WIZZAIR - 48

• 36 427
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
Полетите до и от Бари са истории с щастлив край Simple Smile
За които обаче в новините няма да чуем.
Е, ако нямаше хотел, транспорт, вечеря .. ле-ле! Обичаме зрелища и лоши новини.

Пожелавам на всички безпроблемни пътувания. И споделяйте Simple Smile

# 31
  • Пловдив
Полетите до и от Бари са истории с щастлив край Simple Smile
За които обаче в новините няма да чуем.
Е, ако нямаше хотел, транспорт, вечеря .. ле-ле! Обичаме зрелища и лоши новини.

Пожелавам на всички безпроблемни пътувания. И споделяйте Simple Smile
И за нас не се е чуло в новините, но пък полета го изтриха все едно никога не сме летели до Милано. Оставиха ни като кучета да се оправяме сами, не се обадиха, не ни предложиха нито полет нито хотел. Сега чакам да видя как ще свърши сагата с разходите, предполагам сумата за билетите до София ги е шокирала (мен също) , но ние нямахме друг избор.

# 32
Те не се обаждат, доколкото знам, информацията я дават на терминала. Ние останахме в Берлин, информация за хотела получихме от служителите, които бяха на летището.

# 33
Никога няма да ви се обадят, праща се мейл, или смс за отказ, после можете през сайта или като вие се обадите да управлявате нещата, или на място.
Те да ви се обадят е Вип обслужване, което дори не толкова стиснати компании не практикуват.
Да няма никой на място или да не помагат изобщо по телефона обаче не е приемливо.

# 34
Здравейте, имаме запазени билети за утре в 19:25 ,за Ашиканте. Опитахме се да чекираме билетите по-рано и изписва,че трябва да закупим места.

# 35
Ами има логика. Щом има повече от 24 часа до полета ви... Като мине 19.25 днес, няма да ви изписва това нещо вече. А аз се учудвам, че се опитвате да чекирате по-рано, ясно знаейки, че трябва да има по-малко от 24 часа преди полета.

# 36
  • Варна
Здравейте, имаме запазени билети за утре в 19:25 ,за Ашиканте. Опитахме се да чекираме билетите по-рано и изписва,че трябва да закупим места.
Здравейте, опитайте в 19.26 ч. тази вечер да се чекирате за АЛиканте - със сигурност ще ви допусне без да ви кара да си купувате места.

# 37
Благодаря ви,така и направих

# 38
  • София
Считано от 11 август се възстановяват полетите София - Тел Авив.

# 39
Немаше нужда. По-добре друга дестинация, например  до Швеция. Че дотам нищо от БГ не лети.

# 40
Някой може ли да ми каже имало ли е скоро проблеми в полетите ДО Неапол и ОТ  Рим
Сигурно е смешно за много от вас , но супер се изнервих с тази компания а още не сме тръгнали даже Харесах едни билети и за 24 часа двойни , просто нямам думи .
По важното което ме интересува е :
Мисля на отиване и връщане да сме Сф Неапол /Рим Сф . Купувам отделни билети в посока  и ще имам две плащания . Имам насъбрана сума от ДСК Wizz , мога ли да платя изцяло едните билети , а за вторите да ползвам остатъка и да доплатя с карта това което не ми достига .
Кой тип билет е най изгоден и сигурен относно смяна или отказ поради невъзможност за пътуване /??? Поради възрастни роднини все сме на нокти /
Кога възстановяват като кредит или кеш парите в такива случаи.

Предварително Благодаря и се извинявам за дългият пост !

# 41
да, можеш да платиш с колкото кредити имаш и да доплатиш с карта. За промяна или отказ вземи билетите с флекс, още като ги купуваш добавяш WIZZ Flex. Можеш да променяш датата и дестинацията (без такса за смяна, но се доплаща разликата в цената), или да откажеш полета и получаваш кредити в акаунта, не кеш, май след 72 часа.

# 42
Мисля на отиване и връщане да сме Сф Неапол /Рим Сф .
Не уточнявате през кой месец ще пътувате.  През ноември и декември кацанията ще са не в Неапол, а в Салерно. А от март излитанията ще са не от Фиумичино, а от Чампино. Може и да не ви бърка, просто вметвам. И това е за Уизеър, не за Раянеър.

# 43
  • Beyond the stars
супер се изнервих с тази компания а още не сме тръгнали даже Харесах едни билети и за 24 часа двойни , просто нямам думи .

Пък след още 24 часа може да са двойно по-евтини на първите. Следи се и така. Не виждам повод за нерви точно по тази линия.

# 44
Мисля на отиване и връщане да сме Сф Неапол /Рим Сф .
Не уточнявате през кой месец ще пътувате.  През ноември и декември кацанията ще са не в Неапол, а в Салерно. А от март излитанията ще са не от Фиумичино, а от Чампино. Може и да не ви бърка, просто вметвам. И това е за Уизеър, не за Раянеър.

За септември става на въпрос

Общи условия

Активация на акаунт