WIZZAIR - 48

• 36 426
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, ние сме в Бари. Полетът ни беше за тази вечер, но получихме съобщение, че ще закъснее и ще е утре сутринта в 8.05.Разбира се, ние няма къде да от седнем и пътуваме към летището. Моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация, да сподели какво да правим и кого да търсим. Понеже пътуваме и Интернетът прекъсва непрекъснато. Благодаря предварително

Авиокомпанията трябва да ви осигури хотел. Или на място на гишето, или говорете по телефона. Ако не успеете да говорите с тях, си резервирате хотел, пазите кас. бележка и си искате парите после през съпорта.

# 16
Благодаря за бързия отговор. Пристигнахме на летището в Бари. На "Инфирмация" имаше списък с пътниците, предложиха ни хотел и има осигурен автобус. Служителите са много мили, обясниха ни всичко и ни успокои ха.

# 17
Пробвайте да разберете каква е причината за закъснението, после може да си искате обезщетение (май беше 200 евро за къси полети), ако е по вина на компанията. Ама това е после, като се приберете.

# 18
Здравейте, ние сме в Бари. Полетът ни беше за тази вечер, но получихме съобщение, че ще закъснее и ще е утре сутринта в 8.05.Разбира се, ние няма къде да от седнем и пътуваме към летището. Моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация, да сподели какво да правим и кого да търсим. Понеже пътуваме и Интернетът прекъсва непрекъснато. Благодаря предварително

И при вас ситуацията значи е подобна. Нашия полет за връщане е във вторник вечерта, нищо чудно да се случи същото, добре че сме си пуснали отпуск и за сряда, все едно съм го усещала Confused
Иначе и аз знам, че при такава ситуация осигуряват хотел. Ще се радвам да споделите после дали всичко е било наред, да съм подготвена какво ни очаква, ако утре изобщо излетим.

# 19
  • София

Т1 наистина е кошмарен, но има и дори по-малки и неприятни терминали (BVA Т2).

На Бове не съм била, но снощи кацнахме на Ираклион и аз по-мизерно летище не съм виждала. Върхът беше как на една лента пускаха куфарите на 4-5 полета. Тоалетните тотална мизерия, нашият Т1 си е направо цвете и ако не е задръстен от неизлетели пътници на 5 самолета и ако работеше климатика си е супер. Тоалетните на Т1, поне когато съм летяла - винаги са чисти.

# 20
Привет! Истина ли е, че минерална вода в чекирания багаж не е ок да има, защото може да се пръсне и понеже съм направила чек ин с паспорт, а той изтича след 6 месеца това проблем ли е?

# 21
Не е истина за водата. Всъщност при достатъчно силни удари всичко може да се пръсне, ама по принцип водата е ок. А за паспорта няма проблем. То и измислен паспорт да сложиш пак няма проблем, въобще все едно какво слагаш там.

# 22
понеже съм направила чек ин с паспорт, а той изтича след 6 месеца това проблем ли е?

За къде пътувате? От дестинациите, които се предлагат от София, за Абу Даби например е проблем.

# 23
София - Ница
Париж - София

# 24

Не е необходима никаква определена валидност на личния документ. Приятно пътуване

# 25
Ние сме в ЕС, че и в Шенген, Франция също. Личната карта е с давност 10 г. Ама и никой няма да ви я поиска

# 26
За ЕС просто трябва да имате валиден документ, никакви 6 месеца.
Но дори някъде да се искат 6 месеца е важно какъв документ ще покажете на живо, а не какъв сте писали при чек ин.

# 27
Много благодаря на всички! 🙏🏾🍀

# 28
Здравейте, снощи Wizzair ни бяха осигурили транспорт, хотел и вечеря, сутринта пак имаше автобус, който ни закара на летището. Сега чакаме за нови бордни карти на летището

# 29
Eeе баровци Heart

Общи условия

Активация на акаунт