Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 47

• 39 415
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
  • София
То в София вече има магазин само с Parkside неща, така че не е нужно да чакате в Лидл. В Кауфланд също е парксайд и имат доста по-богат асортимент.? +
къде има магазин парксайд?

# 736
Виж на търсачката (търсих на "магазин Парксайд), аз снощи намерих един в Изток, видях и още два, но не запомних къде са, че са ми далече Simple Smile

# 737
  • София
На мен ми и, лизат само в Кауфланд... Което не е точно магазин парксайд, а пак са си щандове и пак не поддържат целият асортимент, от това което съм видяла.

# 738
  • София
Малко в градинска тема преминаваме, но от какво на Parkside сте доволни?!
На своя глава си купих ел. мотофреза, за нищо не става! Вързала съм й една плочка, но пак нищо не прави.
Колега ми похвали градинските ножици - и двете дъвчат, не се отварят след отрязване.
Исках клонотрошачка, но ММ категорично каза не. Тя хубаво е 150 лв, но ако не върши работа, пари на вятъра...

Иначе сервизни помещения са абсолютно задължителни. Ако не са към къщата, ще се достроят.

# 739
  • Бургас
Ето точно от тази също не сме доволни, тя само гали земята бих казала. Но другите, които писах съм доволна. И преди съм писала, че много се чудихме дали да правим мазе, но сега съм доволна. Има вход директно в къщата и също вход от вътре. Всичко там съм прибрала. Така не се цапа нищо. Едното помещение е работилница и ММ когато е студено или вали си работи. Температурата е постоянна. Една приятелка ми каза, че докато строим да направим повече неща, че после малко минава Мерака и по трудно. Разбира се свързано е с финанси, но пък после да добавяш помещения е свързано и с ток, и с вода.

# 740
  • София
Аз за парксайд, предимно винтоверти, шлайфове, перфоратори такива неща.
За градински - щил, макита, бош...
За нормална не ел. градинска ножица - топ мастър ползвам и съм супер доволна. Иначе мини трионче за клони си купих акумулаторно райдър, за клони не става, но за лияни, къпини и подобни е суперско.
Аз за парксайд питах, защото все пускат някакви акумулаторни неща напоследък , без батерии и без в същото време да продават батерии и зарядни... Е за чий ми е това? Та ако има място където са постоянно налични може и да се замисля.
Иначе за разни консумативи - шкурки, битове, джиджафки майсторски, найлони, покривала... дреболии харесвам ги.

# 741
Те може би нямат самостоятелен магазин, а щандове в някои търговски сгради. И аз не съм ходила, но снощи на търсачка това ми излезе (без магазини Лидл ги показа).

# 742
# 743
Да в София си имате магазин на Парксайд, ММ при една командировка беше ходил, но каза че било като битпазар, и ако не знаеш точно какви приставки има машината може и да си тръгнеш с непълен комплект. Според него е някакъв аутлет, защото били с отворени и смачкани кутии повечето неща.

# 744
  • Sofiа
ММ е голям фен на Парксайд. Няколко вида винтоверти, бормашини, пендула и др. Тия градинките, от които не сте доволни ги нямаме. Градинската ни техника - косачка, аератор, ножици и т.н са Gardena.
@Angel, по въпросa, защо да без зарядни и батерии уредите, отговоря е е защото са универсални за повече от един уред. ММ има едно зарядно и две батерии за 5-6 уреда.
Ще препоръчате ли фирма, майстор за барбекю? На верандата имаме една празна стена, планирана за барбекю и външна мивка&кухня, която по случай навършването на 2 години живот в къщата това лято е крайно време да направим.
Нещо нямам муза обаче, тъй че освен препоръки за майстори приветствам ако си покажете външните кухненски кътове/веранди.

# 745
  • София
Знам защо продават без... Питам защо в седмица, в която продават такива уреди не пускат в продажба батерии и зарядни. Или още по-голям въпрос, защо те не са винаги налични и какво правиш когато се скапят, а следващите 6месеца или година не пуснат.... Иначе цялостната идея ми е ясна и универсалните батерии ги има при почти вс производители.

# 746
  • Бургас
Аз съм разбрала, че промишлени стоки в някои магазини свършват бързо, а в други стоят с дни. И затова не ходя в един и същ. Като няма в Бургас, Лидл в Созопол има винаги и всичко. Така, че в зависимост къде сме там ходя да пазарувам.

# 747
  • София
Не става въпрос за свършване, а за не пускане в продажба изобщо, даже не предвиждане да има такова... Както и да е, мн далеч стана от темата.
На София  и Скаридка благодаря за инфото.

# 748
  • Бургас
Правя завой в темата.
Правихме беседка в двора. Отдолу фундамент с бетон, а нагоре дървени колони, греди и отгоре с керемиди. Въпроса, на който не мога да си отговоря. Този бетон с какво да го намажем, напръскаме или изобщо с нещо да се обработи и после да се сложи вече настилката. Двоумя се после дали да купим декинг от Икея или да го зестеля с изкуствена трева. Вие какво ще ме посъветвате. Размерите на 6 на 3 метра.

# 749
  • София
Защо не налепите камък?
Да го обработиш за какво точно? В смисъл с каква цел? Има импрегнанти, ако идеята е нещо да го пази...

Общи условия

Активация на акаунт