Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 947
  • 634
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Напоследък животът ме среща със страхотни жени! Вършим страхотна работа в различни области и движим всичко напред. Казваме си по 2 приказки за бившите, пляскаме 5 и продължаваме разговора на друга тема.

В същото време срещам и мъже, които са "връм, мрън, ах аз горкия, оная мръсница ми изневери преди 2-3-4-5 години и аз още не мога да простя, провалих си живота, нямам пари, нямам жилище, аууу..."

# 181
  • София
Трудно правя генерализации и дори се учудвам, че ще го напиша, но съвсем отговорно твърдя, че на всеки, на който му се отдаде възможност, не би пропуснал. Според мен им е в природата и повечето не го приемат като предателство. Сякаш е по-силно от тях.

# 182
Напоследък животът ме среща със страхотни жени! Вършим страхотна работа в различни области и движим всичко напред. Казваме си по 2 приказки за бившите, пляскаме 5 и продължаваме разговора на друга тема.

В същото време срещам и мъже, които са "връм, мрън, ах аз горкия, оная мръсница ми изневери преди 2-3-4-5 години и аз още не мога да простя, провалих си живота, нямам пари, нямам жилище, аууу..."

Няма ли предбрачни договори, за да не остават без пари тия? Grinning

Трудно правя генерализации и дори се учудвам, че ще го напиша, но съвсем отговорно твърдя, че на всеки, на който му се отдаде възможност, не би пропуснал. Според мен им е в природата и повечето не го приемат като предателство. Сякаш е по-силно от тях.

Аз пък съм на мнението, че тва са си някакви женски измислици. Колкото да се утешавате сами и да ви е по- малко кофти, че сте изтеглили късата клечка. Пък, ако сте имали "късмета" да ви се случи и след детето - идилия.

Не е до природа, отдавна не живеем на клони. Хората къде са си купували iShit мобифоните знаят, че няма смисъл да точат лиги по тях като ги видят в чужди ръце Simple Smile горе - долу ми е същото и с хората. Изневеряват си някакви комплексирани, неуверени хора - без значение мъже или жени. Язък да не се прекарат Grinning пък то накрая кво се оказва... всичките сме едни и същи отвътре, само опаковката различна.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 14:53 от murcinhum

# 183
  • София

Няма ли предбрачни договори, за да не остават без пари тия? Grinning

Аз пък съм на мнението, че тва са си някакви женски измислици. Колкото да се утешавате сами и да ви е по- малко кофти, че сте изтеглили късата клечка. Пък, ако сте имали "късмета" да ви се случи и след детето - идилия.

Не е до природа, отдавна не живеем на клони. Хората къде са си купували iShit мобифоните знаят, че няма смисъл да точат лиги по тях като ги видят в чужди ръце Simple Smile горе - долу ми е същото и с хората. Изневеряват си някакви комплексирани, неуверени хора - без значение мъже или жени. Язък да не се прекарат Grinning пък то накрая кво се оказва... всичките сме едни и същи отвътре, само опаковката различна.

Напротив, никога никой не ми е изневерявал или поне не съм разбирала..Честно казано всичките ми връзки са били стабилни. Аз не смятам, че човек трябва да е пристрастен и да съди само от собствената си камбанария..Изразих позиция на цялостна картина и наблюдения, не на личностно ниво

# 184
Баси като се замисля колко възможности съм имал, аз ли съм най простия, че не съм се възползвал? Хвърлихте ме в размисъл нещо

# 185
Е, то за да изразиш мнение за цялостната картина, където картината е всеки възможен мъж... ~4 милиарда мъже трябва да познаваш. Българският мъж колко да е с по- слаби ангели пък? Супер излишно обобщаване без абсолютна никаква основа, тва имам предвид.

# 186
  • София
Е, то за да изразиш мнение за цялостната картина, където картината е всеки възможен мъж... ~4 милиарда мъже трябва да познаваш. Българският мъж колко да е с по- слаби ангели пък? Супер излишно обобщаване без абсолютна никаква основа, тва имам предвид.

Никой нищо не знае, не сте между четирите стени на никого, без значение кой какво казва..Според мен няма мъж, на който да му се отдаде възможност, без да го хванат и да не се възползва..Ако не първия, то втория или третия път и това си е мой светоглед и усещане, независимо какво мислите. Не съм длъжна да го оправдавам!

# 187
  • София
Ама разбира се, че има мъже, които не биха се възползвали от такава възможност. Какво значи човешката природа? Човешката природа е доста комплексно нещо, няма как да бъде обобщена за всеки един представител. Освен това човекът има разсъдък и контрол, личен морал и ценности, и не е ограничен до природата си.

# 188
  • София
Човешката природа обхваща няколко милиарда души. Всеки с разбиранията си, възгледите си, възпитанието си, морала си и т.н.
Ако само нагонът ни водеше, още щяхме да сме по пещерите или евентуално да живеем в комуни, а не в семейства.

# 189
  • София
Оххх, теорията за "мъжката природа" е била популярна през 18 век!!

# 190
Не за "мъжката природа", а изобщо за природата, натурализма. И не само през 18, а и през 19, целия, + голяма част от 20-ти. Няма лошо. За разлика от множество съвременни теории, обясняващи света и нещата много по-неудачно, той, а и повечето теории от 18-19 век не са опитвали да се налагат с толкова тоталитарни методи.

# 191
  • Пловдив
Чак пък всеки, туй са близо 4 милиарда мъже.... Да, има такива, които биха се възползвали, това никой не го отрича. Но далеч не всички.

# 192
  • София
Аз говорех за популярното вярване, че уж мъжете са по-сексуални и съответно имат нужда от повече секс, имат "право" да са по-освободени и да бъдат с много жени. А жените са с по-ниско либидо, секс само за забременяване и това е.
Което, всъщност, въобще не е вярно.

# 193
Аз говорех за популярното вярване, че уж мъжете са по-сексуални и съответно имат нужда от повече секс, имат "право" да са по-освободени и да бъдат с много жени. А жените са с по-ниско либидо, секс само за забременяване и това е.
Което, всъщност, въобще не е вярно.

Голямото откритие на 20-ти век е, че и на жените също им харесва.

# 194
  • Далечният изток
А, някои още не са го разбрали. Някои мъже...

Общи условия

Активация на акаунт