Странно телефонно обаждане

• 5 230
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
И аз си помислих, че нямат книги за четене и не умеят да играят.

Цитат
Възможно е родителите да не знаят какво прави отрочето им. Или да са от неговия калибър.
Точно. Чудех се кое от двете е? Ако не знаят, си заслужава да научат. Ако е второто, няма смисъл.

ПС Момичета, благодаря за разконспирирането на демончето.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 22:49 от Diorela

# 16
Е бива ли до такива крайности да стигате за някаква глупава детска игра…

# 17
и ние едно време правехме подобни простотии - "идваме да асфалтираме хола ви", "продавате ли стадото си крави" и т. н.

# 18
Глупава игра е да търсят бухала Иванчо.
Я си представи да попаднат на някой суеверен дядо с малка към никаква телефонна култура - ще е насред вечните ловни полета още в средата на репликата. А в същото време ако ти го направиш този номер на малкия рейнджър, ще му трябва терапевт после.

# 19
  • София
Ако ти се занимава, подай жалба в Районна прокуратура. Бързо ще му секне желанието да се майтапи на хлапето.

# 20
Срам ме да кажа, но като бях малка и аз съм правила подобни тъпотии.

За щастие телефоните с шайба не показваха номера.

Сега го намирам за изключително тъпо, ама тогава ми се е струвало забавно.
Майка му, ако разбере, определено ще му стопли врата.

# 21
Правили ли сме го и ние. Като малки набирахме телефона на пощата от един телефон с жетони в близост и като дойдоха жените само където не ни хванаха за ушите. Детска работа. Мисълта изобщо не е за последствия и какво ако.
Иначе симпатично дете.

# 22
  • Пловдив
То нищо не се вижда от детето освен две очи. Sunglasses

# 23
Е, майка му и по тях ще си го познае. Simple Smile

# 24
Сигурно е симпатично като свали костюма на афгански главорез Simple Smile

# 25
  • Пловдив
Няма съмнение, че ще си го познае, аз имах предвид, че не знаем цялостно колко е симпатичен.
Но обикновено момче на вид, да.

# 26
Аз бих подала жалба. Прекалено е тъпо за да е забавно.

# 27
Добре е родителите да бъдат информирани и да му секнат мераците за такива шегички, докато не е поумняло и не се е научило как да си крие номера. Че току-виж наистина докара инфаркт на някой суеверен човечец.

# 28
Аз бих подала жалба. Прекалено е тъпо за да е забавно.

Единствено ме спира съмнението, че МВР ще се задействат и ще направят нещо.

Не е тъпо, опасно е. Не е нужно човек да е суеверен, самото усещане е достатъчно стряскащо. В първия момент чувах някакъв прегракнал глас, който едва шептеше и помислих, че нещо става със свекърва ми. Дори не осъзнах, че не е нейния номер. Едва следващите 2-3 секунди го осъзнах. А след като чух и за демона и "ще умреш", изумях какво се случва. Това е голямата разлика с щуротиите, които някои написаха тук, че са правили. Нямах представа за подобни детски забавления. Нито нашето поколение, нито децата ми сме се забавлявали така.
Не е нито шега, нито смешно, нито тъпо, а много рисково.

Преди време, приятел психолог, се занимаваше с кодирания, не зная точно как се нарича, но можеше да ти каже някои думи, с които да закодира на подсъзнателно ниво да действат. Ползваше метода за терапия, помагаше. Пред очите ми приятелка спря да заеква, бях я завела при него да й помогне. Не разбрахме как се случи, просто си разговаряха нормални неща.
Замислям се, дали такова обаждане, е възможно да повлияе на някои хора и да закодира нещо негативно? Надали някой ще може да отговори на този въпрос, толкова много не знаем за човешката психика.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 13:29 от Diorela

# 29
Е, какво значи, че те спира съмнението? Подай жалба, направи каквото се иска от теб, пък да видим дали ще стане нещо.
Ако се свържат с родителите и ги предупредят на какви игри си играе детето им, ще е достатъчно. Има и Детска педагогическа стая все пак. Или вече няма?

Общи условия

Активация на акаунт