Държавна работа

• 7 450
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, искам да попитам дали някой се е явявал на тест за работа в Държавни архиви за младши експерт. Ще помоля ако някой има представа какви въпроси има на теста, то са написали литература, но то много закони и наредби не могат да се научи всичко. И евентуално как преминава интервюто. Предстои ми явяване на изпит, въпреки, че съм скептично настроена към тези конкурси за държавни служители, но да пробвам!

# 121
Едва ли някой тук се е явавал точно на този тест, но те съветвам да се фокусираш върху функциите на агенцията и особено на звеното, в което е позицията. Поне част от въпросите ще са от тази материя.

# 122
Едва ли някой тук се е явавал точно на този тест, но те съветвам да се фокусираш върху функциите на агенцията и особено на звеното, в което е позицията. Поне част от въпросите ще са от тази материя.
Ами то има материали но те са безумно много закони правилници и наредби едва ли ще запомня всичко и бях чела, че някакво момиче питаше за заплата, че започва от минималната и ако евентуално се е явявала та теста ако може да каже!

Общи условия

Активация на акаунт