Трудно разбирам хората

• 17 298
  • 520
  •   1
Отговори
# 465
La Chimere, не виждам тръшкане и опяване в постовете ми, нито аргументи в отговорите, освен че не искат да ме тревожат с информация, но аз вече съм им казвала, че информацията ми носи повече спокойствие и сигурност, и знам, че не е това причината.
За последно уточнявам - независимо дали ги разбирам или не - за тях моето отношение външно остава едно и също, никого няма да обвиня или "натоваря". Единствено вътрешното ми мнение може да бъде различно.

# 466
  • nowhere
Лили, ти си нарцисист, който живее с мисълта, че светът на останалите трябва да се върти около него. И точно затова изтупа от прахта тази безсмислена тема. Защото си жадна за внимание и ти е скучно.

Аз по принцип почти винаги вярвам на историите тук, но не мисля, че ти имаш партньор или че си бременна.  Една бременна жена си има съвсем други грижи и приоритети. Ти си една объркана млада жена и имаш нужда от помощ.

# 467
Благодаря за последния коментар. Понеже поставя под съмнение и всички останали, по-точно това, че съм била дразнеща, обвиняваща, токсична и не знам какво.
За темата казах защо пиша пак - защото изпитах същите емоции и мисли след подаръка на роднината и видях, че не са се променили месеци по-късно.

# 468
  • nowhere
Моля. Коментарът ми поставя под съмнение единствено твърдението ти, че си бременна. Това, че си дразнеща, обвиняваща и токсична го доказваш сама с всеки свой коментар. За съжаление ти липсва реална самооценка, за да го осъзнаеш и промениш.

# 469
Да бе, разбрахме. Гредата в собственото око не я виждаш. Виж, сламката в чуждите...

# 470
Да, не я виждам. Не мисля, че просто да имаш негативно мнение за някого е греда, та дори да търсиш начин да го промениш...

# 471
Защо продължаваш да пишеш едно и също?

Какво точно искаш да постигнеш с тази тема?

# 472
Опитах се да разбера, но не можах, това е.
Близка роднина дори ми подари дребни неща, но е с подобна история и като й споделих за някои мои опасения - каза просто да не се притеснявам и от сорта неща. В същото време приятелка (дори не кой знае колко близка и която няма деца), подходи с разбиране и ми каза да направя всичко необходимо, как тя така би направила на мое място, изобщо - личеше си, че й се иска всичко да е наред с бебето.
Наистина искам да се променя, но в момента, в който се сетя за какво говори поведението на хората и... А всъщност точно когато човек не е длъжен да направи нещо, точно тогава най-много говори за него дадено действие или бездействие. Точно за това беше темата - изводите, които си правя за хората, а не кой какво трябва да прави или не.
Какво да направя, за да не предизвиква вътрешно възмущение у мен всичко това, как да променя начина, по който чувствам?
Самоцитирам се, за да не се повтарям какво съм искала да "постигна" с темата.

# 473
Ти получи многократно съвети по болдвания въпрос. Явно или не четеш добре, или не ти харесва какво ти се казва и няма да се промени нищо.... Нещо друго?

# 474
На този въпрос има само един верен отговор: Психолог и помощ от лице с опит. Във форума могат само едно да ти кажат, а именно всеобщото явно мнение, че не си права. Ако беше някакъв конфликт като в други теми и имаше страни по въпроса, щеше да има спор между потребителите. Тук 500 мнения са на едно мнение - че заключенията ти нямат връзка с реалността. Как да не се възмущаваш и да се чувстваш по-добре - психолог може да помогне.

# 475
Ами и това ти се каза. Психиатър.

# 476
  • nowhere
Тя рефрешва нон-стоп и се храни с всеки коментар. Темата не е за търсене на помощ, а за запълване на липси и получаване на внимание.

Вече съм напълно убедена, че няма никаква бременност. Коя бременна ще се коси за подобна изсмукана от пръстите глупост три месеца след първоначалния пост?

Лили, може ли да попитам в кой месец си и как протича бременността? Вълнуваш ли се за предстоящата голяма промяна в живота си?

# 477
  • Melmak
Темата почна да става крийпи. За съжаление ще се окаже, че блу дрес е права. Направо е плашещо това състояние.

# 478
Разбрах. Директните лични нападки след всеки пост не са проблем, а въпроси, зададени без такива нападки и епитети (дори и по адрес на тези, чието поведение не разбирам) - е плашещо състояние...

# 479
Кога ти е термина, Лили?

Общи условия

Активация на акаунт