Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 48 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Разбирам
Не, не го следя

# 466
Йоана е объркала професията си. Трябвало е да запише философия. Просто е невероятно как може да избълва двеста хиляда неща и накрая пак да остане "неразбрана" и да се налага да се обяснява допълнително във видеата си. Joy

# 467
Стратимир много мек и хрисим в това видео. Нещо не започна да лае настървено, както обикновено. Те двамата с Йоана трябва да се вземат.

Скучно ми беше. Няма как да стане дебат, когато нивото на Туджаров и Неделчо е толкова висока, а това на отсрещата страна - толкова ниско.

# 468
Опитах се да го гледам снощния дебат, но и на мен ми стана скучно. Та не стигнах доникъде.
Предпочитам да бяха излъчили епизод.

# 469
И аз чаках епизод. Много неприятна изненада, скучно беше, спрях на петата минута.

# 470
Йоана може да се аргументира, когато човекът до нея е съгласен с нея, но не и в спор.
Стратимир беше плачевен, но не съм очаквала и друго от него.
И двамата бяха обезоръжени от признанието на Моника, че признава случилото се за грешка и то казано без драма.

Като цяло на Неделчо и Туджаров им беше много лесно първо заради слабите съперници, второ заради като цяло по-правилната позиция, в която не се правиш на морален стожер и не гледаш хората отвисоко.
Сигурна съм, че няма да има деца, които да вземат пример от Моника и да ходят голи, но за огромно съжаление ще има много такива, които ще вземат пример от Стратимир и ще си мислят, че мъжете имат право да изневеряват, че жените след 30 не стават и че те като цяло са само да ти готвят и да ти родят деца.

# 471
Аз сега се сетих, оставям Стратимир и Йоана - Моника няма акъл за две стотинки, ще ме извинявате. Толкова пък да не можеш да кажеш 1 дума в своя защита и само да повтаряш като латерна каквото ти подават Неделчо и Туджаров. Пак да 'и кажат, пак ще се съблече.

# 472
  • Paris
Това сега значи ли, че повече няма да има “Ще си кажат?”

# 473
Ще има подкаст, нали пишеше, че ще е в събота от Мелниците. Този дебат нали беше само тестов, за да видят как ще се възприеме от зрителите.

# 474
То зависи от гостите в такъв дебат: Ако ще ми се изреждат “капацитети” тип Мъци, Йоан-Петър, Елеонорчето, Персиян и т.н, мерси от Къщата Плюс.

# 475
  • София

Моника в НадкасТ.

Малко трудно тръгна разговорът в началото, всякак се опитват да ѝ помогнат, но тя рядко отговаря с повече от няколко думи.

Най-интееесно ми беше, че разказа, че е голям фен на Стивън Кинг, има десетки негови книги и се е снимала с тях. Снимката я има в инстаграма ѝ. Предложиха ѝ да я изпрати на Стивън Кинг.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 18:28 от Niya-

# 476

Моника в НадкасТ.

Малко трудно тръгна разговорът в началото, всякак се опитват да ѝ помогнат, но тя рядко отговаря с повече от няколко думи.

Най-интееесно ми беше, че разказа, че е голям фен на Стивън Кинг, има десетки негови книги и се е снимала с тях. Снимката я има в инстаграма ѝ. Предложиха ѝ да я изпрати на Стивън Кинг.
С въпросната снимка, на която тя е в ембрионална поза, легнала върху нейни лични книги, много от които на Стивън Кинг, приятелят и каза във вчерашния дебат, че са спечелили международна награда /той е единия от фотографите, които я снимат/.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 19:59 от Вени Ев

# 477
  • София
Извинявам се, че се повтарям в такъв случай. Гледах малко над половин час от  Къщата Plus и явно не съм стигнала още дотам. Ще ги дослушам утре, че ми дойде много наведнъж.

Интересно ми беше, че сподели и че с Антонио още със запознаването не е тръгнало. Голяма мания го тресе, че всеки го знае.

# 478
# 479
Извинявам се, че се повтарям в такъв случай. Гледах малко над половин час от  Къщата Plus и явно не съм стигнала още дотам. Ще ги дослушам утре, че ми дойде много наведнъж.
Не се повтаряш. Той го спомена с едно-две изречения, мимоходом, като бегъл опит да каже, че в случая с нейните голи снимки става дума за изкуство. На 42-ра минута започват въпросните едно-две изречения.

Общи условия

Активация на акаунт