Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №28

• 33 779
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, колко време след датата, когато трябва да дойде цикъла , а той не идва посещавате лекар? Ако е само зацапване брои и ли се за цикъл
Брои се. Но ако не си била скоро на преглед иди. Може да не е от цикъла...

# 91
  • Sofia
Изчетох последните теми и получих отговори на много мои въпроси, за което благодаря на пишещите.

Какво ще кажете за този магнезий, не мога да се ориентирам цитрат ли е или друга форма:
https://shop.zdravnitza.com/bg/drugi/1355-magneziev-hlorid-hrani … bavka-500-gr.html

П.С. Сега видях, че е хлорид, като Нигари.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 12:19 от Spate

# 92
Е как дали е цитрат, като пише на него че е хлорид? Grinning Това е т.нар. морски магнезий, май по-често така го пишат по добавките.

# 93
Здравейте момичета, от месец април нямам цикъл, в последно време освен горещите вълни се чувствам ужасно поддута в корема и ми е тежко.Отичат ми краката в края на деня, което го отдавам на жегите. Някой имал ли е подобни оплаквания и как се справяте?

# 94
Здравейте момичета, от месец април нямам цикъл, в последно време освен горещите вълни се чувствам ужасно поддута в корема и ми е тежко.Отичат ми краката в края на деня, което го отдавам на жегите. Някой имал ли е подобни оплаквания и как се справяте?
Това подуване и тежест и аз го получих, когато цикълът ми почна да прескача. Още не съм намерила решение! Sad

# 95

Аз съм със същите оплаквания. Краката ми са ужасно отекли и ме болят, имам и разширени вени...
Вълни не мога да разбера дали имам или е от жегите.
Според мене единственото спасение е глад за 2-3 дена, само от това ще ми олекне.

# 96
Аз съм същата /не е само от жегите, дори и да е хладно, аз пак чувствам адска топлина/, плюс това че започна и много да ми се вие свят, меря  кръвното сутрин и вечер -добре е, в петък съм на гинеколог да видя и той какво ще каже!

# 97

Аз съм със същите оплаквания. Краката ми са ужасно отекли и ме болят, имам и разширени вени...
Вълни не мога да разбера дали имам или е от жегите.
Според мене единственото спасение е глад за 2-3 дена, само от това ще ми олекне.
Не сте ли пробвали с добавки за отводняване? Аз се чуда дали да не пробвам с нещо такова.

# 98
Не съм пробвала добавки.
 Мисля, че не са безвредни, за разлика от глада.

# 99
Един хубав 20 часов фаст и всичката вода се източва от тъканите.

# 100
А подуването и раздуването на червата...?

# 101
Аз мисля утре да направя едно 24 часово фастче.

# 102
  • Бургас
Един хубав 20 часов фаст и всичката вода се източва от тъканите.

Даже и да не е фаст пак има такъв ефект. Когато правя по луната 24 часа винаги изхвърлям вода, а аз не го правя на гладно, а на елда, жито, ориз, или др.еднотипна храна. Не съвсем стриктно и пак има ефект. През деня съм раздута, но до следващия ден всичко се е източило.

# 103
Ама тези храни пък точно после задържат наново вода и раздуват тъканите...

# 104
от понеделник съм на варени яйца, по 4-5 на ден, понякога с чери домат, понякога не, досега имам и 2  моцарели  изядени. Струва ми се, че с това хранене изхвърлих доста вода и яйцата засищат доста. Преди да критикувате, защо го правя, ще кажа, че реших в обедната си почивка, да ходя на вън за бърза разходка, вместо да сядам в стола да се храня. Колкото и да е топло, винаги единия тротоар е в сянка. После мнооого вода+колагеновите ми таблетки (колагена май доста засища).

Общи условия

Активация на акаунт