Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Гениални са! Друго не можаха ли да измислят за 2 цигари?

# 61
Ами то и да искат да вдигнат възрастта и нивото на аудиторията си, ако хората вътре са такива типажи, трудно ще стане.
Иначе ме изкефи, че Любо изрази критика срещу промотирането на хазарт сред подрастващите, искаше да се знае, че въпросните много морални стриймъри, не залагат техни лични пари и т.н. На Ицака видимо му стана много некомфортно.
Добър избор за първи гост, особено в сравнение с другите варианти, които били поканени първи, но не успели да дойдат (СкандаУ, Ивка Бейбе, Перси, Кумбата и Марианов).

# 62
Той е още ученик. Едва ли ще го пуснат от у-ще заради такова нещо. Или поне се надявам да не го.
E как го пуснаха в Къщата на инфлуенсърите и преди това в Maximal revenge? Съгласие от родителите, подписват се сто неща и готово.

# 63
Той е още ученик. Едва ли ще го пуснат от у-ще заради такова нещо. Или поне се надявам да не го.
E как го пуснаха в Къщата на инфлуенсърите и преди това в Maximal revenge? Съгласие от родителите, подписват се сто неща и готово.

В началото на учебната година би било голяма грешка по ред причини и най-малкото не е редно. Наистина не ми се задълбава повече в темата. Освен това предполагам, че за участието в Биг Брадър се спекулира и не е факт. Там дори с нов продуцент играта си е по-коварна и не е добра идея да участва ученик дори с навършени току-що 18. Павел и Ицака определено имат по-хуманен подход към участниците и много ги ценя за това.
Друга тема е кой колко сам е готов да се изложи за цигара, фас от цигара, алкохол. Надявам се в следващ сезон да се пресича такова просене или изобщо да не влизат зависими участници.

# 64
  • София
Ицака каза, че и той се дразнел на просенето и са се опитали да го намалят. Наистина вече е досадно, а и то дори не беше интересно (поне за мен индийския сериал и сватбата бяха супер скучни) . Простотиите имат аудитория, така че ги разбирам защо са оставили плюенето в устата. Да видим кои са стигнали чак дотам, моето предположение е Даниел и Янков. Въпреки че за втория не съм сигурна.

# 65
Цецо сървайвъра ми е твърде надут, има се за готин и красив (а не е нито едното, тъпо футболистче) и ми направи впечатление, че коментира Едис като женствен. Значи и Сървайвъра е хомофоб.
E...  Едис определено е женствен, то личи от километри. Но това си е негова работа. Техният конфликт не беше на тази тема, разбира се. Ако си гледала "Сървайвър", може би знаеш защо не се понасят. Не мисля, че Цецо е хомофоб, просто го изтъкна като още едно допълнително отрицателно качество, за да се присмее на Едис, с когото в началото на форма̀та бяха в една дружинка, после тя се разтури.

# 66
Тази предстояща сцена умишлено ще я пропусна, само се надявам да няма жена било като плюеща, било като наплюта.

# 67
Е то... се предполага, че е метафорично казано. "Плюли сте си в устите" (когато двама души говорят едно и също). Съмнявам се да дават реално плюене Grinning

# 68
  • София
Щом още в първия епизод ги дават как се молят за цигари, колко ли ли ще го и намалят просенето.🙄
Въобще не беше метафорично за плюенето, за съвсем буквално плюене говореха. 😃

# 69
Ако беше метафорично, нямаше да уточняват, че единият е бил на терасата, а другият под нея. И изобщо какво скандално би имало в не буквалния смисъл!

# 70
Да, буквално е.
Момчетата уточниха, че някои от участниците правили сходни неща, като КПД миналия сезон, защото са видели, че публиката (на възраст около 10 г.) се кефи, вкл. "предизвикателствата" за цигари.

# 71
Неслучайно не изкарах до края сезон 2. КПД-щина много дотегна и клакьорките им Ивка и Сашка. Сега на визитки новите участници много по-интересни ми се сториха, жалко, че някои ще копират баш мизерното поведение от стария сезон.

# 72
  • В страната на мечтите.
Благодаря за това твърде описателно обяснение за плюенето, вече съм сигурна, че няма да го гледам, защото дори от представата ми стана лошо. Май приключих с този сезон още от сега.

# 73
  • Paris
Е стига де КПД-то не са стигали чак такова дъно. На мен пък на моменти ми бяха забавни.

# 74
Мятаха се от терасите, палеха си космите и какво ли още не. Бая зле си бяха.

В сезон 1 беше доста по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт