Боледуване на децата ни - тема 80

• 27 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Засега сме без антибиотик,но ще видим накрая.

# 76
Данаека, ох моя нос тече като река + е запушен в същото време. Гърлото ми уж е по-добре. Кихам нон стоп…
Малкия за сега е добре, но има една суха кашлица само в легнало положение. Не е влажна, а суха. Сигурно е задна хрема 🧐

# 77
Тони, оправяйте се бързо!
Аз още чакам да говоря с алерголога, надявам се утре да ми звъннат вече и да знам още колко ще се мъчим...хем ми е хубаво като видях резултата, защото е стопен почти на долна граница, а беше двоен само преди 3 месеца, хем ми е тъжно, че не е в норма и явно ще трябва да избутаме до края на септември...

# 78
Мили момичета. Какви са тези вируси не знам. Но при нас в Бургас, вече трето дето е в болницата с вирусна пневмония. Без кашлица, без температура - само с лошо дишахе. Наблюдавате малките и дано не ни налази.

# 79
  • shumen
Ужас са тия пневмонии.Дано не налазват никои.

# 80
Ох и аз съм в Бургас ....незнаех .....каката съм я спряла от градина отдавна заради бебето ама гаранция няма,пазим се

# 81
Аз подкрепям, че вируса слиза и се развива бързо.

# 82
Момичта,при0рахме се преждевременно от почивка Слънчев бряг,болни. Първо аз с гърло,премина на хрема с температура, а сега е детето.  На 1,11 г е и не може да каже какво му е ,но чувам секрети подсмърча. Някакъв вирус ли има сега?

# 83
И ние се прибрахме от море преди почти две седмици - аз с гърло, хрема и леко кашляне, след мен малкия, вдигна Т 38.4, след него и какакта, същата Т и двамата като мен след това. Той вече се пооправя, при нея мина за два дена. Не сме имали усложнения.

# 84
Предписаха ли аб на малкия ?

# 85
Аз съм отчаяна с тоя нос. Капя моксифлоксацин, уж беше по-добре, но от вчера пак си подсмърча. Май заради гадната мораксела ще пие антибиотик, а хич не ми се искаше.

# 86
Момичета, вируса с повръщането за колко време минава?

# 87
  • shumen
Да се оправят болните.
Ваня,дано се размине с АБ малечка.Тия бактерии са много упорити,че и след толкова АБ нямат изчистване.
Сън,вируса с повръщане минава за 2-3 дни.

# 88
Ваня, може би е третата сливица...

# 89
Мораксела сме изчиствали с промивки с физ рр и нещо за имунитет. За подсмърчане особено не бих дала АБ.

Общи условия

Активация на акаунт