Затова често се чудя като нямам потребност да се чуя с майка си, защо да го правя? Защото така трябва? Кой определя какво трябва и какво не. Не се чувствам по-добре като й се обадя. Даже съвестта ми е по-гузна, че съм проявила лицемерие.
Аз примерно "недолюбвам" майка си, просто щото много пиеше като бях малък и съм се нагледал на глупости. Баща си го "недолюбвам", щот като много малък ме накара сам да убия собствените си домашни любимци, понеже му беше "писнало от тях". Станах на 18, заминах да уча и повече не се видяхме. Като звъннат веднъж на ~6 месеца им отговарям с "ок" докато затворят и толкоз.
))
Аз примерно "недолюбвам" майка си, просто щото много пиеше като бях малък и съм се нагледал на глупости. Баща си го "недолюбвам", щот като много малък ме накара сам да убия собствените си домашни любимци, понеже му беше "писнало от тях". Станах на 18, заминах да уча и повече не се видяхме. Като звъннат веднъж на ~6 месеца им отговарям с "ок" докато затворят и толкоз.
Преди няколко години завърших втора магистратура по Психология в СУ. Първата ми специалност е Стоматология. Та психолозите не трябва да ви нареждат какво да правите, а да подведат така разговорите, та решенията да си ги вземете вие самите. Не слушайта психолозите , а слушайте сърцето си. То ще ви подсказва колко често да се чувате с майка си. В тези отношения правила няма. Коя както го чувства.