Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 34 146
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Имаме. Повечето школи сигурно вече нямат места. Аз записах през март.

# 181
  • София
Някъде из предишните теми ги бяхме обсъждали. Записах сина ми в "Междучасие".

# 182
  • Бургас
Моята девойка ще е в "Образователни технологии". Хич не ми харесва новата цена, която се спряга, дано си остане само слух. При всички случаи ще е по-евтино от частен урок.

# 183
  • София
Моите деца и двамата ще се втора смяна. Уроци съм намерила още от май месец, защото от каката знам, че на есен вече всичко е запълнено.

# 184
Частните уроци удрят тавана. Не знам по мат и БЕЛ как са, но исках да запиша моя на рисуване лятото (само за разнообразие) и ми обявиха 50 лв/час., дори не питах дали учебен или 60 мин, ама все тая. При положение, че искам да е просто за занимаване..... Дори това не е частен, индивидуален урок, а занимания в група.

# 185
  • София
40лв за два часа е при нас.

# 186
  • София
25 и 30 лв за 60 минути. За математиката мисля да говоря с госпожата за 90 минути, по БЕЛ ще видим дали ще увеличим с още един час.

# 187
  • София
По БЕЛ е в малка група от 5-6 деца, 25 лв за 90 минути. Ще ходи 2 пъти седмично.
По МАТ много държах на индивидуални уроци, че меко казано му е трудна. Там имах повече зор да намеря учител. Пробвах няколко, които варират от 30 до 80 лв за 90 минути. В крайна сметка избрахме една проверена г-жа, която рече и отсече, че при нея веднъж седмично е предостатъчно за 90 минути. Дано не се подвеждам, но и големия ходеше в школа веднъж седмично за 90 минути. Знам ли, надявам се, ако се налага да може да реагира госпожата с повече занимания. Но то това дете трябва и да диша през годината! И да попрочита и по другите предмети по някой ред.
Тази година и без НВО е трудна с разделянето на ЧП. Химията и физиката са доста ангажиращи.

# 188
  • Sofia
Частните уроци удрят тавана. Не знам по мат и БЕЛ как са, но исках да запиша моя на рисуване лятото (само за разнообразие) и ми обявиха 50 лв/час., дори не питах дали учебен или 60 мин, ама все тая. При положение, че искам да е просто за занимаване..... Дори това не е частен, индивидуален урок, а занимания в група.

Брутална цена. Дъщеря ми ходи цяла година на рисуване - 30 лв за 4 часа.

И аз съм записала седмокласника в Образователни технологии, доста висока ми се видя цената, но предполагам, че навсякъде е така. Какво да се прави, без курс не бих го оставила.

# 189
Колко е в ОТ цената и за колко занятия?  Понеже накъде е разделена на модули и излиза над 1200-300 лв.

# 190
  • Бургас
1250 лв е била през изминалата година, занятията са веднъж седмично по 3 часа . Сега се спрягат 1800 лв. Очаквам обаждане в началото на септември с конкретна сума и потвърждение на заявено желание от наша страна.

# 191
  • София
Записах дъщерята в Междучасие, съботен курс по двата предмета, някой знае ли кога ще започннат занятията при септември?

# 192
ОТ  ~ 425 лв на модул на предмет, общо 3 модула - сумарно ~ 2550лв
Междучасие - 660 лв на модул за двата предмета, общо 4 модума -  сумарно ~ 2650
Веди - от сайта за 3 модула за двата предмета ~ 2700

# 193
E, горе-долу е еднакво.... +/- 100-200 лв, все тая.....

Ходих за тетрадки до МОЛа миналата седмица. Много поскъпнали ми се видяха. (то кое не е, де....)

# 194
  • София
И моят съм го записала още май месец, тогава отвориха записването в школата. Иначе търсих още от март. Засега ще ходи само на школата по БЕЛ и Мат (по 90 минути, 1 път в седмицата). Ако го видя че закъсва нещо или много се скатава, въпреки малката група, ще се включвам аз или допълнителен учител.
И да - двата предмета, 3 модула общо към 2600.
Тетрадки поръчах вчера от озон, има някои намалени.

Общи условия

Активация на акаунт