"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 361
  • 778
  •   2
Отговори
# 90
От вчера имам кървене, отидох до спешен кабинет...очаквах все пак с този прогестерон да кървя . Отидох и никаква надежда,нищо не ми изписаха , чхг било много ниско -133 за 4 та седмица и нямало смисъл ми казаха, ще ви дойда цикъла, това е било нещо като фалшива бременност (биохимична). Отпратиха ме с това,че скоро ще тръгне МЦ и нищо не се виждаше съответно на видеозона. За 5 дневно закъснява (до вчера) няма какво да се види всъщност. И така прибрах се вкъщи и все продължава да ми тече съвсем малко... Днес ще си пусна чхг да видим след 48 ч какво става. Надежди не тая. Пиша за да ви информираме.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 10:03 от Линката_лина

# 91
От вчера имам кървене, отидох до спешен кабинет...очаквах все пак с този прогестерон да кървя . Отидох и никаква надежда,нищо не ми изписаха , чхг било много ниско -133 за 4 та седмица и нямало смисъл ми казаха, ще ви дойда цикъла, това е било нещо като фалшива бременност (биохимична). Отпратиха ме с това,че скоро ще тръгне МЦ и нищо не се виждаше съответно на видеозона. За 5 дневно закъснява (до вчера) няма какво да се види всъщност. И така прибрах се вкъщи и все продължава да ми тече съвсем малко... Днес ще си пусна чхг да видим след 48 ч какво става. Надежди не тая. Пиша за да ви информираме.
съжелявам мила но все пак исчакай до утре слет теста надеждата умира последна успех мила

# 92
Имам адски болки в гърдите, цикъл или кървене ли да го нарека не знам не тръгва особенно, за цял ден една пълна превръзка само и вчера така..... Ще изчакаме ,поне да знам кога ще ми тръгне. Яд ме е от една страна ,че никой не ми изписа прогестерон, отпратиха ме направо вкъщи и ако спре да кървя щяло да я бъде ,ако не фалшива бременност. Но така е трябвало да става. Ще ви пиша пак

# 93
Здравейте! Утре трябва да ми дойде МЦ. Днес получих зацапване, от вчера имам гадене и едвам се сдържам да не върна, гърдите ми са подути, но НЕ ме болят, усещам много силно миризми и ми става още по-зле от тях, лека болка в кръста. Направих един тест днес, но си е отрицателен.
Според вас възможно ли е да има бременност?

# 94
Възможно е, тестът кога е правен, през деня ли? Каква му е чувствителността?

# 95
Чувствителността е 25, направих го в късния следобед и с недостатъчно “натрупана” урина, просто имах един тест вкъщи. Обикновено нямам гадене преди МЦ, декември месец, когато бях направила БХ бременност отново бях с такова гадене.

# 96
Според мен изчакайте още един ден и си направете тест сутрин. Или пък ако нямате търпение, кръвен. И аз имах гадене преди закъснението, сега съм 27 гс и още ми се гади. Но гадене може да има и поради други причини - вирус например

# 97
Благодаря ви! Пожелавам ви безпроблемна бременност.

# 98
Здравейте отново, днес ми е 7 ден закъснение. Правих отново тест който отново е с бледа втора черта. Пуснах кръвен, който излезе с доста нисък резултат. Та няма да я бъде тази бременност явно. Усещам напрежение в корема и явно ще ми дойде и ще се окаже биохимични бременност. Май е доста срещано като гледам коментарите  и няма да съм единствена. Пиша ви за информация, надявам се само да успея да се изчистя от само себе си и да не се налага кюретаж.

# 99
Съжалявам много! За бх бременност обикновено не се налага кюретаж

# 100
Здравейте и от мен. Писах и в други теми....ето при мен чгх от 133 , след 49 ч някъде нещата не отиват на добре. И ние не знаем какво става. АГ не ми назначава прогестерона,понеже резултатите били ниски за вече седмица закъснение. Побърквам се вече, накарах да ме гледат на видеозон за извънматочна нещо,но техниката не е съвсем окей и уж нямало нищо в тръбите . Имала съм лигавица кръв за изхвърляне. Дано е така наистина,но с тези тези от днес какво става не знам. То имам цапаване все още ,но малко

# 101
Дами привет! Не знам дали съм за тази тема, но искам да ви попитам за съвет. Последният ми цикъл беше на 25.07 до 29.07, на 30.07 бях на преглед при моята АГ, каза ми  че скоро ще се отдели фоликул, правихме си опити този месец, сега ми закъснява с 4 дни, но тестовете са ми отрицателни, дали е рано или пък има късна овулация и да си чакам цикъла? Не искам да я притеснявам днес че е събота, ако не ми е дошъл до понеделник ще си записвам час.

# 102
Всичко е възможно. Не мисля, че има повод за притеснение само за 4 дни закъснение

# 103
Здравейте, от няколко месеца правим опити за бебе. От 10 дни реших да приемам фолиева киселина, знам, че може да се приема, ако планирате бременност. Днес ми е втори ден закъснение, два теста Престо направих- отрицателни. Възможно ли е от фолиевата киселина да имам закъснение, досега не ми се е случвало никога да закъснява. Нямам симптоми на бременност, нито на ПМС.

# 104
Не е възможно да имате закъснение от фолиевата киселина.

Общи условия

Активация на акаунт