Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 506
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Sofia
Не бях руса, бре! Бях нарисувана японка. Joy

Ахам, имаше нещо, което беше различно аватар-на живо. Обаче беше толкова отдавна - със Слънчевата бяхте почетни гости на първата ни осмокласна среща Revolving Hearts

# 1 216
  • На планетата земя
Честито на Русалката - пенсионирана или тепърва все по-млада и активна 🥂

Местата за трето изобщо не ги гледах, но сега ме обзе някакъв необясним гъдел да погледна четвъртото, въпреки че сме прилично доволни. Ще се поколебая 😎

second, въпреки че детето е доволно, записано и няма желание да участва, аз си гледам - от интерес.
Не си сама и аз си надничам. Направо имам усещането, че си беше кандидстване за родители и каляване на нерви тая цялата работа 🤣

Точно, не знам как оцелях това лято, записахме се днес. На тези, които не успяха, не се отчайвайте  Когато една врата се затваря друга се отваря. Успех на четвърто класиране!

# 1 217
Понеже вече се обърках, а се колебая дали да  участваме и на четвърто, след като на трето буквално един косъм ни дели от мечтаното училище…. Може ли да потвърдите:
Местата, освободени след второ, но необявени за трето, от деца, които са изтеглили документите си след второ, за да участват в трето, ще се появят като свободни на четвърто, нали? А ако детето не е записано на мястото, на което е класирано на трето, се появява за пето ( директорско) класиране?

# 1 218
Ако са изтеглили документи след обявяването на местата за трето класиране, да, техните места ще се появят за четвърто класиране.
Ако не се запишат след трето класиране, местата също ще се появят за четвърто, а не за пето класиране.

# 1 219
Понеже вече се обърках, а се колебая дали да  участваме и на четвърто, след като на трето буквално един косъм ни дели от мечтаното училище…. Може ли да потвърдите:
Местата, освободени след второ, но необявени за трето, от деца, които са изтеглили документите си след второ, за да участват в трето, ще се появят като свободни на четвърто, нали? А ако детето не е записано на мястото, на което е класирано на трето, се появява за пето ( директорско) класиране?
Местата на децата, които са били записани на второ класиране и са се отписали, след като вече са били обявени местата за трето класиране ще се появят като свободни сега за четвърто класиране.
Местата на децата, които са приети, но не се запишат на трето класиране ще се появят също като свободни за четвърто класиране.
Местата на децата, които се отпишат след трето класиране ще се появят на пето класиране.

# 1 220
  • София
Скрит текст:
АниК, Мецан вчера ме призоваваше да си припомня за държан ДЗИ, а аз  си помня (засега като слон, може  да махнем  това "като" ). Санака на живо не съм я виждала, ама знам, че е руса (не от аватар), понеже някъде преди две -три-пет години в темата им имаше пост как в някоя поредна  дружна кръчма по форумски от една торта изскочила руса мацка като изненада.. И даже някакъв  майтап си бях  правила после с картинка  - руса мацка, тоест Санака, гонеща едната си щерка с лопата (по описание на някаква случка).И явно визуално я бях докарала супер,  щом Слънчевата изумено ме пита дали я познавам. Та, Мецане,  има да почакаш още  докато почна с гинкобилобата, все пак съм само на  30. Wink

# 1 221
  • у дома
Русалче, честито ново амплоа (и юбилей)! Не си сменяла ника и аватара, откакто те знам във форума, а то е от доста отдавна.
Малей,аз сигурно съм много стара,зашото имам спомени кога русалката стана пенсионирана или поне така си мисля,обаче нямам спомени защо...Русалке ела кажи,че се чудя дали не съм сънувала Blush

# 1 222
Не пускаме Русалката в пенсия (новият сватар много ми допада). Надявам се и Санака да обикаля седмокласните теми и след тази година, че някои съвсем скоро ще повтаряме упражнението.
Добре, че и Дидева си е във фейсбук поне още.
Момичета, вярвам ви повече от на МОН и много ви благодаря!

# 1 223
  • София
Сега, Светле... В тази тема има  2-3 петела сред многото кокошки, та причината (малко женска) за този ник не ми се упоменава пред тях.Laughing Но предвид това, че изплагиатствах от друга майка идеята за тез' 2 думи в 1 на един певчески конкурс по морето,  трябва да е било някъде  през 2010...

# 1 224
  • София
Айде, готови сме:

Скрит текст:

Беше дълго и тежко кандидатстване.

И при записването един татко, четящ тук в темата, ме разпозна. Wink При това, без да знае, че съм руса. Joy

# 1 225
Местата на децата, които са били записани на второ класиране и са се отписали, след като вече са били обявени местата за трето класиране ще се появят като свободни сега за четвърто класиране.
Местата на децата, които са приети, но не се запишат на трето класиране ще се появят също като свободни за четвърто класиране.
Местата на децата, които се отпишат след трето класиране ще се появят на пето класиране.

Много благодаря!

# 1 226
Simple Smile Ще ни гостувате и на нас догодина, надявам се (пенсионирани или не).
Дидева вече не пише ли във форума?

# 1 227
  • София
Аааа с МОН сега ще се сравняваме, те са къде къде назад в класациите ... Joy
Просто Русалка е по-добре, защото жената е млада , къде пенсия?

Само ме гложди с това ново име, да не се цели в Парламента ?  Thinking Joy

# 1 228
  • София
Честит празник на Русалка!
Стискам палци на останалите до четвърто. Може пък там да се нормализират малко нещата.

# 1 229
  • София
Санака, честито окончателно записване Simple Smile
Дано повече деца учат неща, които са им на сърце.

Нашата баба изнамерила част от книгите  /в хартиен вариант - даже не знаех, че ги има/които ще учат осмокласниците и ги изпратила на младежа.
Сутринта попитах дали си е избрал книга, с която да започне. Ако погледите можеха да убиват…

Общи условия

Активация на акаунт