С какво ви дразнят свекървите? - 158

• 24 243
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Това дали я обичат или не ме оправдава липсата на грижа към своето дете.

За протокола, аз жилище сама съм си купила, не съм чакала нищо от нашите. Но съм имала късмет. Нашите никога не биха досаждали, даже да бях в техен апартамент. Защото за тях има по-важни неща от навиците. Но всеки сам си решава

Ох, поредната паднала от Марс и постигнала всичко сама, но защо ли толкова държи на чужди имоти?!

# 691
  • София
Ами като не са, това не е оправдание
Значи не я обичат достатъчно, след като не са ѝ осигурили жилище и не са я направили щастлива.

П.П. Е, винаги могат да си нарушат навиците и да подслонят младото семейство в детската стая на жената.

# 692
Не държа на чужди имоти. Просто ми е противно, като виждам как се гледа на хората без имоти като на втора ръка хора, които нямат право на лично пространство.

# 693
Както казах, всеки с приоритетите си. Някои си обичат децата, даже след като са ги отгледали, за други навиците и правата са най-важните

Ама, ако може да ги обичат от разстояние и изобщо да не се виждат.  Като се е оженил синът, майка му и баща му трябва да забравят, че имат син.

# 694
  • София
Не държа на чужди имоти. Просто ми е противно, като виждам как се гледа на хората без имоти като на втора ръка хора, които нямат право на лично пространство.

Но тези хора винаги могат да изискат от родителите си да ги направят щастливи, като им осигурят имот.

# 695
Мислех досега, че мъжът и жената се правят взаимно щастливи, а то излиза, че свекървата е длъжна да осигури щастие на сина си, за да е щастлива и снахата.

# 696
И ако родителите им не могат или не искат или с починали, значи да са си втора ръка хора?

# 697
  • при късмета
Не, КАГ, като се ожени сина, свекърите автоматично трябва да приемат, че трябва да се натрисат на младите, най-малко през ден, да определят името на внучето, да държат да де отглежда като преди 30 години. Доста трудно младите ще забравят, че съществуват

# 698
Така е, как ще се отказват те от навиците и имената си ей така?

# 699
За името на детето право на глас имат само родителите. Изобщо всякакво вмешателство ми е странно.

# 700
  • София
И ако родителите им не могат или не искат или с починали, значи да са си втора ръка хора?
О, не, не са втора ръка жени. Просто родителите им не са осигурили жилище, не са били приоритет за родителите си, защото:
Е, ами хубаво, имайте си навици, те са явно по-важни от детето ви, всеки с приоритетите си

# 701
И това с какво оправдава свекървата не разбрах?

# 702
  • Другата България
Тоест, съществуват само две крайности, няма нещо средно, няма компромиси, няма нормални взаимоотношения?

# 703
  • София
Тя няма нужда от оправдание, защото нейното дете е получило повече от нея, отколкото тъстовете са дали на своето дете.

# 704
  • при късмета
За името на детето право на глас имат само родителите. Изобщо всякакво вмешателство ми е странно.
Много си смела в изказванията, като вече имаш разрешение, а? Joy

Общи условия

Активация на акаунт