Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 48 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Изгледах половината от Къщата Plus, не е лошо като идея, но си искам епизодите. Да го бяха качили в неделя примерно.

Нещо, което не ми направи добро впечатление у продукцията е, че не са разрешили на Моника да снима в Озон стаята и така и не обясниха защо. Значи все пак тя е опитала да бъде сама в някоя стая без да притеснява с голотата си участниците.

# 451
  • Paris
Според мен се опитаха да изчистят името на Моника и Кико. Напомня ми на предаването “Сблъсък”, в което имаше дебати.

# 452
Предполагам, че не са й разрешили да снима в Ozonе стаята, защото са искали да го излъчат, но да не се свързва конкретен рекламодател с това, което се случва. Те трябва да спазват някакви изисквания какво се случва в съответните места из къщата, които са брандирани.

# 453
Много хубав дебат, но не трябваше да е за сметката на епизод.

# 454
Предполагам, че не са й разрешили да снима в Ozonе стаята, защото са искали да го излъчат, но да не се свързва конкретен рекламодател с това, което се случва. Те трябва да спазват някакви изисквания какво се случва в съответните места из къщата, които са брандирани.

Мисля че вече е Ардес спонсора, но Моника добре ги попита, защо на онлифенс момичетата им е било позволено да снимат предните сезони, но нещо се отклони темата

# 455
Онлифенсърките сигурно са се съгласили да си делят процент от печалбите с Павката и Ицака, но момчетата са решили да не взимат 40 лв. от Моника. Grinning

# 456
  • софия
Много ми хареса дебатът. Туджарката и Дечо нямат грешка в това отношение, успяха без да си дават зор, опонентите им да изглеждат още по - нелепи.
 Специално ще се обърна към хората от продукцията, които следят форума: защо бе, момчета, напълнихте половината епизод с това, как Мони се чекне гола по масата, а Кумбата от алито цеди лиги зад камерата, а не излъчихте това, което пуснахте сега. Взаимодействието между участниците и Моника и какви реакции предизвика мисията. Хиляда пъти по - интересно. Лично на мен, това ми се гледа. Повдигат важни теми, виждаме, че всъщност не са от тъпотия на тъпотия и ми привлича вниманието.
 Нямам идея в какъв диапазон от гледащи се целите, ако гоните детската аудитория, продължавайте в същия дух. Ако искате и по - зрели зрители, помислете по въпроса.
 Мони ми хареса, утре ще я изгледам и изслушам с удоволствие в Надкаст. Явно са си поделили нещата. При Туджаров и Дечо ще ги виждаме в детайл, а дебатите ще са полето за изява на Павел и Ицака. Много ми харесва идеята, продължавайте в същия дух.

# 457
Имаше въпроси в инстаграм и ютюб, не отговориха. Преди винаги показаха уважение към публиката и съответно ние проявявахме разбиране, че не са готови в срок.
Мдааа, порасна им работата вече. Не се обясняват на нас, простосмъртните. Обявяват "Ще си кажат" всяка събота и ... няма епизод, но и те не казват нищо, хората питат, те не отговарят. Дори и едно съобщение не пуснаха в ИГ или ФБ, да се извинят.
Сега вместо епизод... някаква глупистика. Можеха да ни я пуснат в друг, допълнителен ден. Понеделник и четвъртък са си запазени само за епизодите!
Сега вече разбираме защо финалът в Арена София ще е ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ. Просто предаването ще се точи половин година, както стана и предните сезони. Единият от финалите беше на 7 дек., колкото помня. А започна лятото.

# 458
Утре, като излъчат плюенето в устата, ще се молим за дебат. Grinning

# 459
Идеята им за дебата е страхотна и се надявам многото негативни мнения заради липсата на епизод да не ги разубедят. В момента това е много вървежно съдържание в ютуб и има защо.
По-принцип не съм фен на Стратимир и смятам, че е краен,  но тук (може би защото Моника беше пред него) той беше сравнително обран и градивен. Със сигурност аз не приемам такова видео като другарски съд, а по-скоро повдига много интересен и важен дебат, който младите да чуят и да се научат да гледат и двете гледни точки (нещо, което лично за мен липсва и е бич на съвременното ни общество).

# 460
Неприятното е, че както Стратимир, така и Йоана са с противоречив имидж в социалните мрежи и имат доста антифенове, макар и по различни причини. Докато Неделчо и Туджаров - обратното, бих казала, че предимно са харесвани. И масовият зрител твърде често е свикнал да отхвърля една позиция само защото изхожда от лице, на което не симпатизира, обвързват едно твърдение с конкретна личност и това много влияе на преценката им. Много хора не осъзнават същността на дебатирането, няма да изслушат спокойно всеки от участниците, да се опитат да бъдат непредубедени и да се вслушат в аргументите. Съдя и по коментарите под видеото, доста хейт. Добра идея е, но конкретно аудиторията на Павел Колев и Ицака не е готова за това, твърде ниска е възрастовата граница там, за съжаление.

# 461
Чудя се дали да го гледам този дебат. Като видя Стратимир с неговите вечни ред пил глупости и ми призлява. Надявам се, че поне тук не си дъвчи обичайните теории...

# 462
  • софия
Чудя се дали да го гледам този дебат. Като видя Стратимир с неговите вечни ред пил глупости и ми призлява. Надявам се, че поне тук не си дъвчи обичайните теории...
Опита се, но угасна безславно. Като не е заобиколен от притеснени девойчета и надъхани редпили, рязко спихва.

# 463
Не е лоша идеята за такъв дебат, но това е толкова говорено, че на мен поне вече ми е скучно да слушам нещо по тази тема.
Йоана, доколкото съм видяла, умее да се изразява и обосновава добре, но винаги звучи като някакъв морален съдник, което ми е отблъскващо, и избягвам да я гледам някъде. И доста изкуствено стои, когато винаги  държи да отбележи, че тя не била така, не би направила нещо си и тн. Имам чувството, че сериозно смята, че е повече от много други хора.
Сега му научих името на Стратимир, макар че са ми попадали някакви откъси от негови видеа във фб и преди. Буквално рецитира тезите на едни други чуждестранни господа, които си канят разни момичета от ОФ или дори занимаващи се с ескорт и тн, за да ги назидават публично.  
За мен Моника нищо кой знае какво не е направила, та да и трябват оправдания за действията й. Направо ми е странно и тези в къщата как бързо и необмислено заклеймяват някого едва ли не, че ходи по адреси и има обяви в ало.бг, просто защото се била съблякла и се занимава с определен вид фотография.
Пък това с кое е грях и кое не ми е смешно. Първо, че не всички имаме отношение към религията. На някои даже мнението ни е крайно отрицателно. Второ, от това, което поне аз съм виждала и чувала, масово младите хора в страната изобщо не са хващали Библия в ръцете си, не са постили никога през живота си, нямат идея кога са големите задушници, в църква са влизали само на кръщене, сватба или погребение, но иначе, когато искат да извлекат някакви позитиви и им е изгодно да говорят някакви високопарни неща, стават супер религиозни...

# 464
Сега му научих името на Стратимир, макар че са ми попадали някакви откъси от негови видеа във фб и преди.
E  "Игри на волята" не си ли гледала? Той оттам е известен, не от някакви видеа във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт