Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 946
  • 634
  •   1
Отговори
# 195
  • Швейцария
Аз както казах лично познавам такива, които не изневеряват. Единият е фризьор, т.е. работи само с жени. Женен е за първата си любов, от 16 годишни са заедно, сега са на 45. Бил ми е шеф, така че съм виждала много клиентки да му предлагат нещо. Човекът просто не се интересува, а е хубав мъж. Приятели сме от 30 години и 100% бих разбрала, ако е имал забежки. Друг е с моя приятелка, 13 години по-млад от нея. Тича да се прибере вкъщи при нея, гледа я с такова обожание, че даже аз завиждам. Романтична натура, в неговото виждане за живота не влиза да си вее онази работа навсякъде. Има хора и хора. Не всички са разгонени шимпанзета, водени само от инстинкта.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 23:36 от JennyBG

# 196
А, някои още не са го разбрали. Някои мъже...

То си е за тяхна сметка. Който още не е разбрал....следващия, моля!

# 197
  • София
И какво точно се иска от нас? Да му кажем да ви даде подкрепа ли?

# 198
Не, не всички мъже изневеряват.

# 199
Здравейте, повдигам тази тема, защото съм говорила с много мои приятелки на тази тема и те ми споделиха, че са хващали мъжете им да им изневеряват и са им съответно прощавали заради децата им. Наскоро говорих с един мой близък приятел, който много уважавам и винаги съм смятала за пример за мъж и баща и той ми каза, че също е изневерявал на жена си 2 пъти, но отношенията са им добри и няма драма. Капката, която преля чашата беше миналата седмица на едно събиране с колегите ми единият от тях тръгна да ме закача и да ми говори някакви неща, а същевременно се оказа женен и очаква първото си дете до няколко месеца.
Дали моето обкръжение е такова или наистина всеки мъж изневерява в определен период в живота си? Вие имали ли сте някакви съмнения във вашите мъже и съответно заради семейството бихте ли си затворили очите. Масовата практика е, че явно или жените никога не разбират щом е било само 1-2 пъти или препрочитаме да си стоим на сигурно и решаваме да простим.
Извинявай, че ще бъда директна, въпреки че не е свързано с темата, но приятелките ти са явно глупави, за да простят изневяра заради дете. Това дете като расте в уж “здраво” семейство, което реално се крепи на наивността на майката, ще вземе пример какво е здравословно семейство ли?! Иначе, не, защо да е задължително да изневеряват.Вярно, че в днешно време е трудно да намериш някой отдаден на връзката мъж, на когото не му “щъкат” очите, но не е и правило все още. И не, не бива да се примиряваме с такива неща.

# 200
А какво е здравословно семейство?
Често хората се сърдят, нервират, до степен вредна за здравето им, когато им кажеш дадена истина. И обратното - много по-спокойни и удовлетворени от живота са когато им спестиш по-неприятни (за тях) истини.

В този форум има едно объркване между понятията искреност и злонамереност.
Огледалце, огледалце, кажи коя е най-красива на Земята ...
Wink

# 201
Да, поне повечето в моето отражение. Ако имат възможност, ще изневерят, тъй като съм свидетел на колеги, които имат съпруги но нямат нищо против да коментират, когато покрай тях минава красива жена със стегнато дупе - приятно за окото и ума гледка.

# 202
Много от тези мъже просто се правят на мъже и коментират някоя . Ако им се отдаде възможност , биха отказали , според мен .  Просто няма как да им се случи и затова коментират .

# 203
Вярно, че в днешно време е трудно да намериш някой отдаден на връзката мъж, на когото не му “щъкат” очите, но не е и правило все още. И не, не бива да се примиряваме с такива неща.
Аз пак да питам - как да не се примирим, след като мъжете, които не изневеряват или не съществували, или били много малко (според консенсуса тук).
Та какво да прави обикновената жена - или да се примири да е с мъж, който има такава склонност, или да си стои сама?
Че и необикновените даже - и най-лъскавите холивудски звезди и те хващат мъжете си да шават.

# 204
Тия дето коментират и се заглеждат са ми най-нормалните и изобщо не означава, че биха изневерили.
Не знам колко са малко тия дето наистина не биха, но със сигурност ги има, както има и жени, които не биха изневерили. Обаче си е факт че много хора, и мъже, и жени изневеряват в даден етап от живота си. Като наближи критическата и ги тресне кризата на средната възраст … доста често. И изведнъж виждаш големи зрели хора да се крият по кьошета, паркинги и евтини апартаментчета…

# 205
Не е задължително за мишкуват, ходят и по хубави хотели, апартаменти и почивки
Не е въпроса в свалянето на нивото на комфорт

# 206
Тези коментиращите са ми най-смешни. Люпят семки пред блока, цъкат с език и се заканват "Ей тая ако ми падне", а ако наистина вземе, че им падне, рязко ще получат еректилна дисфункция уж от превъзбуда. Куче, което много лае, не хапе.

# 207
  • София
Вярно, че в днешно време е трудно да намериш някой отдаден на връзката мъж, на когото не му “щъкат” очите, но не е и правило все още. И не, не бива да се примиряваме с такива неща.
Аз пак да питам - как да не се примирим, след като мъжете, които не изневеряват или не съществували, или били много малко (според консенсуса тук).
Та какво да прави обикновената жена - или да се примири да е с мъж, който има такава склонност, или да си стои сама?
Че и необикновените даже - и най-лъскавите холивудски звезди и те хващат мъжете си да шават.

И седенето сама е опция. Плюс това, мъжете се регулират от жените и обратното. Ако жените не проявяват търпимост към изневяра, в даден момент на мъжете ще им се наложи да си стоят на задниците. Разбира се, изневярата е нещо, което съществува откакто съществува концепцията за моногамна връзка, не може да бъде изкоренено напълно. Но определено човек може да не се примирява с него. Колко то мъжете тук са се примирили с изневери?

# 208
Не се примиряват, ама и не казват "повечето жени са като разгонени кучки, които само гледат около кого да си завъртят опашката" - както тука се чуха определения по адрес на мъжете.

# 209
Е че то и аз винаги съм гледал и сме коментирали в мъжка компания, че даже и с жена ми, ама не съм тръгнал по чуждо. Тва изобщо не е критерий, познавам също много други като мен, дето гледаме менюто, нищо че сме на диета.

Общи условия

Активация на акаунт