Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 253
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
И аз да ви се оплача. Малкото повръщаше още не може да се оправи,но четвъртък и аз стигнах до спешното.
Все по мутирали стават тези вируси ..

# 421
Те вирусите че са по мутирали така е но и ние никакъв имунитет..от тръгването на ясла  се пукнахме да боледуваме с мм покрай детето ..

# 422
Аз давах Рестив три месеца по схема и не е проявил реакция. После се прави два месеца почивка и може пак да се повтори приема. Та се чудя дали другата седмица да не направим нов курс.

# 423
  • shumen
И из покрай него се пукнах от болести.За 12 години изкарах какво ли не.
Камъче,тия ентеровируси са ужасни.Няма да забравя ние се бяхме натръшкали всички вкъщи без детето миналата година.

# 424
Ние май овладяхме повръщането, не е повръщала от вчера сутринта. Започнах и прахчета за разтройство и не е ходила от вчера. Имаше лека температура цял ден, но вечерта спадна сама. Сега обаче още спи, трябва като се събуди да я наливам с разтвори, да не се обезводни. Тя и вчера си ги пиеше, но днес трябва повече. Сестра и също започна да повръща вчера, но значително по-малко и спря за няколко часа и през нощта си спахме добре.

# 425
Детето нощес падна от леглото по лице на плочки, насинено и подуто е челото, но не се оплаква засега. За какво да я следя? Имам Бочко с арника, с него ще я мажа, но друго подръчно средство? На почивка сме и нямам почти нищо...

# 426
  • shumen
Хоуп,радвам се,че сте по-добре.Дано това да е било повръщането и е отминала острата фаза.
Елла,следи за повръщане.Но щом е челото няма проблем според мен.

# 427
И аз това щях да кажа, ако не повръща нищо му няма. И двете са си разбивали главата и винаги това са ми казвали.

# 428
Не ми стига че и 3мата сме с хрема ми синът ми днес се утрепа с трутинетката целия е ужулен да не говоря драмата беше до небето ...

# 429
  • shumen
Ликеуинд,офф с тия тротинетки е колелета са направо камикадзета.Дени онзи ден си одрал целия крак на педалите уж,че да не се пребие пак.
Ние днес цял ден почти на басейна в Хисаря да видим накрая дано не си занесем на Шумен някой ентеровирус,че сега баш накрая на ваканцията.

# 430
  • Враца
За първа година дъщеря ми много се вълнуваше за първия учебен ден, последна година е в градината, ноооо по закон или на или малко след този ден сме болни. Днес следобяд се оплака от гърло, половин час след това вече беше и със сополи, а сега и лека температура. Та въпроса ми е друг обаче, попадали ли сте на безконтактен термометър за чело, който да е наистина точен? Ползвам един на микролайф, но случайно го сверих с ешдин живачен преди месец като бяхме при майка ми и излезе, че има почти повече от половин градус разлика.

# 431
  • shumen
Аз него вардих,а то каква стана аз съм болна.Днес се разкихах,заподсмърчах и всяко кокалче ме боли.

# 432
Нашия безконтактен е на Омрон. Има разлики понякога с електронния за подмишнициа, но не е важно за мен. Ако температурата е ниска и съмнителна, тогава меря с този за подмишница и сверявам. Ако е много висока ми е без значение дали е 39 или 39.3. Нощем ми е много удобно, щраквам и знам да будя ли за сироп. Аз нощем давам на 4 часа дори да ниска температурата и омрона върши работа. Това, което не мш харесва е, че постоянно показва температурата на стаята и така батерията му бързо са скапва.
Дани, гадна работа, пази младежа да не сополяса.
Вчера като ходихме до библиотеката като никога имаше 100 човека в детския отдел....един голям като канара младеж така звучно подсмърчаше....дано не сме лепнали сополче от него, че се позаседяхме.

# 433
  • shumen
Ваня,вардя го,че баш преди училище не искам болни деца.Аз се разсополивих яко и кихам цяла нощ.От къде дойде тоя вирус не знам.

# 434
Безконтактните термометри като цяло имат малки отклонения в сравнение с останалите. Ние имаме на Агу, доволна съм, но и на самата листовка е описано възможното отклонение.

Общи условия

Активация на акаунт