Къде в Пловдив??? - 106

• 33 865
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Вчера в Метро имаше голям плюшен мечок, мисля до 150 лв беше, имаше и други големи плюшки. Може да проверите.

# 436
Много симпатичен жираф, 1 м е висок.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0957138002.html

# 437
  • Пловдив
Някой знае ли новото име на магазина до Кауфланд Изгрев? Искам да пусна оплакване от една касиерка, която е обвинила майка ми в кражба на вестник /закупен е от място, от където ежедневно си купува/🤦и я накарала да го заплати.

# 438
  • Пловдив
Къде в центъра има магазин с турски хранителни  стоки? Интересувам се от сирене и кашкавал.
Магазин за турски стоки има точно срещу входа на Художествената гимназия. На ул. Янко Сакъзов. Продават кашкавал и сирене със сигурност. Не знам обаче дали са добри цените.

# 439
  • Пловдив
Деси, не е ли БГ Маркет/БГ Магазин...или нещо такова?

# 440
  • Пловдив
Някой знае ли новото име на магазина до Кауфланд Изгрев?...
Новото написано име (след "БГ супермаркет") е "ПРОМО маркет".

# 441
  • Пловдив
Благодаря, явно на място, ще ходя, че никаква информация не ми излиза в интернет. Освен телефонни номера от обява за касиер в алобг. Не вярвам някой във вайбър да седне да ми отговаря.

# 442
Здравейте, търся голяма плюшена играчка - много голяма - на прилична цена. Да речем около 100 лв. Не ми харесаха на Брезовско, в Лексито гледах от страна на кафето, не знам какви са цените. Някъде другаде да ми кажете. Във Вис виталис не ми се видяха достатъчно големи, в сайта гледах.
В ъгловия детски магазин на Гладстон между галерията и централния площад има избор на големи плюшки   Цени обаче не мога да кажа

# 443
В момента в Метро има огромни мечоци.

# 444
  • Пловдив
Охх ... тия мечоци. Много ми харесаха от сайта, по 130 см, но пише поръчки до 6 дни, а термина на снаха ми беше вчера, всеки момент може да роди, а аз искам като изпишат бебето да го подаря.
Днес колежките ми казаха - съвсем резонно - да помисля как ще се пере ако е много голям, трябвало да влиза в пералнята и се замислих за големината. Ама пак искам да е голям Grinning
В Метро ходих, има един огромен, другите са по метър, но са кафеви и бежови, а аз искам може би розов, и аз не знам де, но мразя кафяво и бежово като цветове. В Джъмбо - същата работа, има освен кафевите и розови и сини, но са по-малки. Сякаш на Брезовска вчера ми хареса един розов (чакаме момиченце), та ако не харесам другаде ще отида за него като му дойде времето. Ще проверя утре на Гладстон и в Лексито как са като цени. Абе уж не съм претенциозна, ама този път не може да ми се угоди.
Благодаря, момичета, на всички за информацията, ще повтарям утре магазини явно Simple Smile

# 445
Проблемът с прането е причината да нямам показания от мен жираф. Иначе много ми харесва, но всички играчки се замърсяват и трябва да се перат, рано или късно.

# 446
  • Пловдив
Играчки съм прала в химическо.
В Лекси по принцип са скъпи играчките /не говоря конкретно за плюшените, но не вярвам те да са изключение/.

# 447
Ние имахме огромен мечок. Подариха ми го за РД, прах го по химически, и като детето беше на 1г. го изхвърлих с голям кеф. Супер много място заемаше и събираше много прах.

# 448
Вещи, не й го причинявай на жената... Направи й огромен мечок от памперс-пакети 😉

# 449
  • Пловдив
Пухи, аз съм зла вещица - свекърва, мога да правя гадни номера Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт