Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз като цяло винаги го следя, но не смея сама да си назнача лекарства. А тези стойности от 35-140 в коя единица са?
Моят в момента е 53 nmol/l, което в другата единица е около 16,67 ng/ml. Не е много високо пак, но от клиниката ми казаха да си продължавам с текущите лекарства.
Преди две години ми падна първо на 10, няколко дни по-късно стигна 6,5 ng/ml. Чак като прокървих ми включиха инжекции, но вече беше късно.
В понеделник ще се консултирам с тукашния ми лекар и ще видим дали да не се добави още нещо.
Когато лежах за задържания предния път, завеждащата ми каза , че в 6.г.с трябва да е минимум 20ng/ML или 63nmol/L.

# 646
Ще опитам да го вдигна, хванах го на 13ден (4г.с+4дни) след трансфера, мисля, че не е късно и има шанс все още

# 647
Момичетата, които прилагате прогестерон и приемате естрофем, след положителен резултат колко време са ви казали да продължавате да ги приемате?

# 648
Естрофем се спира рязко след като се чуе пулс. Прогестерон поне до 12г.с.

# 649
И естрофем, и прогестерон спрях между 9 и 11г.с., плавно по мое желание, лекаря ми беше ок и да от веднъж. Преди 9та не е ставало дума за спиране.

# 650
Момичетата, които прилагате прогестерон и приемате естрофем, след положителен резултат колко време са ви казали да продължавате да ги приемате?
Когато чухме пулс (7гс + 3), лекарката каза, като ми свърши Естрофема, да го спра. Не знаеше колко хапчета ми остават, така че явно не е толкова съществено дали ще пиеш още няколко дни или не. Също така не каза да го спирам плавно или нещо от сорта. Аз на своя глава го спрях плавно.
Резултатът е, че всичко е наред с бременността.

# 651
Аз честно казано малко се притесних, че трябва да се спре от раз, но имам пълно доверие на лекаря 🤗 След това и следящият ме АГ каза, че се спира рязко след като се чуе пулс. Иначе, ако има малко останали таблетки не мисля, че е чак такъв проблем(стига да не е сега отворена опаковка). Просто има и нови проучвания, които показват, че продължителният прием може да има неблагоприятни последствия върху бебчета от мъжки пол. Аз не бях на висока доза-3×1тб. ☺️

# 652
Аз като цяло винаги го следя, но не смея сама да си назнача лекарства. А тези стойности от 35-140 в коя единица са?
Моят в момента е 53 nmol/l, което в другата единица е около 16,67 ng/ml. Не е много високо пак, но от клиниката ми казаха да си продължавам с текущите лекарства.
Преди две години ми падна първо на 10, няколко дни по-късно стигна 6,5 ng/ml. Чак като прокървих ми включиха инжекции, но вече беше късно.
В понеделник ще се консултирам с тукашния ми лекар и ще видим дали да не се добави още нещо.
Ng/ml гледайте и започнете още сега да го вдигате, в понеделник пак ще ви кажат същото, но по-добре се презастраховайте и започнете утрогестан, прогестан или каквото имате още днес, няма противопоказания така че няма какво да чакате до понеделник, мое мнение разбира се, но аз не бих чакала.
Успешна и лека бременност ви пожелавам! 🍀

# 653
  • Варна
Аз в момента спирам естроферм плавно. в 8+4 г.с. Всъщност АГ каза рязко, сестрата се обади плавно да бъде и АГ каза, че може и плавно колкото хапчета са ми останали. Прогестерона си остава в същата доза. Следващия преглед е в 12 г.с., т.е. до тогава със сигурност ще го приемам. Но-шпа и магнерот - при необходимост.
Сега като ви прочетох се зачудих дали да не спра естроферм рязко. Има още около 10 хапчета.

# 654
Ng/ml гледайте и започнете още сега да го вдигате, в понеделник пак ще ви кажат същото, но по-добре се презастраховайте и започнете утрогестан, прогестан или каквото имате още днес, няма противопоказания така че няма какво да чакате до понеделник, мое мнение разбира се, но аз не бих чакала.
Успешна и лека бременност ви пожелавам! 🍀
Аз вече слагам 3х1 Циклогест. На своя глава не бих добавила още прогестерон, защото много ми се влошава коагулацията. Аз имам  тромбофилия с мутация по Лайден, плюс дълбока венозна тромбоза в следствие от тежък Ковид. На този етап нивата на прогестерон не са критично ниски, попадат в диапазона, така че ще изчакам коментар от клиниката ми в понеделник.

# 655
16ng си е супер 🤗

# 656
Случвало ли ви се е да имате поносима болка все едно сте стискали цяла нощ да не ходите да пишкате. Това ми чувството днес през целия ден. В 7г.с.+6дни съм

# 657
Аз спрях естрофема рязко, когато видяхме сакчето в 5г.с . В момента съм 11+4 .
Циклогеста ми е до 12г.с ,слагах 2х1 от 11г.с започнах само по х1 .

# 658
Аз съм с близнаци в 19 + 4 г.с и все още имам по 1 пролутекс. В началото бяха 2 от трансфера и някъде в 12 г.с ми го намалиха. Естрофем не съм взимала. Трансфера ми беше ЗЕТ на естествен цикъл.

# 659
Момичета, така като си чакам и все чета ли, чета, се замислих за стимулацията ми дали е била силна....?
Започнахме с Фостимон, после включи Мериоферт и Оргалутран. Най-вероятно зависи и от концентрацията на лекарствата, която не си спомням много добре, но другите две момичета, които стимулираха заедно с мен бяха на Гонал и на едната със сигурност й беше първа стимулация, та се зачудих моята или тяхната е била по-силна.... Знам, че всичко е много индивидуално и зависи от това как сме реагирали на медикаментите, но сега това му дойде на акъла да има какво да мисля Blush

Общи условия

Активация на акаунт