Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, здравейте, развитието е следното: ден 11ти след трансфер на 2бр. 3-дневни ембриони: ЧХГ 411, ден 13-ти (днес) ЧХГ 631. Док ми лазва, че може ръста да не е двоен, но расте и предвид че нямам болки и кървене да спра да се филмирам. Не знам вече какво да мисля, има ли от вас с подобни стойности и успешни бременности след това?

# 451
Доста ти е добра първата ст-ст и е възможно и двете да са се хванали и след това едното да спира развитие и затова стойността да не се удвоява. Продължи да следиш на 48ч. Имаш добри/високи стойности за съответните дни, така че има шанс едното да продължи успешно развитие

# 452
Да попитам как процедирате с лежането? Колко дни след трансфера лежахте и кога излязохте на разходка?
И аз съм в процес на мътене 😆, но лежането е 2-3 дни, после вече разходки и обратно в ежедневието.

# 453
Аз си взех почивен ден само в деня на трансфера, на следващия ден си продължих живота както обикновено.

Да попитам как процедирате с лежането? Колко дни след трансфера лежахте и кога излязохте на разходка?

# 454
Както по-рано ти отговорих, залежаването не е препоръчително въобще! Трябва да се движите момичета, за да имате адекватно кръвообращение в матката.
На мен точно след трансфера ми казаха да полежа 30 минутки, после да си продължавам с нормалния живот, да се движа повече от преди, и в никакъв случай да не залежавам.

# 455
Здравейте!!!Вчера за първи път правих трансфер на два 5 дневни ембриона...Аз съм в Клиника Малинов  при Малинов  и имах ТСХ около 9 .. прогестерон 10,7 ... Преди 3 седмици  ТСХ ми беше 0,600 ...От 16 септември  съм на естрофем 3х1.... От петък съм на циклогест 3х1... От събота на преднизолон и програф 2х1 и от двете лекарства...Говорих с лекаря ми  и той ми каза че е по-добре да продължим с опита... Че според статия излязла през 2022 г ТСХ нямало отношение към имплантиране... Попита асистенката как така не са ми сложили на 30 .09 инжекция прогестерон,за да се вдигне и тя млъкна(бях й казала да ми сложи след прегледа при Малинов,но тя ми каза че никъде не е написано и утре на трансфера доктора ще прецени).. Доктора ми  каза ,че е по-добре да се продължи опита от колкото да се прекрати...Притеснена съм за високото ТСХ...Искам мнения по въпроса...Аз съм с Хашимото... Иначе искам да попитам за колко време.е трябва да се сложат ембриончетата в матката,след като лекаря каже на ембриолога да Пускат... Първото ембрионче веднага го сложиха..второто мина време докато пак намери хубава лигавица на матката...А след като пия толкова лекарства с прогестерон ,трябва ли да се притеснявам,че ми е 10 и нещо стойност?Искам да добавя,че веднага вдигнаха дозата на еутирокса от 7 дена по 100 ,на 7 дена по 150 ..заради ТСХ
Аз съм с Хашимото. Но съм на еутирокс 50 мг от 2 години.
1 седмица преди трансфера ТСХ ми беше 3. Чела съм някъде, че трябва да е под 2. И от клиниката ми увеличиха дозата от 50мг на 75 мг преди трансфера, и го смъкнахме на 1.2

# 456
Момичета, като един истински овен, нетърпелив и вечно бързаш, направих един пиклив тест. Моя трансфер беше преди 6 дни и знам, че е супер рано. Кръвния тест ми е за 8.10.. обаче от напрежение... Още веднага излезе тази бледа чертичка...Това според вас показателно ли е или е твърде бледа...

# 457
Момичета, като един истински овен, нетърпелив и вечно бързаш, направих един пиклив тест. Моя трансфер беше преди 6 дни и знам, че е супер рано. Кръвния тест ми е за 8.10.. обаче от напрежение... Още веднага излезе тази бледа чертичка...Това според вас показателно ли е или е твърде бледа...

За мен е положителен..

# 458
Абсолютно положителен е. Виж моя днес - 11 дни след трансфер на 5 дневен ембрион.
ЧХГ днес на кръвния ми беше 242.40 mIU/ml

# 459
Честито! И аз имах такъв тест на 6 ден.

# 460
Благодаря ви, ще пусна кръвен в петък. И после ще си чакам и датата от клиниката за 8ми Октомври. Моя трансфер също беше на 5 дневно.
Дай боже още много положителни резултати и много бебчета догодина ❤️

# 461
Аз искам да попитам ако някой е по запознат. Последната година имам 2 стимулации и 3 трансфера по 2 бластоциста. Ембрионите ми се развиват не на ден 5 а на 6. Мъжа ми нного пътува и замразихме материала за пункцията. Според вас дали оказва влияние замразяването на сперматозоидите? Мисля си, че ще успеем ако се оплодят със свеж.

# 462
Честито!

# 463
Честито! Дано и при нас да се видят две чертички скоро...

# 464
Здравейте, правя тази тема, защото има много за инсеминации, но нито една конкретно за инвитро.

Накратко за нашата история: след 1 година неуспешни опити за бебенце и две спермограми, се оказа, че ММ има много тежка азооспермия, в нашият случай- нелечима. Казаха ни, че единствения начин е с донорски материал. След като минахме всички необходими стъпки, за да стигнем до процедурата, най- после стигнахме до трансфера. Вече сме на етап да чакаме резултата от теста.

Ако някоя от вас има интерес, ще се радвам да помогна с моя опит и с каквото мога като съвет.

Заповядайте тук, да обменим опит и надявам се, положителни резултати! BlushFlowers Four Leaf CloverHeart

Общи условия

Активация на акаунт