С какво ви дразнят свекървите? - 158

• 24 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
😂Аз никой не заплашвам.Изказвам мнение.
Редно е след като свекървата  има претенции към мен и то не малки, аз също да имам към нея. 🙂
quote author=Алегриq link=topic=1682055.msg48418151#msg48418151 date=1723579139]
Аз също живея един живот..
Да, всички това го знаем много добре - в едно и също положение сме. Никой не ти пречи да си утвърждаваш представите за семейство. Там отколе е ясно, че свекървата има място само ако отговаря на спуснатите изисквания, в противен случай я грози забрава и от теб и от поколението ти. Аз не съм ти свекърва и не ми пука от заплахите ти.
[/quote]

# 61
  • София
Скрит текст:
😂Аз никой не заплашвам.Изказвам мнение.
Редно е след като свекървата  има претенции към мен и то не малки, аз също да имам към нея. 🙂
Скрит текст:
quote author=Алегриq link=topic=1682055.msg48418151#msg48418151 date=1723579139]
Аз също живея един живот..
Да, всички това го знаем много добре - в едно и също положение сме. Никой не ти пречи да си утвърждаваш представите за семейство. Там отколе е ясно, че свекървата има място само ако отговаря на спуснатите изисквания, в противен случай я грози забрава и от теб и от поколението ти. Аз не съм ти свекърва и не ми пука от заплахите ти.
[/spoiler]

Съвсем логично и справедливо ми се вижда това.

# 62
  • волно калдъръмче
Нищо против изказаното мнение нямам - за толкова ти стига жизненият опит и възпитание.

# 63
Нищо против изказаното мнение нямам - за толкова ти стига жизненият опит и възпитание.
Мда, много възпитано... и свекървенско, да коментираш така непознати хора, за които не знаеш почти нищо. Joy

# 64
Аз не разбрах, ако снахите имат възпитание, значи ще гледат свекървата, даже и тя нищо да не е помогнала с внучетата??

# 65
  • София
А защо снахите трябва да гледат свекървата? Те нямат ли си родители?

# 66
Ами и аз не можах да разбера какво точно означава доброто възпитание в случая

# 67
  • София
За мен част от доброто възпитание е, когато си отказал помощ, да не изискваш такава.

# 68
  • при късмета
А защо се очаква и от двамата да гледат само свекърите? Тестове няма ли и от зетовете очаква ли се да полагат същите грижи, като за своите родители?
Ако е възпитано само за свекърите да се мисли, то добре, че нормите и критериите за възпитание са сменили

# 69
Ами не знам, аз явно не разбирам от добро възпитание и затова питам

# 70
Ами като нямате достатъчно житейски опит, така е. Wink

# 71
  • Down south
Брат му и баща му живеят далече от нас.
Гледа си внука на другия син. То се носи, гледа се, има си собствена спалня в жилището и и нормално бельо с което се завива.
И трети син ли има свекървата?
Кое те тормози повече, това че не гледа вашите деца според твоите очаквания или това, че гледа детето на другия си син.
Цитат
Някой беше писал и  за смъртта, мили хора-там ред няма]
Каквото и да имаш предвид Close откровено е зловещо.

# 72
Цитат
Някой беше писал и  за смъртта, мили хора-там ред няма]
Каквото и да имаш предвид Close откровено е зловещо.
Чак пък откровено зловещо... такъв е живота.
Аз споменах, че понякога става така, че понякога внуците гледат баби и дядовци, защото родителите им се розболявот или умират. Дадох и пример с моето семейство.
Тъжно е, но не смятам, че е зловещо, все пак ние не сме семейство Адамс.

# 73
  • Down south
Не знам каква е твоята история, в случая имам предвид и цитирам конкретното жално мнение, което И цитирам.
И да, струва ми се някак зловещо, след обилните оплаквания от свекървата Cold Sweat

ПП Свекърва няма да съм или поне не и в този живот, но за сметка  на това имам такава. И тя има дъщеря.

# 74
"Конкретното жално мнение" пък цитира мен и се отнася за моята история, а не за свекървата.
Споко, едва ли съфорумката е тръгнала по нощите да бере татул. Wink

Общи условия

Активация на акаунт