Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 48 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Paris
Странно и днес нямаше “Ще си кажат”. Някой да знае нещо по въпроса?

# 436
Мълчат. Във ФБ поне нито дума по въпроса.

Междувременно още няколко реакции:

# 437
  • София
Никак не говори добре за тях, че дори два реда не са написали.

# 438
И Антонио ще трябва да мине по този път, макар че неговият PR изобщо не е бил с такива мащаби, аз съм от хората, които никога не са го чували.

Не си спомням много какъв беше точно неговия PR с Азис, но цялото нещо беше заради една песен с Азис и Галена, която накрая дори не успя да стане голям хит, въпреки PR връзката с Азис и снимките в леглото (ако не се бъркам) и въпреки, че участваха и Азис и Галена в самата песен.

# 439
Нито им знам песните, нито съм виждал обща снимка на Азис и Антонио, не желая и да виждам, хаха. Слава Богу алгоритмите не ми показват такъв никъде по социалните медии. Кликнеш ли веднъж-дваж и се почва.

# 440
Не беше от галски. Наше момче, от кв.Люлин.
Маме , явно доволно завоалирано съм се изразила )),
Скрит текст:
Мъж=man

# 441
  • софия
Изкараха програма. Днес епизод нанайци.

# 442
Тъпо е да ги обвиняват толкова късно тези неща.

# 443
И какво ще правим в този епизод или не се знае? Grinning

# 444
  • София
Сезонът започна толкова добре, харесах участниците, избрах си кои ме дразнят, нормалните неща. Аз обаче също очаквам, че като няма подкаст ще го съобщят ясно, а не хората да чакат. Имаше въпроси в инстаграм и ютюб, не отговориха. Преди винаги показаха уважение към публиката и съответно ние проявявахме разбиране, че не са готови в срок.

Днес няма епизод, има някаква глупост:

Не харесах Моника, но определено не ми допада този формат. Някакъв комплексар ще я обижда насреща ѝ. В един подкаст "Ще си кажат" се разгръщат много повече образите, човек може да се защити или да се изложи.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 19:36 от Niya-

# 445
Ох, изобщо не ми се гледа такова нещо, само да се напрягам...И е тотално излишно.

# 446
Имах друга представа за днешното видео. Изгледах някъде половината, но все пак ми хареса. Не съм доволна, че замества епизод, но все пак има материал. Основното, което извлякох е, че още повече харесах Туджаров и намразих Йоана. Туджаров много точно, аргоментирано и адекватно обясняваше, доколкото този срещу него (не разбрах кой е той) ми се стори малко лицемерно. Милата Моника беше изтъпанчена там докато другите грубо я коментираха. Неделчо само не разбрах какво прави там.
Признавам си, че го спрях, защото ми понадуха главата, но все пак смятам, че се засегнаха много интересни теми по отношение на голотата, личната свобода и даването на пример. Няма да изпадам в подробности, но съм много съгласна с Туджаров и съм на същото мнение. Йоана според мен и тя не знаеше каква теза защитава, не може да изкара една гладка мисъл и част от изреченията и дори ми се сториха безсмислени.
Другия пичага много ме издразни. Твърди, че Моника давала лош пример като се снимала гола, показвала, че една жена може да привлече внимание най-лесно като свали дрехите и някой ден като имала деца можело да има се подиграват, защото майка им имала голи снимки, имало много самоубили се деца заради това. Доколкото разбрах (Туджаров така каза, не съм запозната с дейността на господина) същия този се занимавал с екстремни дейности - катерене по високи сгради, ходене по ръба, карал си джипа офролд отстрани на магистралата. А това не е ли лош пример? Не е ли възможно неговите деца някой ден да бъдат подигравани, че баща им няма акъл да си рискува живота за едно видео? Да не забравяме, че мъжете са по склонни към безразсъдни действия и ще дам пример за много младежи, които са играли GTA 5 (игра за стрелба, обири и т.н.) са решили да пресъздадат това в живота често с фатален край. По тази причина всичко казано от брадатия господин ми беше супер лицемерно. Както казват -  първо извади гредата от своето око и тогава ще видиш ясно как да извадиш сламката от окото на другия.
Последен коментар по темата за голотата само ще направя - а Ивка миналата година като се разхождаше гола? А абсурдния бански на Валерия?

В това видео показаха и неизлъчвани кадри от реакцията на участниците след мисията на Моника. Защо това не беше включено в самия епизод? Защо? Точно тези сегменти правят истинското предаване и ни позволяват да опознаем участниците.
Днес също се замислих нещо. Основната битка и елиминационната са в различни дни, нали? Така беше монтирано, че ми се стори като един. Липсват ми по-неангажиращите разговори. Малко работата като основно предаване почва да ми напомня на Ергена където превъртах повечето колкото да видя какво се случва. Нали уж е комбинация от игри на волята и Биг брадър. Еми според мен втория елемент се губи и твърде много се набляга на игрите. Има време да се поправят де и да ни покажат повече.

# 447
Нали имаше такива защитници и дебати в живите студиа на Биг брадър, нещо такова е. Но тънката разлика е, че там обсъжданият човек не присъстваше, да бере срам. Grinning

# 448
Нали имаше такива защитници и дебати в живите студиа на Биг брадър, нещо такова е. Но тънката разлика е, че там обсъжданият човек не присъстваше, да бере срам. Grinning
Оле верно! Ама там не беше ли когато щеше да има елиминации? Май защитници бяха. Ако не бъркам там бяха като адвокати и цяла работа беше да цоцат хората за СМС. В случая като не зависи от хората кой ще излезе малко няма смисъл. Става малко един махленски скандал, който се припокрива с масовото обществено мнение.

# 449
Имах друга представа за днешното видео. Изгледах някъде половината, но все пак ми хареса. Не съм доволна, че замества епизод, но все пак има материал. Основното, което извлякох е, че още повече харесах Туджаров и намразих Йоана. Туджаров много точно, аргоментирано и адекватно обясняваше, доколкото този срещу него (не разбрах кой е той) ми се стори малко лицемерно. Милата Моника беше изтъпанчена там докато другите грубо я коментираха. Неделчо само не разбрах какво прави там.
Признавам си, че го спрях, защото ми понадуха главата, но все пак смятам, че се засегнаха много интересни теми по отношение на голотата, личната свобода и даването на пример. Няма да изпадам в подробности, но съм много съгласна с Туджаров и съм на същото мнение. Йоана според мен и тя не знаеше каква теза защитава, не може да изкара една гладка мисъл и част от изреченията и дори ми се сториха безсмислени.
Другия пичага много ме издразни. Твърди, че Моника давала лош пример като се снимала гола, показвала, че една жена може да привлече внимание най-лесно като свали дрехите и някой ден като имала деца можело да има се подиграват, защото майка им имала голи снимки, имало много самоубили се деца заради това. Доколкото разбрах (Туджаров така каза, не съм запозната с дейността на господина) същия този се занимавал с екстремни дейности - катерене по високи сгради, ходене по ръба, карал си джипа офролд отстрани на магистралата. А това не е ли лош пример? Не е ли възможно неговите деца някой ден да бъдат подигравани, че баща им няма акъл да си рискува живота за едно видео? Да не забравяме, че мъжете са по склонни към безразсъдни действия и ще дам пример за много младежи, които са играли GTA 5 (игра за стрелба, обири и т.н.) са решили да пресъздадат това в живота често с фатален край. По тази причина всичко казано от брадатия господин ми беше супер лицемерно. Както казват -  първо извади гредата от своето око и тогава ще видиш ясно как да извадиш сламката от окото на другия.
Последен коментар по темата за голотата само ще направя - а Ивка миналата година като се разхождаше гола? А абсурдния бански на Валерия?

В това видео показаха и неизлъчвани кадри от реакцията на участниците след мисията на Моника. Защо това не беше включено в самия епизод? Защо? Точно тези сегменти правят истинското предаване и ни позволяват да опознаем участниците.
Днес също се замислих нещо. Основната битка и елиминационната са в различни дни, нали? Така беше монтирано, че ми се стори като един. Липсват ми по-неангажиращите разговори. Малко работата като основно предаване почва да ми напомня на Ергена където превъртах повечето колкото да видя какво се случва. Нали уж е комбинация от игри на волята и Биг брадър. Еми според мен втория елемент се губи и твърде много се набляга на игрите. Има време да се поправят де и да ни покажат повече.

Поздрави за мнението, доста ми харесаха вашите аргументи.

Наистина момичето бива “нахендрена” и като че ли я изцеждат за контент до край, може и да греша ест.

Доколкото за “Балкан Бийст” ( това е този с брадата до Йоана), ппц съм съм съгласен с други негови мнения и той изяжда доста хейт, което мисля че е заслужено въпреки че се съгласявам с него, защото е краен, имам такива приятели и познати,

НО

тук обаче се опитваше да накара другата страна да си противоречат с подвеждащи въпроси, това момче Туджаров ми хареса, че запази самообладание и се аргументира добре.

И аз бих предпочел епизод, това ставаше, дано обаче и дадат да гостува в подкаста, защото така наистина ми изглежда че искат да издоят положението.

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт