КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 30 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Мериан, честит рожден ден на ТМ!

Касс, дано нещата се подредят по най-добрия начин!
Клечи, събери си топло и весело настроение, па после ще разказваш. Може и някоя снимка на пейзажа да ни пратиш.
Гъбче, много красива роза! Банксия ли е?
Аз тия дни "активно" рачиствам градината от прецъфтели китки, изсъхнали домати и куп прераснали бурени. Гледам да не се преработвам, че да има и за после
Вчера направих 6 бурканчета сладко от сини сливи, а днес пак толкова от круши. Отделно съм заредила две сушилни за ошав. Уж нямаше да правя нищо тази есен, ама се родиха доста плодове и не са за изхвърляне.
Спокойна нощ!

# 736
Не знам с какво ще се нагълтам утре, уж  огладнях и  ядох тази вечер, признак на оздравяване ,но имам 10 кг червени чушки за печене и трябва да се пекат, белят, варят, не наведнъж всичко, но поне изпекат.

# 737
  • София
Добро утро, мили дами!
Да пием първото кафе със здраве:
Ще се радвам днес да пишете, че болните са вече здрави и здравословните проблеми са решени. Hands Pray
Слагам една обява  и аз ако мога ще се възползвам. Каня и вас:
" Скъпи приятели! През септември Руското кино в София представя шедьоври от „Златната колекция на Мосфилм“.
25 септември. Игралният филм “Неуловимите отмъстители”, реж.: Е. Кеосаян, с участието на: В. Косих, В. Василиев, В. Курдюкова, М. Метьолкин, А. Джигарханян, 74 мин., 1966 г., с превод на български език
26 септември. Игралният филм “Отново неуловимите”, режисьор: Е. Кеосаян, с участието на: В. Косих, В. Василиев, В. Курдюкова, А. Джигарханян, 68 мин., 1968 г., с превод на български език
27 септември Игралният филм “Короната на Руската империя”, реж.: Е. Кеосаян, с участието на: В. Василиев, В. Косих, В. Курдюкова, М. Метьолкин, 136 мин., 1971 г., с превод на български език
Прожекциите ще бъдат в Малката зала с начален час 18.30. Вход свободен. Заповядайте!"
Хубав ден на всички.

# 738
Нина НН, коя малка зала?

# 739
  • София
Добро утро, дружки!
КРАСИВА БЕЛЛА, предполагам, че мероприятието ще бъде в Руския културно информационен център на ул. Шипка.
След моя чай, НИНКА, сега пия от твоето кафе. Blush
БОРЯНЧИЦЕ, добра вест дойде от теб - хапвай, набирай сили и действай! Какво ще ги правиш тези чушки?
Тази сутрин и аз отрано съм запретнала ръкави.
Снощи щерката ни донесе спаначена супа и пълнени чушки. Децата се израдваха на кекса. Днес няма да готвя.
Ще се посветя на миене и редене на скриновете.
Вчера направих "презентация" на разни нови неща и съм много доволна, че синът и щерката си избраха много от нещата. Внучките и те си избраха по нещо. Много се радвам, защото при мен ще стане по-рехаво. Grinning
Хайде, по конете. Спорен ден!

# 740
  • София
Обявата беше от Руски информационен център на ул. Шипка 34. Там има две или даже три зали.  Предполагам, че там ще бъдат прожекциите, но аз ще проверя предварително, ако имам възможност да отида.

# 741
  • Вила Великула
Хайде скъпи приятелки, време е за нова есенна тема!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1693814.new#new

Общи условия

Активация на акаунт