Петокласници 2024/2025

• 12 747
  • 269
  •   2
Отговори
# 45
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имаме да за 12ти.Не знаем обаче коя е класната и в коя стая ще се проведе.Охраната си мисля, че ще знае кабинетите.

# 46
  • Варна
Имаме да за 12ти.Не знаем обаче коя е класната и в коя стая ще се проведе.Охраната си мисля, че ще знае кабинетите.

Как разбрахте за родителската? От школо ли ви пращат нотификация?
Притеснявам се да не пропуснем нещо при нас

# 47
При нас РС беше обявена на сайта на училището. Разгледах и на сайта на старото училище и те са обявили РС преди началото на учебната година за 5. клас. Т.к. училището ни е с прием в 5. и 8. клас и за новопостъпилите от 8. клас също е преди началото на учебната година, останалите класове ще имат РС след началото на учебната година.
Та може би е добра идея да гледате в сайта на училището в най-актуално или новини, ако има такава секция.
Все още нямам достъп до shkolo.bg в новото училище, а нямам спомен от старото да са давали достъп до дигиталната раница, че там си ползваха акаунти с разширение името на училището, ама и да са дали, толкова съм го запазила, та ще трябва да си го искам от новото училище, ако ще трябва за нещо.

# 48
На сайта на училището пише, уж новата класна ще ми се обади.

# 49
  • София
И при нас рс е обявена в сайта на училището. Тия дни щели да обявят и учители, класни и други подробности.
Имаме и списък с учебници и помагала.

# 50
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На сайта на училището е качена информацията.

# 51
  • София
Училището на малкия ми син (петокласникът) мълчи така, сякаш е страшна тайна кой щее класен, кои учители ще преподават, да не говорим за родителска среща, сигурно ще я обявят от днес за утре след началото на годината. Толкова е потайна директорката, все от нещо се пази, все всичко е в последния момент. Много ме дразни, а още не е почнала годината.
Големият ми син (гимназия) знае кой ще му е класен, в коя стая ще учи, коя смяна. Не знам как така там не е тайна, а  основното училище е обвито в мистерии до последно.

# 52
  • European Union
При нас родителската среща е обявена на сайта на училището. Учителите ги видях в дигиталната раница. Не го преместих в друго училище и май започвам да съжалявам.

# 53
Не го преместих в друго училище и май започвам да съжалявам.
Това, защото си познаваш децата в класа или защото познаваш учителите. Не е ли рано за съжаление още. С каката към декември месец се чудех дали е било правилно решение да я преместя (имаше проблеми с дисциплината, а бяха подбрани деца, влезли с изпит), в 7. клас обаче вече нямах никакви съмнение, че е било най-доброто, което е могло да направим и особено като видях резултатите на стария клас на НВО.
Сега бях на 100%, сигурна, че преместване е жизненонеобходимо. Преместих заради ниското ниво на класа. Всичките 4 силни деца от класа се преместиха в паралелки с изпити + още 3 деца са се преместили в други училища без специален прием. Класът се оголва, дисциплината и до 4. клас не беше на ниво, а си представям в 5. какво ще е, отделно, че за учителите в прогимназията отзивите ми не са уау, та се надявам, че новият клас ще са деца, които знаят защо са в училище и въпреки че няма как да нямат тийнейджърски изцепки, поне щуротиите им ще са издържани и няма да има обиди с нецензурни думи и бой в междучасията.

# 54
  • София
Ние знаем дата за родителска среща. Каза ни я новата класна, която ни се представи в групата във вайбър.

Принтирах от интернет тестове входно ниво за 5 клас. Голяма битка е да накарам ученичката да реши по един тест на ден. Много я мързи. Седне ли веднъж, решава ги без грешка. Почти. Има някои дребни грешки, които подсказват, че е ограждала по инерция без задълбочен прочит на въпроса.

# 55
  • European Union
Не го преместих в друго училище и май започвам да съжалявам.
Това, защото си познаваш децата в класа или защото познаваш учителите. Не е ли рано за съжаление още.
Заради децата в класа. Послушах баща му, който твърдеше, че 5 клас е достатъчен стрес, че да му причинявам и нови съученици. И сега ми се струва, че май сгрешихме. Предпочетохме това училище, защото сестра му изкара доста високи резултати на НВО, но мисля, че неговият клас ще е доста проблемен.

# 56
Знам, че ще имаме родителска от сайта, но и при нас не пишеше кабинет. Името на класната го има на сайта, ама ми е все едно, аз така или иначе нито я знам каква е, що е, нито нищо. Ще видим на срещата, нямам кой знае какви очаквания.

# 57
  • София
Господин петокласникът сменя училище и още не са ни потърсили от новото. В старото вече получих съобщение в Школо през старата учебна година (новата още не е заредено). Има и на сайта написано.

# 58
На мен ми се обади единият класен на 5 клас. И той не знаел още на кой от двата класа ще бъде, много странно ми прозвуча. Ще ходя на родителска среща на 11.09, без да знам в коя паралелка е детето, в коя стая и при кой класен, голямо издирване ще бъде Smile

# 59
Аз класните стаи знам, но началният час и класът на детето са неизвестни.

Общи условия

Активация на акаунт