Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 405

Момичета, някой разбира ли нещо от снимката, имаме час чак за 17.09.

# 406
Всички около нас с чревен  вирус ,ние с мъжа ми хрема и кашлица ..детето все още нищо да се надявам ли да го подмине 😇

# 407
Hexe, нищо не разбирам от снимкат аз. Трета сливица ли са снимали?

# 408
И нас ни настигна чревния вирус.. Снощи едната щерка започна да повръща, до тук сигурно 20 пъти е повърнала, изтървах им бройката. Разтройство също има, нито през устата да и дам нещо, нито за свещичка става. Лошото е, че сме на морето все още, сега са 3 почивни дни и няма дежурен педиатър тук. Имам хапчета Деган,  но не ми се рискува да и дам, макар че в листовката пише, че са за деца над 1 година. Слагали са и до сега мускулно и през система, не е имало проблеми, но не мога да се реша. Ако нещо се влошат нещата ще ходим до Бургас някой да и сложи една инжекция. Давам по малко натриев цитрат и Рингер, дано спре да повръща, че да ги задържи. В неделя се прибираме, надявам се до тогава да се е стабилизирала, и сестра и да не го прихване, че 4 часа път с повръщащи и подрискани, не ми се мисли.

# 409
  • shumen
Нехе,нищо не разбирам от снимката и аз.
Хоуп,дано не прихване и сестра и.За разтройство давам Лопедиум аз,но не знам за малко дете става ли.За повръщане само натриев цитрат.
Ние сме на Хисаря 3 дни и се моля да не се налага там да търсим лекари.

# 410
Hope90 за разстройство давам хидрасек

# 411
Аз давам Ленодиар и Тазектан, от Хидрасек не видях ефект предишния път като го ползвах. Лопедиум аз пия като съм така, не съм чела листовката дали става за дете на 4,5 г. иначе действа безотказно.
Лошото е, че повръща и не смея още да и дам през устата нищо. Започна да разрежда повръщането, не искам да я раздразвам на ново.

# 412

Момичета, някой разбира ли нещо от снимката, имаме час чак за 17.09.

Третата сливица е за махане.  Другите две също са по-големи, но там ще се види на място, а и вие сама може да ги погледнете и снимате.  Другите две са за махане при признаци на обструкция като нарушен сън, хъркане, скърцане със зъби, шумно дишане или при при повтарящи се ангини.  Често ще препоръчат само махане на третата, но тогава рискувате две операции, като втората ще е на по-голяма възраст.  Успех!

# 413
Ако отбелязаното в червено е сливицата, а жълтото е “мястото” , през което минава въздух… то - голяма е, да.

Ето я на моето дете, махнахме я преди три месеца. Нашата снимка не е много ок, защото мръдна. Доктора каза, че не е точно цялото червено, което съм оградила, но горе долу е така.

# 414
Момичета, много благодаря. Нослето подхърква често и дете подкашля месеци наред, което попречи и да сложим последните ваксини. УНГ смята, че има секрет в ушите, зад тъпанчетата и изследването показа намален слух. Снимката е направена по този повод. В крайна сметка каквото кажат. Ходихме при доц. Райнов. Той оперира ли и къде? Някакви препоръки за опериращ УНГ?

# 415
😏 и синът ми цъфна с хрема ..надявах се да се размине ..но...преди няколко дни ходи на профилактичен преглед и личната ме посъветва да му давам респивакс за деца по 15 дни и почивка и така до март месец ..какъв ви е опита с него? Нямам никаква информация ...

# 416
Моят опит е лош, не знам защо, но дъщеря ми реагира и на Респивакс и на Бронховаксом. От едното вдигна някаква безумна температура, от другото кашляше жестоко и повече не съм посягала към тях. На много деца, обаче им понасят добре и нямат такива реакции, така че нищо не пречи да опитате. Напоследък и Рестив доста го хвалят.
И моята дъщеря е болна, уж и минава вече, но тъкмо започнахме физиотерапия и я хвана обичайното - лека температура, гърло, хрема, после и кашлица. За голямо мое щастие успяхме да я измъкнем от ДГ и последната година предучилищна ще си я кара в училище. До обяд са и обстановката си е като в училище, имат си чинчета, няма пантофи, няма манджи, няма 30+ деца, дано надеждите ми не останат напразни и си ходи достатъчно често.

# 417
  • shumen
Аз съм давала Респивакс,но пак се разболя от пневмония.Спрях го и повече не съм пробвала.Сега започнах Резиста и дано от нея има ефект и да не отсъства толкова много от училище.
Ейпъл,дано в предучилищната ходи повече и да не се разболява много детенце Физиотерапия на дете с Т знам,че не се прави.
Ваня,как сте?
Хоуп,а Вие?Овладяхте ли повръщането?

# 418
Дани, добре сме сякаш. Давам една торба нека на децата.... Девирал, витамини, пробиотик на малката и магнезий на малката заради онова главоболие. Утре почваме втория месец Бронховаксом.
Това с 15те дни Респивакс не е схемата, та не знам... И моята голямата реагира на Бронховаксома със зверска кашлица, на нея не смея да давам отново. Баща ми също реагира и на двата продукта, но на малката нищо и няма и си давам.
Абе и тука чувам за такива групи в училище, но честно казано не шскам сега да я местя, пак да се адаптира, после в друго училище... Не знампи аз как ще е тази годшна, само се моля да е по-добре.

# 419
Аз миналата година пих Респивакс, съсипах се от болести. Боледувах повече и по-тежко от детето. Тя пи Бронховаксом и положението беше значително по-добре от при мен.

Общи условия

Активация на акаунт