Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ние в училище ще събираме по 80 лева, като 50 са за тетрадки и помагала, другите за касата да има за харчове по коледа. В градината събираме по 50 лева и там купуваме общо каквото трябва.
При нас Изопринозина просто не работи.

# 451
Миналия септември 1 група 70лв

# 452
ПГ в училище, последна година. 70лв. за учебни тетрадки, почерпки и т.н. и отделно списък с доста неща, които трябва да осигурим преди 1-вия учебен ден - вътрешни обувки - не пантофи, а примерно гуменки или маратонки, но да са чистички, останалите неща повечето са канцеларски материали, тетрадки, моливи, четки, бои и т.н., но снощи като теглих чертата при бърза обиколка на магазините и без да съм купила всичко необходимо, се прибрах с -200лв. 😄
В градината предни години първоначалните суми бяха сходни, просто там нямаше допълнителен списък с неща, а на всеки 2-3 месеца си искаха още пари.

# 453
ПГ в училище, последна година. 70лв. за учебни тетрадки, почерпки и т.н. и отделно списък с доста неща, които трябва да осигурим преди 1-вия учебен ден - вътрешни обувки - не пантофи, а примерно гуменки или маратонки, но да са чистички, останалите неща повечето са канцеларски материали, тетрадки, моливи, четки, бои и т.н., но снощи като теглих чертата при бърза обиколка на магазините и без да съм купила всичко необходимо, се прибрах с -200лв. 😄
В градината предни години първоначалните суми бяха сходни, просто там нямаше допълнителен списък с неща, а на всеки 2-3 месеца си искаха още пари.
Благодаря за ориентира.
Питам защото тук ще сме само двамата със малкия.
За сега съм купила раничка,пантофи и имаме дрешки плюс шише за вода.
Малко ще ми е трудно но се надявам всичко да е наред.

# 454
Какво да кажа, харчовете за първия учебен ден са нищо пред харчовете за лекарства след това...
Аз днес купих китки от Практикер, в саксиики и от друг магазшн едни торбички за саксийки с дълги дръжки и сме готови....пием си всички лекарства и се молим да изкарат повече от седмшца.

# 455
Какво да кажа, харчовете за първия учебен ден са нищо пред харчовете за лекарства след това...
Аз днес купих китки от Практикер, в саксиики и от друг магазшн едни торбички за саксийки с дълги дръжки и сме готови....пием си всички лекарства и се молим да изкарат повече от седмшца.
Дано всичко да е наред.
Децата да са здрави.
Аз във Петък ще купя два букета ще ги сложа във вода за да изкарат до Понеделник.
Според вас какво е добре да се купи.
Букет или цвете във саксия.

# 456
50 лв събираме ние всяка година и не стигат. После събираме януари по още толкова.
Но да, тия 50 са нищо на фона на всички добавки, прегледи и лекарства през учебната година.
Аз взимах малки кошнички с цветя миналите години, тая така съм им набрала, че нищо няма да купя.

# 457
50 лв събираме ние всяка година и не стигат. После събираме януари по още толкова.
Но да, тия 50 са нищо на фона на всички добавки, прегледи и лекарства през учебната година.
Аз взимах малки кошнички с цветя миналите години, тая така съм им набрала, че нищо няма да купя.
За мен по не това е мнението ми ,че не е задължително да им поднасяш цветя на първия учебен ден. Може да взема но ако вали дъжд никъде няма да ходя .
Във групата  за сега ще са 41 деца.
Много ми се виждат .
На две лелички.

# 458
Моите деца тази година ще са 2ра група, още не сме имали родителска среща. Миналата година 1 стотинка не са ни поискали. Казаха, че им се осигурява всичко- от канцеларски материали и учебни тетрадки до играчки, кукли и там за каквото се сетиш.
Занесох само протектори за леглата за всеки случай.

# 459
И нашата родителска предстои ..3та група е детето ми ..предните 2години  събирахме 2 пъти по 50 лв за касата отделно им накупихме играчки от сорта на кухня,работилничка,медицински център и т.н ..но толкова съм им набрала че абсолютно нищо  вече не ми се прави за тях ..и като стана дума да ви се оплача както писах преди няколко дни синът ми падна с тротинетката включително и понеделник го оставих у дома ..раните са вече с коричка драмата му е голяма обаче ..госпожата в градината да му каже че с тея рани не трябвало да бъде на  градина а да си седи в къщи ..снощи до 11 ми е ревал да не го водя на градина че госпожата му казала да си седи в къщи ..тая сутрин  също ...добре му е вкарала мухата аз сега да се оправям ..

# 460
Момичета, гръмна ми сешоара в ръцете, какво се маже?

# 461
Ужас... Как си? Дефламол? Не съм сигурна обаче...

Ако искаш питай в тази тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1677504

# 462
Два пръста са изгорени, не целите, но има 3 изгорени болящи места, няма мехури. Скапания сешоар ще го хвърля....втори път ми гърми в ръцете, баща мш го беше правил и седи от 10 години в архива...взех го за плуването на детето, защото е малък, а моя вкъщи е огромен и тежък....ама греда.

# 463
Ваня, от книжката за първа помощ за деца. Обливаш мястото със студена вода и мажеш с крем за изгаряне. Дано не те боли много Sad

# 464
Благодаря! Те ми дадоха лед в кафето на плуването. Сега ще ми донесат дефламол. Ама голям цирк стана там, всички се стреснаха...

Общи условия

Активация на акаунт