Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 390
  • 649
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Изпращаш лично на Luthien училище, паралелка, пол на детето и град.

Съоткачалки, да знаете, че има поне две потребителки Luthien във форума, защото аз изпратих инфо за детето на една от тях и тя абсолютно не знаеше за какво й говоря. Каза, че и други са й изпращали на нея. Simple Smile Голяма е забава при нас.

# 601
  • София
Аз затова винаги пращам лично съобщение през профила на потребителя. Така не стават грешки.

# 602
  • София
Да, така е, но не можах да намеря неин пост и я потърсих и явно съм намерила другата Simple Smile

# 603
Отгоре под името на темата е нейното име.  Върху него кликнете,  така няма да я объркате.

# 604
  • Пловдив
Изпращаш лично на Luthien училище, паралелка, пол на детето и град.

Съоткачалки, да знаете, че има поне две потребителки Luthien във форума, защото аз изпратих инфо за детето на една от тях и тя абсолютно не знаеше за какво й говоря. Каза, че и други са й изпращали на нея. Simple Smile Голяма е забава при нас.
Нашата е Lúthien , а чуждата Luthien Simple Smile

# 605
esma, уби ме JoyJoy
Ми на първа страница съм на темата от бая години стана вече Hug

# 606
  • София
esma, уби ме JoyJoy
Ми на първа страница съм на темата от бая години стана вече Hug

Засрамено човече си представете, че слагам тука...

# 607
В ника на тази, която е пуснала темата, буквата "u" е с ударение. Гледайте да има ударение, като пращате лични.

# 608
В ника на тази, която е пуснала темата, буквата "u" е с ударение. Гледайте да има ударение, като пращате лични.
Аз затова, ако искам да пиша на някого на лични, минавам през съответната тема и от там влизам в профила, за да пратя съобщението.

# 609
Коя е църквата? Много бих искала да я посетя.
Доколкото знам за деца, учещи в Семинарията е задължително да се спи там, независимо от кой град са. В събота и неделя имат литургии и не се спи в общежитията (за Софиянци поне, за другите не знам).
Спам:
Скрит текст:
Моят най-близък приятел от ученическите години учи в Семинарията. Излизахме с колегите му. Беше в далечните 1997-1998. Наистина бяха много одухотворени момчета (момичета нямаше, поне в компанията). В последствие част от тях завършиха Духовна академия, в т.ч. и моя приятел. Че и 2 магистратури направи! Към днешна дата мога да кажа, че е един от най-ерудираните мъже, които познавам! Има си собствен бизнес, нищо общо с духовенството. Ако не го заговориш на тази тема, няма и да разбереш какво е учил. Но е енциклопедия по история! И е много спокоен и философски настроен човек!
Голяма част от другите момчета станаха свещеници по родните си места. Аз много им се радвам! Образовани и интелигентни хора! Нищо общо с масовите ни предстви за стари и вмирисани на алкохол попове (извинете ме).
На мен лично ми е страшен кеф да ходя в църквата до нас, попът е на 35 някъде, супер пич, говори достъпно и увлекателно, много е усмихнат и човечен - такъв, какъвто по подразбиране трябва да бъде един поп! Разбиращ и близък до хората, но и всяващ разум и ценности, без да досажда със сухи проповеди.

# 610
Лошото е, че като се търси през търсачката с ударение, не излиза. Инкогнито съм Joy
Затова щрак върху профилното име и така става Blush

# 611
Да ви питам нещо извън класиране и учене. Споменавате, че пазарувате онлайн. Как се справяте с номерата и други особености по размерите? Поръчах обувки, дойдоха, размерът на дължина точен. Но са тесни, детето е със слабо стъпало по принцип, носило е на марката такъв тип маратонки. Ще ги връщам. Не видях в описанието да има особености, стандартни пишеше. Сега не смея да поръчам други, пък в нашия град изборът е ограничен.

# 612
laurentin, обувки онлайн досега не съм й поръчвала, но за дрехите май основно така пазаруваме. Каквото не става или не й харесва, връщам, не съм имала проблеми с възстановяването на сумата. Просто нямам търпение да ходя с нея по магазините.
Тази година мисля да се тестваме и с маратонки, да видим. Ще я накарам да разгледа обувки бг.

# 613
  • София
И обувки купувам онлайн. Ако не стават - връщам и поръчвам следващ размер. Ако ми трябват спешно, понякога поръчвам по два размера и връщам единия.

# 614
  • София
Всичко пазарувам онлайн, дори основни хранителни. При колебание за размер - двата, за които си колебая. Абитуриентка стегнахме изцяло онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт