Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 248
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Аз имам 2 термометъра на Микролайф, различни модели, и от двата съм доволна. Засичала съм ги с живачен в началото като ги купих и дават минимални отклонения. Пробвайте да смените батериите и да почистите лещата. Случвало ми се е да показват ниска температура, когато детето видимо има по-висока. Почиствам лещата със спирт и клечка за уши, не го ползвам 20-30 минути и после всичко е наред.

# 436
За чело - не, но имам за ухо на Браун и съм доволна.
Ние се прибрахме успешно и добре всички, но днес ми избухна прясно мляко в лицето и направо умирам от болка. Добре че не беше детето все пак...

# 437
Здравейте. ММму излезе херпес Зостер. Имаме три деца, Личната му изпиза медикаменти и каза, че семейството не  сме застрашени. Наистина ли не е заразен. Вчера се прибрахме от къмпинг и всичко бяхме заедно в кемпера

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 22:36 от HrisAni

# 438
Момичета, какво мислите за профилактика преди градина с шуслерови соли? Започнах по схема преди 20тина дни на двете деца ( на 1 и на 5 години) и се чудя дали ще има някакъв ефект. Баткото почти не е ходил на градина 2ра група, заради малкия и сега съм в тих ужас какво ме очаква...

# 439
Здравейте. ММму излезе херпес Зостер. Имаме три деца, Личната му изпиза медикаменти и каза, че шиене сме застрашени. Наистина ли не е заразен
Ако не сте карали варицела, може май да се заразите. Един и същ е вирусът, доколкото знам.

# 440
  • shumen
Ако не сте карали Варицела може да се заразите.
Елла,мажи с Дефламол,ако имаш изгаряне.

# 441
С шуслеровите соли правих някакви отчаяни опити и аз преди около 3г. Разбира се, не помогнаха и ги зарязах да се търкалят из шкафа. Ефект от профилактика преди, по време и след градина не съм видяла. Не, че не съм давала все нещо...общо взето само от Дефендил съм била доволна, а съм давала всякакви щуротии.

# 442
Здравейте. ММму излезе херпес Зостер. Имаме три деца, Личната му изпиза медикаменти и каза, че семейството не  сме застрашени. Наистина ли не е заразен. Вчера се прибрахме от къмпинг и всичко бяхме заедно в кемпера

Ако не сте карали варицела вие или децата - може да се заразите. Не е мит, при моя позната се случи. Тя имаше херпес зостер, и някъде след около три седмици детето цъфна с варицела. Чакате и това е.

# 443
И аз съм пробвала схема за шс ...еми не видях ефект както и от повечето подобни сиропи и т.н....сега си поддържам вкъщи винаги шс3 и това е.
Иначе давам и аз какво ли не с надежда.😇
Сега давам резиста мечета да видим....иначе същата работа в първа група ходи рядко защото бях бр. предстои й втора група не е ходила от 5м и половина🤯в стрес съм и за двете деца.
Иначе поддъжам някакви витамини примерно марцианци хрупа често,близалки давам за гърло,шс3,дефендил това зареждам.

# 444
Той изопринозина не помага, камо ли шуслеровите соли... за мен са измишльотина.
Варизела зостер вируса причинява варицела и херпес зостер. Естествения акумулатор на този вирус са точно възрастните, които са носители. При поьва на херпес, те отделят вируса и по въздушно-капков път заразяват. Ако не сте карали варицела или не сте ваксиниранш, вероятно ще се разболеете до 21вия ден.

# 445
  • Varna
Аз съм тази със Варицела зостер, за която пише Toni. Да избухнах и след около 15 дена, на дъщеря ми изби варицела. Интересното е, че бебето не се зарази от мен. Все още я кърмя и е буквално отгоре ми. Сега чакам да разбера, дали бебето ще се зарази от кака си. Бебето е на година и малко.

# 446
Ако кърмите, бебето може да получи от вашите антитела и да не се зарази. При децата на братовчедка ми беше така. Тя е карала варицела и има антитела, голямото дете се зарази, а кърменото бебе - не, въпреки че спяха заедно и не са ги делили.

# 447
Аз пък от Изопринозин съм доволна, дъщеря ми обикновено се вдига почти мигновено с него, но - пие го рядко и възможно най-кратко. Никога не съм го ползвала за профилактика, винаги си започвам с нещо лекичко при разболяване и ако видя зора, чак тогава Изопринозин.
Вчера бяхме на родителска среща, олекнахме с не чак толкова голяма сума, но пък какъв списък ни дадоха за неща, които трябва да осигурим на всяко дете, направо все едно е първи клас. Само бройката на тетрадките е малка, иначе останалото си е като за първолаче. 😄

# 448
Аз не съм доволна от изопринозин, при нас не действа, всичко е индивидуално.

Applegarden, това за коя група в ДГ е? И аз чакам родителската на моята дъщеря. Tя ще е трета в нова градина.

# 449
Здравейте.
Като стана въпрос за детските градини.
Аз също бих по питала тези родители които са били вече на родителска среща.
Каква сума горе долу трябва да си подготви родител.
Питам защото таткото пътува за чужбина и евентуално да се подготвя .
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт