Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 492
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 200
Браво, радвам се, че за повечето рискували тук си е заслужавал рискът.
Нашият кошмар обаче продължава. Нещо страшно се е случило в средния ешелон на училищата - стигнахме дотам от приета в 7-мо на първо класиране до статус "некласиран кандидат". Само за сведение - минимален бал за най-желаната ни паралелка от 381.5 на второ класиране е отишъл на 418.5...
Детето се разстрои много, а аз нямам и много думи, с които да го успокоя 😞
Продължаваме битката с нас самите и нататък в класиранията.

# 1 201
Честито на приетите и успех на тези, които отиват на четвърто класиране!
Не ми остава възможност да пиша, но от време на време наваксвам с четенето Simple Smile

# 1 202
  • Sofia
Русалче, честито ново амплоа (и юбилей)! Не си сменяла ника и аватара, откакто те знам във форума, а то е от доста отдавна. Sanaka  преди време беше руса Grin

Furf, не показвай отчаяние пред детето! Heartbeat Ще действате до последно - има и пето, има и движение след началото на учебната година.

# 1 203
Чак сега имах време да погледна справката с баловете за 3то класиране.
Втора английска - АЕ с ИЕ, паралелката с пет места за момичета - мин бал 452,5.
Балът е паднал с 11,5 точки от второ класиране.
Г-жа Рамацоти, кажете, че размислихте и сте участвали на трето!

# 1 204
Честито на новоприетите и успели да постигнат мечтата си деца! Много приятни изненади имаше вчера Grinning Радвах се и аз като малко дете. Чета от време на време, но не успявам да наваксам с всичко написано редовно. Успех и на тези, които продължават. Искрено ви се възхищавам на вас и на децата, че се борите и устоявате на това психическо напрежение. Продължавам да стискам палци и вярвам, че всяко дете ще си намери прекрасното за него училище и среда!
Честит юбилей на Русалката! Sparkling Heart

# 1 205
  • София
Furf, като видите петък какви места има и къде, редите всичко което става , даже най - смелите мечти отгоре. Хубаво премислете кое е най- по - по за вас. И надолу всичко. Ще стане, трябват търпение и здрави нерви. Накрая ще сте доволни. То това 3то класиране е мн шантаво... Успех..... Ако трябва дай тук параметрите в петък, момичетата ще те посъветват, поне кое училище си струва и кое не... Спрямо бала ви...

# 1 206
  • София
Русалче, честито ново амплоа (и юбилей)! Не си сменяла ника и аватара, откакто те знам във форума, а то е от доста отдавна. Sanaka  преди време беше руса Grin

Не бях руса, бре! Бях нарисувана японка. Joy

# 1 207
  • София
Furt,  не се отчайвай. То беше ясно, че трето класиране ще е така и рискът е много голям.
Ще редим в петък пак. И ще стане.
Аз съм сигурна, че за среден бал 380-400 ще има достатъчно места.

# 1 208
  • София
Честито на всички, които постигнаха успех на трето класиране!
Стискам палци на Жоржи, на Furf и на всички останали, които отиват на 4-то класиране. Миналата година това беше нашето класиране.

# 1 209
Furf, стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин за детето. HugHeart
И, стиснати палчета и за всички, които отиват на 4-то класиране. Heart

# 1 210
  • София
Furt,  не се отчайвай. То беше ясно, че трето класиране ще е така и рискът е много голям.
Ще редим в петък пак. И ще стане.
Аз съм сигурна, че за среден бал 380-400 ще има достатъчно места.

Давайте , стискаме палци и за вас.
А викаш ясно беше, аз изобщо не очаквах такова чак покачване, значи тва да се гледа какво е било миналата година изобщо няма смисъл, наистина си мислех да се борим за 7мо, и с по-малък бал от на Furf и от вашия.
Леле добре , че не посмях.
За Furf желая ви успех , дано детето го приемат където иска. Желая Ви успех.

# 1 211
Не можах да намеря поста на Sanaka, за да го харесам, но от сърце  пожелавам успех на детето.

Пост номер 1056 на 71-ва страница. И има 116 лайка 😂

# 1 212
Честито на Русалката - пенсионирана или тепърва все по-млада и активна 🥂

Местата за трето изобщо не ги гледах, но сега ме обзе някакъв необясним гъдел да погледна четвъртото, въпреки че сме прилично доволни. Ще се поколебая 😎

# 1 213

Местата за трето изобщо не ги гледах, но сега ме обзе някакъв необясним гъдел да погледна четвъртото, въпреки че сме прилично доволни. Ще се поколебая 😎

second, въпреки че детето е доволно, записано и няма желание да участва, аз си гледам - от интерес.

# 1 214
  • Sofia

second, въпреки че детето е доволно, записано и няма желание да участва, аз си гледам - от интерес.
Не си сама и аз си надничам. Направо имам усещането, че си беше кандидстване за родители и каляване на нерви тая цялата работа 🤣

Общи условия

Активация на акаунт