Отношения..

• 7 557
  • 182
  •   1
Отговори
# 90
Ми кафе, хотел, все пари струва, а в склада е безплатно...

# 91
Дом/стая нямате ли си?

# 92
Е не сме били на такъв етап чак.

# 93
Този е бил някаква скръндза. Да ти намеква ти да го каниш. А и не е искал нищо от теб.

# 94
Човека чака да го изнасилиш в склада, зад кашоните. 😆

# 95
И трябваше да го направя!😏😆

Човека чака да го изнасилиш в склада, зад кашоните. 😆

# 96
Много отчаяно звучиш, другите мъже свършиха ли?

# 97
Аз много рядко харесвам някого. А този сякаш беше точно като за мен! Че и той ме хареса първи! Това колко често се случва? Че и направи нещо! А това колко често се случва??
Та аз бих попитала - от къде ги намирате тези момчета?

# 98
  • София
Тотално отчаяно. Пълно е с мъже, които поне канят на среща, вечеря, а после и в тях.
Тоя е бил някакъв пълен мизерник, сори.

# 99
  • Далечният изток
Докато приемаш мъжете за момчета, а себе си за момиче и се държиш инфантилно, не виждам кой и с какъв акъл би погледнал сериозно на теб...

# 100
Аз преди това се бях отказала от такива отношения. Но този човек пробуди в мен тази обич.. И видях, че може да има и някой, който ми харесва! Някой като за мен! Артистичен, с дар слово, с емоции, които проявява, лежерен, да реагира в ситуации с лекота.. С другите няма какво да правя.

AIDA_N Но аз съм момиче и искам момче.

# 101
Аз много рядко харесвам някого. А този сякаш беше точно като за мен! Че и той ме хареса първи! Това колко често се случва? Че и направи нещо! А това колко често се случва??
Та аз бих попитала - от къде ги намирате тези момчета?

Ами пак твърдя, че няма начин да си повече от 30 годишна.
Мантрата твърди, че което е за тебе то ще те намери. Аз твърдя, че за да намериш първо трябва да търсиш. Различните жени търсят различно. Някои търсят сърцето на компанията, други търсят портфейла и телефона на масата, някои поглеждат какво е паркирано на паркинга, други като мен търсят най-мълчаливия в компанията, който щом заговори всички останали замълчават, а в края на разговора събеседниците са някак едновременно възхитени и смутени. Срещнеш ли такова момче, което искаш просто си го вземаш. Сори! Възможни са два развоя: жената си взема мъжа, който желае и жената оставя на мъжа, който желае, да си мисли, че я е “покорил”. Общо взето действаме като антилопата и лъва в саваната. Всяка сутрин когато антилопата се събуди знае, че трябва да надбяга най-бързия лъв иначе ще умре. Лъвът знае, че трябва да надбяга най-бавната антилопа, иначе ще умре от глад. Общо взето, без значение дали си антилопа или лъв, най-добре и щом слънцето изгрее вече да тичаш!
И това важи не само за момчетата.

# 102
Какво толкова е направил, освен да се лигави с теб, дори на едно кафе след работа не те е поканил, а ти му пишеш колко си влюбена. Не те знам как изглеждаш, но 30 годишни свободни мъже, бол.

# 103
Аз бих се учудила, ако реалната възраст на авторката е повече от 25. Толкова детински да разсъждава и да се държи на 30+... А беше писала, че 29-годишният е по-млад от нея.

# 104
  • София
На 30-и-кусур вече не си момиче. Сори!

Общи условия

Активация на акаунт