а не да си играем на котка и мишка. Така моментално се отсяват тези със забивките и не си губим времето. Не е казано, че ще се получи връзка с всеки, който също иска сериозни отношения, но е добре и двамата да имат еднакви намерения пък после, както дойде.
Аз не искам дори да говоря с някой, който търси мимолетни удоволствия, камо ли да влагам ресурс в чатове и излизания.
) И в един момент му написах нещо от сорта, че влюбената накрая ще изляза аз.. Сега като ги пиша нещата ми се струва, че той.. се е 'отказал' от тези отношения преди този момент.. но и ми се струва, че тези откровеност.. не повлияха добре.. Та затова ми беше и въпроса - понеже мисля, че той е мислел, че съм по-хлътнала, и искаща нещо сериозно.. дали не е добре да се обясни това - 'спокойно, не искам нещо сериозно'.. защото това другият да си мисли, че искаш нещо сериозно очевидно плаши хората, както беше написала и някоя от вас. А от моя страна - аз не искам нещо сериозно, в смисъл - от към емоционална връзка - да, аз чувствах силна емоционална връзка към този човек, но..мен си ме е страх от обвързване, даже не мисля, че мога да се обвържа.. не мога да си прекарвам цялото време с някого.. а и в моята глава тези неща траят някакво време. Та, някакво време след като заминах той ми отговори на нещо, че трудно допускал хора до себе си, просто обичал да флиртува, което пък на мен толкова ми хареса, защото аз съм същата, и това му написах.. И мислех, че нещата ще си продължават така, написвах му по нещо от време на време, и в един момент той ми написа да продължа напред, че той бил само мираж. А на мен ми беше достатъчно само по някоя реплика от време на време и да продължавам да си чувствам това хубаво чувство.. докато се върна, и после каквото стане.. Този човек предизвика хубави чувства в мен! И да започна отношения с някой друг, някой друг едва ли ще предизвика същите! Затова не искам друг.. А и аз се бях отказала от такива отношения като цяло.
Там е проблемът - аз ако знаех, щях да подходя по-сериозно, не така хумористично каквато съм по принцип. Чувствата ги имах..