Как да намеря любовта?

• 6 207
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
Авторке, докато стигнеш до обвързване и щастлива връзка се извървява дълъг път. И въобще не говоря за секс. Трябват умения, опит в общуването, правилна самооценка, самочувствие, желание! На 28 г. с две "връзки" без интимност говори за много пропуснати моменти и липси. Да, млада си, но с времето отпускането не става по-лесно, хъса за живот и общуване не стават по-силни. Успех от мен!

# 61
  • Out of the Mix
Не е стара, но колко да е млада на фона на пропуснатите ползи?
Момичето, бих казал жената много сериозно трябва да си помисли какво иска и да започне с действията.
Да намира някой и да започва да се учи на секс, че много трудно ще задържи мъж, да не кажа, че е невъзможно.
Ще целуне жаби, може и няколко, много преди принца, ако въобще се появи на белия кон.
Но трябва да е отворена за общуване, ведра, и директно й казвам еблива, иначе няма да стане.
Вече, ако е асексуална и си намери такъв, чудесно, ще си беседват. Но мъжете искаме секс, така се почва връзка, приятни разговори, изграждане на доверие, отношение, емпатия, и секс. Другото, ако дойде и се случи, но гаранция няма.

# 62
Именно, колко пък да е млада на почти 30?

# 63
Е, жена на 28 г. е млада жена и ако още днес излезе от сянката на страховете и стереотипите, които си е измислила, има още години младини, в които да се радва на живота Simple Smile.

# 64
Млада е, но не е като на 20, когато тепърва има пред себе си достатъчно време за проби и грешки. А и тя не изглежда като да вижда проблем у себе си и да иска да се промени.

# 65
имала си два пъти отношения от по няколко месеца и мъжете не са поискали секс? или отношенията ви са били само в главата ти, или си отказала секса и мъжете логично са се отказали от теб
колко време според теб можеш са имаш "връзка" с мъж на 25+ години, с който само да се държите за ръце? освен ако не е импотентен или гей? щото за семейство едва ли искаш такъв

Не пропускам първото впечатление то е супер но не е достатъчно. Били са от по няколко месеци. Какво означава хората ще те разкостят те нямат ли си свой живот и по добри ли са с нещо

Ти ако не можеш да направиш разлика между гласовете в главата си и действителността аз мога. Имах две връзки но без секс само интимност целувки прегръдки и т.н.

Не съм казала, че нямам проблем за това пиша тази тема. Какво ще ме посъветвате да направя?

# 66
Съветът беше написан още в началото на темата. Отпусни се, бъди отворена към хората. Не подхождай към всеки със страх, че ще те разочарова. Дай шанс на човека вместо да го отблъскваш. Разбира се, че може и да те нарани, но нямаш друг избор освен да рискуваш.
Вече като пълнолетна жена да поддържаш отношения като за осми клас не е съвсем в реда на нещата.

# 67
Имах две връзки но без секс само интимност целувки прегръдки и т.н.

това е още по-зле от нежеланието за секс

Цитат
Не съм казала, че нямам проблем за това пиша тази тема. Какво ще ме посъветвате да направя?

да се държиш възпитано като начало, защото никой не обича грубо и агресивно поведение и няма мъж, който да го търпи дългосрочно дори и да му се пуснеш с 300 мъки и уговорки

# 68
  • София
С подобно агресивно държание и илюзии "Бях във връзка, но без секс" още повече затвърждаваш позицията, че имаш нужда от терапевт. Ако си от София - тук има страхотни специалисти, с които да поговориш.

# 69
Ей, не четете. Тя си е ок, просто пита как да намери любовта, а не психолог. Blush

# 70
Ами ако точно психологът се окаже Любовта?

# 71
Ей, не четете. Тя си е ок, просто пита как да намери любовта, а не психолог. Blush
Нашата група явно не пишем рецепти за това! Питаме защо до 29г е имала само 2 връзки и то краткотрайни, за да разберем защо нещо не е превървяло. Това, че тя ни атакува, не е наш проблем.

# 72
Мисля, че е нормално жена на тази възраст, която няма връзка в този момент, да се чувтсва самотна и да иска да си намери "мъж за женене". Това си е биологичният часовник, който се обажда.
И все пак няма как да се получи "дълготрайна връзка" без преди това е била "малотрайна". Не знам за такава връзка, която от самото начало да е била с цел брак, освен ако не говорим за уредени бракове разбира се. Отиваш в дискотеката, запознаваш се с някого, събуждаш се у тях, пък след някоя друга година се жените... Колко много подобни случаи е имало... И аз с моя мъж със се запознала в интертет, то си е нещо нормално за това поколение.

# 73
  • Washington,USA
Бъди ок със себе си преди да вкарва други хора.

Намери къде да питаш обаче.

# 74
Помислете за гръцкия философ Епикур и неговия житейски път в живота.
Неговата философия е съсредоточена върху два въпроса: а) Как да предпазим болката и б) Как да се освободим от страха. Епикур вижда, че опитите за постигане на щастие и удовлетворение в живота са просто посягане към въздушни замъци и това, което наистина има значение, е човек да се чувства удобно тук и сега. И ако начинът на живот който води в момента, държи страха и болката далеч това е добър начин на живот. Самият Епикур е страдал през целия си живот от ужасни болки.

Общи условия

Активация на акаунт