Отношения..

• 7 547
  • 182
  •   1
Отговори
# 75
Горките мъже.

# 76
Сигурно в чужбина е така, мъжете се страхуват от обвинение в сексуален тормоз, но това в нашата държава изобщо не им пречи да се пощипват с колежката.

# 77
Благодаря!
Но мен закачките наистина ме устройват перфектно! Това се приемало като игра с чувствата на другия?! Защо?! Нали и той се закача!?
И не прави или казва нищо, което да води в някаква по-нататъшна посока.
Всъщност вчера се замислих от писанията тук дали като ми е казал онези неща - че е влюбен и т.н., не е очаквал някакъв отговор.. Аз обаче как да знам, ако е така?.. тогава продължихме да си се закачаме Simple Smile

Според мен пък е импотентен. Да те харесва жена, да сте свободни и да не я поканиш на среща? Тя трябвало да си мръдне пръста да направи нещо?! Какво нещо например, да го чака с букет пред офиса ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Това, което ще напиша никак няма да се хареса на жените във форума, но ще го напиша. Може и да се позамислите.
Напоследък мъжете са подложени на много голямо “наблюдение” във връзка с отношенията си с колежките на работното място. Не само в международен план. Нали разбирате колко лесно едно такова натискане, докосване и подобни на работа може да бъдат обявени за сексуален тормоз? Аз ако съм мъж никога няма да направя първата крачка към жена, с която отначало ни е свързвала само работата. След като и двете страни са заявили интерес ще изчакам жената активно и по собствена воля да поеме инициативата. Трябва да има едно ясно заявено “да” от нейна страна за да не ме обяви един ден за насилник. Много често тук във форума четем за интимни отношение между колеги и как след приключването им започва да има непоносимост и се чудят кой да се махне, как да се махне.
Освен това всички тук искаме мъжете да се държат по мъжки, да имат определен тип поведение. Е да, ама децата учат чрез наблюдение и имитация. Как според вас едно момче, заобиколено от леличКИ и възпитателКИ в градината, учителКИ в училище, лекарКИ, продавачКИ, логопедКИ, тирапевтКИ вижда този мъжки модел на поведение за да го има за пример и имитация? Когато бащата е само вечер за няколко часа вкъщи (понеже нали искаме той да може да издържа семейството и е негово задължение) от къде момчетата виждат модела на поведение?
Както и да е, да не отклонявам повече темата.

Дописвам, виждам, че авторката е писала:
Разбирам те, че си имала очаквания и представи. Ако мъж напише във форума, че е искал да продължи да флиртува и се закача с момиче, че не знае какво ще стане, и че закачките го устройват, той щеше да бъде поруган и разкъсан в този форум. На това му се вика игра с чувствата на другия, щеше да има реплики от рода на “порасни” и щеше даже за използвач да бъде обвинен.
Не, че на тебе ти ги спестиха, но я няма тази жестока безмилостност. Може би не знаеш какво искаш и за това не разбираш нито какво се случва, нито защо.
При всички случаи ти желая щастие и баланс.

# 78
Обикновено, когато човек заявява чувства и/или намерения, очаква отговор. Недоумявам как 30-годишна жена не разбира тези неща.

# 79
Добре, може би проблемът е в мен в този случай. Нещата бяха.. закачливи, подминахме тази тема и.. продължихме да се шегуваме и аз съм решила, че няма нужда да казвам нещо.
Понеже мен закачките ме устройват, явно си мисля, че и за другите е така.

Обикновено, когато човек заявява чувства и/или намерения, очаква отговор. Недоумявам как 30-годишна жена не разбира тези неща.

# 80
Авторке, ти самата не си ли искала нещо повече с този човек, или само неангажиращ флирт? Май е първото, иначе нямаше да се косиш толкова сега. Simple Smile

Давай по-смело следващия път.

# 81
Тези закачки са до време. Когато, човека отсреща има чувства и някакви намерения е най- малкото садистично да се държиш по тоя начин.

# 82
Не знам, за мен нещата са много прости. Ако той поне те харесваше, щеше да намери начин да те покани да излезете. Ако ти наистина го харесваше, щеше да намериш начин да го подтикнеш да излезете. Щом не сте излезли, няма нищо между вас, той не иска да си пишете, казал ти е ясно да го забравиш, и че е мираж - тоест ясен намек, че виждаш нещо там, където го няма. Ами спри да му пишеш и си гледай лятото.

# 83
Аз не разбирам къде работите, наистина ли очакваш да се пощипвате или небрежно държите ръка или нз какво..  в офиса? Толкова ли има къде да се усамотявате, или пред шефове и колеги? Наистина ми звучи все едно за гимназисти луднали от хормони говорим. Не че аз пращя от такъв опит, но не би ми хрумнало колега да ме докосва в контекст на флирт /т.е. аз да го допусна/ там където съм работила /големи нормални фирми/. Тънка е темата, вече обясниха. Има ли очевидно свалка, но и желание за някаква следваща крачка - покана, среща, навън. Ако се задълбочи, се преценява може ли да не се криете и т.н.

# 84
  • София
По нищо не личи той да е имал по-сериозни намерения. Определено не само не е направил нищо, за да задълбочи, а при първа възможност я е отрязал. Пък авторката изглежда като някой, който се е увлякъл от закачките. Уж те са й достатъчно, просто защото не знае как да задълбочи и й харесва емоцията да се шегувкат с някой. Вероятно с това все привлича несериозни мъже и не знае какво е някой да има по-различен интерес. Хванала се е за една реплика, която всеки несериозник пуска като въдичка (любов, чувства), и е решила, че е прецакала цялата схема, като му е отвърнала (всъщност тя е казала, че тя може да се влюби, и мисли, че го е уплашила). Сега се чуди дали може да поправи нещата, като даде назад и каже, че не търси нещо повече, а си иска само закачките. Кой знае, може и да успее, ама ми се струва, че накрая тя ще страда, защото изобщо не е наясно със себе си и не се усеща как яко хлътва.

# 85
Мхм.. Абе в моята глава е, че не трябва да се приемат такива неща много на сериозно, защото кой ще страда после - аз Grinning

Междудругото може би наистина той е искал аз да поема инициативата като се замисля за някои реплики.. например - искаш ли да се хванем за ръце (пак в някакъв шеговит контекст) - ама той не ме хваща.. колко пъти ми е подхвърлял да го поканя на кафе.. даже веднъж подхвърли нещо по посока, че може да не заминавам.. или как склада е.. подходящо място за усамотяване, после се озоваваме в склада и той нищо не прави.. и други примери има сигурно..

Тези закачки са до време. Когато, човека отсреща има чувства и някакви намерения е най- малкото садистично да се държиш по тоя начин.

# 86
Ако той заявява интерес, но не получава отговор, естествено е да спре след известно време.

# 87
Той на едно кафе не ще да те покани, чака теб, , ама ако беше тръгнал да те натиска в склада, какво?

# 88
Ама как ще се натискате в склада, бля.

# 89
Мм щеше да е хубаво Relaxed

Той на едно кафе не ще да те покани, чака теб, , ама ако беше тръгнал да те натиска в склада, какво?

Общи условия

Активация на акаунт