Боледуване на децата ни - тема 80

• 28 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
И аз мисля,че много зависи от детето.
Ваня,няма да я върнат според мен също.
Танче,в училище е още по зле положението.
Аз съм разправяла как аз веднъж се обадих в градината,че няма да ходи за едно тържество,че беше болен и педи ни пращаше в болницата,а госпожата ме молеше да го заведа.
Ние днес ходихме на преглед и за здравната карта за училище.На 12 години е 38 кг.и 156 см.Иначе го прегледа и е добре вече.Само се моля да не се разболее скоро.

# 556
Хич не ми е гузно, че я пратих. 4та година моето дете е нон стоп болно, защото само аз я спирам като е болна, това ми го казаха учителките. Казаха ми и да я пускам със сопол, защото не може все да отсъства. Ами писна ми, тя има нужда от средата и адаптацията. А дали съм спокойна като е болна и е там, ми спокойна съм, подсмърча си заедно с всички други подсмърчащи. Видях че няма да променя средата, значи ще трябва да променя себе си... Гърлото беше само сутринта.
За температурата...38.5 не е температура, която налага даване на нещо преди съответния час.

# 557
  • shumen
Ваня,права си.И да я спреш има ли едно болно като я пуснеш пак ще прихване.И ако н градините има контрол в училище го няма.Там си ходят кашлящи и подсмърчащи,за да не губят материал.

# 558
  • София
Здравейте, на всички ! Пожелавам болните да се оправят бързо.
Моето дете е първолаче и  притесненията ми са много.
Дано боледува по - малко , но седи до отворения прозорец  през деня та ще видим.
Лека година пожелавам.

# 559
Абсолютно мм работи в училище няма спиране кашля се постоянно.

Много зависи какво му е на детето,от сопол до температура и то висока толкова,че да е отпаднало🫥...ехеее....🤷ама какви родители има за онези въпросните,които са го оставили с т.и не идват.

# 560
Аз тъкмо вчера писах, че ще ги спирам само в краен случай- е, от днес сме си вкъщи. Изкараха 3 дни.. Отчайвам се вече, януари ще станат на 5, а аз още не мога да започна работа. Няма кой да ги гледа като се разболяват след 3 дни. Махнахме сливиците, цяло лято бяха на слънце и море, не знам какво да ги правя вече. От днес едната е с трахеит, такова до сега не сме имали. Кашля като магаре, сополи до брадата и лека Т..

# 561
Според мен е нормално след като децата цяло лято не са посещавали детска градина, първото разболяване да е скоро след “масовото” събиране в детската. Така че не се отчайвай 🍀

# 562
  • shumen
Хоуп,не знам вече и аз.Моя още не бяха започнали училище и се разболя.Два дни играят навън физическо със тениски и къси гащи,а днес е студено при нас и духа.Дано утре не е болен.
То не стига той,ами и аз се разболях и нашите ги заразихме и още не може да се оправят.

# 563
Малкия ходи два дни на градина и е със хрема и температура почти 39 градуса
И е отпаднал.
Утре ако продължава да е така ще отидем на лекар.

# 564
Моята дъщеря пък паднала днес в училище. Отивам да я взема и тя реве, та се къса. Нищо сериозно, един чорапогащник замина в кофата и дрехите бяха доста в кръв, но раните не са големи. Госпожата е реагирала, веднага я е завела в медицинския кабинет при сестрата, промили са я, сложили са и лепенки, но тя се е уплашила и 1 час я успокоявах вкъщи.

# 565
  • shumen
Ейпъл,офф моя е същия драма куйн.Падне ли е рев до посиняване сякаш го колят.Лятото като беше паднал с колелото и се разбил се прибра ревейки сякаш аз съм му виновна.

# 566
Норе и моята много боледува нищо че ходи и лятото ноември ще стане на 6..Аз също не мога да почна работа защото също няма на кого да разчитам когато се разболее.

# 567
Аз вече съм отчаяна втора седмица преживяваме паданията му ..в някаква серия е влязал освен че се преби с тротинетката след това още 4 пъти падна и то на равно ..но лудите ревове..само за това говорим,света свършва ..

# 568
+1 голяма ревла като падне и е само ожулено коляното,чертички с малко кръв,не тече....
5дни на градина след 5м и половина вкъщи....давам резиста мечета от 3.09 на свършване са трябва да видя курса как беше и шс3+имунокинд и гринтус сироп вечер една лъжица 🫥може да ви е смешно. 😃
Иначе цяло лято близкалки примерно,пак тройка,марсианци,редувам някакви неща....с малка почивка.Много я пазя заради бебето.

Това ще е спирам я пак или ще я пускам последните дни.
Да не казвам как мрънка всяка вечер и сутрин,че не иска да ходи....🫥

# 569
Моята като падне, дори да е съвсем леко ожулено, отказва да се къпе и като я вкарам под душа пищи като животно. Голяма драма, голямо нещо. И като се разкрещи да не й мокря "раната", дори да няма рана, и полудявам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт